در این ارتباط باید عرض شود که نیروی قهرمان متفاوت از سایر نیروها است و یک نیروی عادی محسوب نمی شود و لذا شما باید برای داشتن آن تلاش کنید. در هر حال پایه هر نیروی قهرمان ، یک نیروی عادی است که شما در سربازخانه و یا اصطبل آن را تربیت می کنید.
با احترام
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
با سلام خدمت دوستان محترم انجمن
در این ارتباط باید عرض شود که نیروی قهرمان متفاوت از سایر نیروها است و یک نیروی عادی محسوب نمی شود و لذا شما باید برای داشتن آن تلاش کنید. در هر حال پایه هر نیروی قهرمان ، یک نیروی عادی است که شما در سربازخانه و یا اصطبل آن را تربیت می کنید.
با احترام
alemi تو از مایی یا اونا؟؟؟ آقای مدیر منظور گرفت اما چون به نفعش نبود با یه جواب الکی که اصلا ربطی به موضوع نداشت پیچوند
قهرمان جزء سربازهای اون شهر محسوب میشه.شما میتونید یه کاربر محدود کنید که توی هر سرور یه قهرمان از نوع نیزه دار بتونه بدون سکه بسازه.و اگر بیشتر خواست بسازه و یا از نوع دیگه ای قهرمان سکه بزنه یا امتیاز نبرد افکار انجام بده.
چـنـان عـشـقـی بـه ایـران دارم کـه بـهـشـت را
بـا یـک وجـب از خـاکـش عـوض نـخـواهـم کـرد
alemi تو از مایی یا اونا؟؟؟ :icon_2:
[b]آقای مدیر منظور گرفت اما چون به نفعش نبود با یه جواب الکی که اصلا ربطی به موضوع نداشت پیچوند [/b]:icon_7:
قهرمان جزء سربازهای اون شهر محسوب میشه.شما میتونید یه کاربر محدود کنید که توی هر سرور یه قهرمان از نوع نیزه دار بتونه بدون سکه بسازه.و اگر بیشتر خواست بسازه و یا از نوع دیگه ای قهرمان سکه بزنه یا امتیاز نبرد افکار انجام بده.
اما من کاملاً موافقـم !
چرا قهرمان اول رایگان نیست ؟ چرا نمیان یه قسمت به مراحل آموزشی بازی اضافه بکنن که یه قهرمان هم بده ؟
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]سلما93[/b][/div][div]موافقم نباید برای ساخت قهرمان سکه بدیم[/div][/quote]
مخالفم:icon_10:[/div][/quote]
اما من کاملاً موافقـم !
چرا قهرمان اول رایگان نیست ؟ چرا نمیان یه قسمت به مراحل آموزشی بازی اضافه بکنن که یه قهرمان هم بده ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.