تو هنو گرمی نمیدونی کی باید شیر بده نگران نباش بلاخره سرد میشی میفهمی
یعنی کی میتونه باشه این وقت شب؟
http://freesmile.ir/smiles/46362_garm.gif
داداش اینجا عمومیه نمیتونم ج بدم بعد فردا تو گارنا دوستان دهنمو صاف میکنن
منم دیگه نمیتونم ج بدم نتم تا دقایقی دیگر تموم میشه
اسمان ابی بمان
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div][quote][div][b]sultan_12345678912[/b][/div][div]1393/08/14 20:25:58
بود و نبود مدیر فرقی ندارد :icon_10:[/div][/quote]
مدیر خستس میفهمی خسته:icon_10:[/div][/quote]
:| شیرینی شما اینا رو به علی آقا میگی؟ :roll:[/div][/quote]
حرص نخو شیرت خشک میشه:icon_10:[/div][/quote]
تو هنو گرمی نمیدونی کی باید شیر بده نگران نباش بلاخره سرد میشی میفهمی :P[/div][/quote]
یعنی کی میتونه باشه این وقت شب؟:icon_4:[/div][/quote]
:P[/div][/quote]
http://freesmile.ir/smiles/46362_garm.gif[/div][/quote]
داداش اینجا عمومیه نمیتونم ج بدم بعد فردا تو گارنا دوستان دهنمو صاف میکنن :P[/div][/quote]
منم دیگه نمیتونم ج بدم نتم تا دقایقی دیگر تموم میشه:mrgreen:
دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت
یک موی ندانست ولی موی شکافت
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]acani[/b][/div][div][quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div]خدا وکیلی پست از این اسپم تر دیده بودی:icon_7:[/div][/quote]
برو از اسمت خجالت بکش:icon_10:[/div][/quote]
:oops:
من تاحالا به نام کاربریت دقت نکرده بودم.[/div][/quote]
الان دقت بنمو:icon_10:
قابلی نداشت
به خدا مدیر این شکلکو حذف نکنه مدیونه هی تو همه جا میزاریش حداقل برا تو یکی بن کنه این شکلکو درس میشه
اره والا بالای 200 تا کامنت با این شکلک داره
بازگشت adreno به صحنه
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]acani[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]acani[/b][/div][div][quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div]خدا وکیلی پست از این اسپم تر دیده بودی:icon_7:[/div][/quote]
الان دقت بنمو:icon_10:[/div][/quote]
:icon_7:
بیا اینم دقت[/div][/quote]
ممنون:icon_10:[/div][/quote]
قابلی نداشت
به خدا مدیر این شکلکو حذف نکنه مدیونه هی تو همه جا میزاریش حداقل برا تو یکی بن کنه این شکلکو درس میشه :|[/div][/quote]
اره والا بالای 200 تا کامنت با این شکلک داره
قابلی نداشت
به خدا مدیر این شکلکو حذف نکنه مدیونه هی تو همه جا میزاریش حداقل برا تو یکی بن کنه این شکلکو درس میشه
باشه به مدیر بگو
من نمیگم به یکی از دوستان که پارتیش کلفته گفتم بگه
ممنون
You Are Been Kicked Of Anjoman Rasmi Asre Padeshahan
جونه تو :دی
این مطلب در 1393/08/15 10:41:05 نوشته شده است و در 1393/08/15 10:41:58 ویرایش شده است .
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]acani[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]acani[/b][/div][div][quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div]خدا وکیلی پست از این اسپم تر دیده بودی:icon_7:[/div][/quote]
قابلی نداشت
به خدا مدیر این شکلکو حذف نکنه مدیونه هی تو همه جا میزاریش حداقل برا تو یکی بن کنه این شکلکو درس میشه :|[/div][/quote]
باشه به مدیر بگو:icon_10:[/div][/quote]
من نمیگم به یکی از دوستان که پارتیش کلفته گفتم بگه :P[/div][/quote]
جونه تو :دی
قابلی نداشت
باشه به مدیر بگو
ممنون
چه سرعت عملی
^___^
خواهش میکنم
مدیر بیا این تاپیکو ببند
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]acani[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]acani[/b][/div][div][quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div]خدا وکیلی پست از این اسپم تر دیده بودی:icon_7:[/div][/quote]
قابلی نداشت
You Are Been Kicked Of Anjoman Rasmi Asre Padeshahan[/div][/quote]
:P
چه سرعت عملی :roll:[/div][/quote]
^___^
خواهش میکنم
مدیر بیا این تاپیکو ببند :|
قابلی نداشت
باشه به مدیر بگو
ممنون
چه سرعت عملی
^___^
خواهش میکنم
مدیر بیا این تاپیکو ببند
مدیر الآن نیست
شمارشو دارم
فک کردی چی
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]acani[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]acani[/b][/div][div][quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div]خدا وکیلی پست از این اسپم تر دیده بودی:icon_7:[/div][/quote]
قابلی نداشت
You Are Been Kicked Of Anjoman Rasmi Asre Padeshahan[/div][/quote]
:P
چه سرعت عملی :roll:[/div][/quote]
^___^
خواهش میکنم
مدیر بیا این تاپیکو ببند :|[/div][/quote]
مدیر الآن نیست:icon_10:[/div][/quote]
شمارشو دارم
فک کردی چی :icon_4:
ایسپمر پاکش * تا فیلیپینی نخوردی از من. همه جای انجومن را ایسپم گرفته
بالای 150 اکانت بن شده
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم
[quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div]خدا وکیلی پست از این اسپم تر دیده بودی:icon_7:[/div][/quote]
ایسپمر پاکش کون تا فیلیپینی نخوردی از من. همه جای انجومن را ایسپم گرفته :x
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.