سلام می خواستم بدونم کی می تونه اکانت سرور 11 من را تا جمعیت 200 برسونه من من بهش 500 سرباز از نوع شمشیر زن 500 تا نیزه دار
300 تا کماندار 150 تا شوالیه می دهم جواب فوری فوری
اونوقت این سربازا به چه دردمون میخوره
به ما که حمله نمیشه مگه نه ممد؟
اره
تو که فارم خودمی گوگوری مگوری
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]سلام می خواستم بدونم کی می تونه اکانت سرور 11 من را تا جمعیت 200 برسونه من من بهش 500 سرباز از نوع شمشیر زن 500 تا نیزه دار
300 تا کماندار 150 تا شوالیه می دهم جواب فوری فوری[/div][/quote]
به ما که حمله نمیشه مگه نه ممد؟[/div][/quote]
اره:twisted:[/div][/quote]
سلام می خواستم بدونم کی می تونه اکانت سرور 11 من را تا جمعیت 200 برسونه من من بهش 500 سرباز از نوع شمشیر زن 500 تا نیزه دار
300 تا کماندار 150 تا شوالیه می دهم جواب فوری فوری
به ما که حمله نمیشه مگه نه ممد؟
اره
اتحادتونم نمیتونه چنین کاری بکنه
.....
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]سلام می خواستم بدونم کی می تونه اکانت سرور 11 من را تا جمعیت 200 برسونه من من بهش 500 سرباز از نوع شمشیر زن 500 تا نیزه دار
300 تا کماندار 150 تا شوالیه می دهم جواب فوری فوری[/div][/quote]
به ما که حمله نمیشه مگه نه ممد؟[/div][/quote]
اره:twisted:[/div][/quote]
تو که فارم خودمی گوگوری مگوری[/div][/quote]
:P:P:P
اتحادتونم نمیتونه چنین کاری بکنه
حیف که الان بن شدم تاساعت 7بشه 7:01 دقیقه شهرتو با منجنیق داغون میکنم
من تا اون موقع 0 میکنمت
.....
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]حیف که الان بن شدم تاساعت 7بشه 7:01 دقیقه شهرتو با منجنیق داغون میکنم:lol::lol::twisted:[/div][/quote]
من تا اون موقع 0 میکنمت:lol::lol::lol:
:P:P:P:P
ممد اتحاد ما رو نگاه کن.جنوب غربی.53 نفریم ولی اتحاده چهارم جدولیم.حداقل تیمی کار میکنیم.الانم یه جمعیت 900 رو فارم کردیم
اورین
.....
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]ممد اتحاد ما رو نگاه کن.جنوب غربی.53 نفریم ولی اتحاده چهارم جدولیم.حداقل تیمی کار میکنیم.الانم یه جمعیت 900 رو فارم کردیم[/div][/quote]
اورین
نبابا در اون حد نیست 5تا دو نه با یکی نیزه دار بفرست بسشه
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]100 تا منجنیق خوبه؟[/div][/quote]
نبابا در اون حد نیست 5تا دو نه با یکی نیزه دار بفرست بسشه:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.