ویرایش شد (27 کیلو بایت)
من هر چی به عکس نگاه کردم نفهیدم سرعت دانلود کجا نوشته شده
ههههههههههه
عمو سرعت نتت باید 512 باشه
anti eryha
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]27MB ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :shock: یا 27 کیلو بایت؟؟ :arrow:[/div][/quote]
ویرایش شد (27 کیلو بایت):icon_10:
من هر چی به عکس نگاه کردم نفهیدم سرعت دانلود کجا نوشته شده:?::!:[/div][/quote]
ههههههههههه
عمو سرعت نتت باید 512 باشه :lol:
408Mbps چه جالب مال کجا هست؟
در ضمن کره جنوبی میخواد از آخرین تکنولوژی بهره برداری کنه و به مردمش اینترنتی با سرعت 10Gbps ارائه بده به طور دقیق میشه گفت سرعت دانلود به 1.25 گیگابایت در ثانیه میرسه از روی خوشی میخندیم
fяїέηđs
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]سرعت دانلودم و عشقه
http://8pic.ir/images/1s9ntmss4w1hdso6ewmw.jpg[/div][/quote]
408Mbps چه جالب مال کجا هست؟
در ضمن کره جنوبی میخواد از آخرین تکنولوژی بهره برداری کنه و به مردمش اینترنتی با سرعت 10Gbps ارائه بده به طور دقیق میشه گفت سرعت دانلود به 1.25 گیگابایت در ثانیه میرسه:icon_4: از روی خوشی میخندیم:icon_3:
حیف اسکرین شات بلد نیستم.اگه بلد بودم از سرعت من دهنت وا میموند.به زور 16 کیلو بایت در ثانیه.تازه باهاش جی تی ای 5 رو هم دانلود کردم قبلا حدود 4 گیگ حجم داشت.
بالای 150 اکانت بن شده
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم
حیف اسکرین شات بلد نیستم.اگه بلد بودم از سرعت من دهنت وا میموند.به زور 16 کیلو بایت در ثانیه.تازه باهاش جی تی ای 5 رو هم دانلود کردم قبلا حدود 4 گیگ حجم داشت. :|
حیف اسکرین شات بلد نیستم.اگه بلد بودم از سرعت من دهنت وا میموند.به زور 16 کیلو بایت در ثانیه.تازه باهاش جی تی ای 5 رو هم دانلود کردم قبلا حدود 4 گیگ حجم داشت.
چرا این قدر بینگو زیاد شده
من همون دیروزیه ام بن شدم.آمدم که شما دلتان برام تنگ نشود
بالای 150 اکانت بن شده
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div]حیف اسکرین شات بلد نیستم.اگه بلد بودم از سرعت من دهنت وا میموند.به زور 16 کیلو بایت در ثانیه.تازه باهاش جی تی ای 5 رو هم دانلود کردم قبلا حدود 4 گیگ حجم داشت. :|[/div][/quote]
چرا این قدر بینگو زیاد شده:icon_10:[/div][/quote]
چرا این قدر بینگو زیاد شده
تو بینگو افغانی هستی
ایسپم ول نده الان مدیر میبینه منو بن میکند .انگار در این انجومن فقط من ایسپم ول میدم.
بالای 150 اکانت بن شده
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div]حیف اسکرین شات بلد نیستم.اگه بلد بودم از سرعت من دهنت وا میموند.به زور 16 کیلو بایت در ثانیه.تازه باهاش جی تی ای 5 رو هم دانلود کردم قبلا حدود 4 گیگ حجم داشت. :|[/div][/quote]
چرا این قدر بینگو زیاد شده:icon_10:[/div][/quote]
من همون دیروزیه ام بن شدم.آمدم که شما دلتان برام تنگ نشود[/div][/quote]
تو بینگو افغانی هستی:icon_10:[/div][/quote]
ایسپم ول نده الان مدیر میبینه منو بن میکند .انگار در این انجومن فقط من ایسپم ول میدم. :icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.