نمیدونم چرا نوشته( فنچ مظلوم ) فنچ کجاش مظلومه سالی 10 تا جوجه میاره تازه اگه جفتشم مادشم نباشه
با سایر فنچ های نر عمل انجام میده اگر اونام نباشه با درو دیوار یه مدت تو کار پرندگان بودم سوالی داشتید بپرسید
:| نمیدونم چرا نوشته( فنچ مظلوم ) فنچ کجاش مظلومه سالی 10 تا جوجه میاره تازه اگه جفتشم مادشم نباشه
با سایر فنچ های نر عمل انجام میده اگر اونام نباشه با درو دیوار :P یه مدت تو کار پرندگان بودم سوالی داشتید بپرسید :lol:
نمیدونم چرا نوشته( فنچ مظلوم ) فنچ کجاش مظلومه سالی 10 تا جوجه میاره تازه اگه جفتشم مادشم نباشه
با سایر فنچ های نر عمل انجام میده اگر اونام نباشه با درو دیوار یه مدت تو کار پرندگان بودم سوالی داشتید بپرسید
------------
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]gazmeh16[/b][/div][div]:| نمیدونم چرا نوشته( فنچ مظلوم ) فنچ کجاش مظلومه سالی 10 تا جوجه میاره تازه اگه جفتشم مادشم نباشه
با سایر فنچ های نر عمل انجام میده اگر اونام نباشه با درو دیوار :P یه مدت تو کار پرندگان بودم سوالی داشتید بپرسید :lol:[/div][/quote]
------------
:| :icon_2:
بلبل = ساده
عزیزم کجاش ساده است بلبل یکی از باهوش ترین پرندگانه درسته رودش راسته و هر چی بدی بهش میخوره ولی
یکی از باهوش ترین و قوی ترین پرندگانه توی 10 روز دستی میشه ( بزارش رو کولت بور پیش زیدت ) اونقدر قویه
1 هفته بهش هیچی نده بخوره هیچیش نمیشه چیزیم نمیگه از جنوب ببر شمال ولش کن بر میگرده سر خونه اولش
بلبل = ساده :|
عزیزم کجاش ساده است بلبل یکی از باهوش ترین پرندگانه درسته رودش راسته و هر چی بدی بهش میخوره ولی
یکی از باهوش ترین و قوی ترین پرندگانه توی 10 روز دستی میشه ( بزارش رو کولت بور پیش زیدت :lol: ) اونقدر قویه
1 هفته بهش هیچی نده بخوره هیچیش نمیشه چیزیم نمیگه از جنوب ببر شمال ولش کن بر میگرده سر خونه اولش :|
------------
اسمش گازمهه جه انتظاری دارین؟
مگه چی میگم اینا خصوصیات فنچه
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh16[/b][/div][div]:| نمیدونم چرا نوشته( فنچ مظلوم ) فنچ کجاش مظلومه سالی 10 تا جوجه میاره تازه اگه جفتشم مادشم نباشه
با سایر فنچ های نر عمل انجام میده اگر اونام نباشه با درو دیوار :P یه مدت تو کار پرندگان بودم سوالی داشتید بپرسید :lol:[/div][/quote]
------------
:| :icon_2:[/div][/quote]
اسمش گازمهه جه انتظاری دارین؟[/div][/quote]
:| مگه چی میگم اینا خصوصیات فنچه :|
------------
-------------
نه دیگه انتظاری ندارم ... ما رفتیم مسافرت قزمه دیگه خونه هم نیستیم
این مطلب در 1393/08/16 19:33:49 نوشته شده است و در 1393/08/16 19:34:04 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh16[/b][/div][div]:| نمیدونم چرا نوشته( فنچ مظلوم ) فنچ کجاش مظلومه سالی 10 تا جوجه میاره تازه اگه جفتشم مادشم نباشه
------------
-------------
------------
-------------
خوب کی بر میگردین من همون موقع میام
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh16[/b][/div][div]:| نمیدونم چرا نوشته( فنچ مظلوم ) فنچ کجاش مظلومه سالی 10 تا جوجه میاره تازه اگه جفتشم مادشم نباشه
------------
-------------
نه دیگه انتظاری ندارم ... ما رفتیم مسافرت قزمه دیگه خونه هم نیستیم [/div][/quote]
:mrgreen: خوب کی بر میگردین من همون موقع میام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.