این جمله من بار معنایی زیادی دارد و فقط مریدان من متوجه میشوند که من چه گفتم ای عجنبی
عجنبی؟؟! O_o
بار معناییه جمله تان در حلق مریدانتان باد
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div]چهارشنبه تعطیله؟[/div][/quote]
دروغ نمیگی :shock:[/div][/quote]
سوالی بود یا تاییدی؟؟ :?[/div][/quote]
این جمله من بار معنایی زیادی دارد و فقط مریدان من متوجه میشوند که من چه گفتم ای عجنبی :|[/div][/quote]
عجنبی؟؟! O_o
این جمله من بار معنایی زیادی دارد و فقط مریدان من متوجه میشوند که من چه گفتم ای عجنبی
عجنبی؟؟! O_o
چرا اینقدر به من توهین میکنید.وای به روزی که من قاطی کونم.
همه تان را به ملخی پست تبدیل میکنم تا حالیتان شود.
من را ب سوسکی پست تبدیل کنید
میخاهم ب مدرسه بروم و از آن هایی ک در امتحانات بهمان تـقلب نمی رسانند انتقام بگیروم
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div]چهارشنبه تعطیله؟[/div][/quote]
این جمله من بار معنایی زیادی دارد و فقط مریدان من متوجه میشوند که من چه گفتم ای عجنبی :|[/div][/quote]
عجنبی؟؟! O_o
بار معناییه جمله تان در حلق مریدانتان باد [/div][/quote]
[/div][/quote]
من را ب سوسکی پست تبدیل کنید :|
میخاهم ب مدرسه بروم و از آن هایی ک در امتحانات بهمان تـقلب نمی رسانند انتقام بگیروم :geek:
عجنبی؟؟! O_o
من را ب سوسکی پست تبدیل کنید
میخاهم ب مدرسه بروم و از آن هایی ک در امتحانات بهمان تـقلب نمی رسانند انتقام بگیروم
مگه خدنگتم هانی کفتر؟
وات؟؟
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div]چهارشنبه تعطیله؟[/div][/quote]
عجنبی؟؟! O_o
بار معناییه جمله تان در حلق مریدانتان باد [/div][/quote]
[/div][/quote]
من را ب سوسکی پست تبدیل کنید :|
میخاهم ب مدرسه بروم و از آن هایی ک در امتحانات بهمان تـقلب نمی رسانند انتقام بگیروم :geek:[/div][/quote]
مگه خدنگتم هانی کفتر؟:|[/div][/quote]
وات؟؟ :?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.