مثل اب خوردن 10 نفری مثل من روی 1 اکانت بازی می کنن کاری نداره 1 کیشون شب ساعت 10 هست 1 کی سات 3تا 5 همین جوری دیگه چه طور مگه نترس اینجا * نیست بزاری بری تا 1 هفته کارا برات 1 برنامه انجام بده
مثل اب خوردن 10 نفری مثل من روی 1 اکانت بازی می کنن کاری نداره 1 کیشون شب ساعت 10 هست 1 کی سات 3تا 5 همین جوری دیگه چه طور مگه نترس اینجا تراوین نیست بزاری بری تا 1 هفته کارا برات 1 برنامه انجام بده
اینا همش کشکه.وقتی نیرو داشته باشی خیالت راحته که دیگه کسی بهت اتک نمیزنه.از یه طرف هم اگه اهل حمله زدنی دیگه هر کی بلده با سکه زمان بندی لشکر کشی رو بزنه.به نظر من حتی 2 نفر باعث اختلاف میشه.با همون 1 نفر برنامه ریزی کن برای همه چیت.
اینا همش کشکه.وقتی نیرو داشته باشی خیالت راحته که دیگه کسی بهت اتک نمیزنه.از یه طرف هم اگه اهل حمله زدنی دیگه هر کی بلده با سکه زمان بندی لشکر کشی رو بزنه.به نظر من حتی 2 نفر باعث اختلاف میشه.با همون 1 نفر برنامه ریزی کن برای همه چیت.:D
نه من که با تو نبودم آخه به بار دیدم زیاد بودی گفتم 24 ساعته هستی
من آمدم
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div] اما من یکی دیدم 24 ساعت است[/div][/quote]
حتما اون منم ؟!8-)[/div][/quote]
من 12 ساعت انلاینم ولی فقط چند ساعت پشت * هستم بگیش خود * تنها هست
[quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div] اما من یکی دیدم 24 ساعت است[/div][/quote]
نه من که با تو نبودم آخه به بار دیدم زیاد بودی گفتم 24 ساعته هستی[/div][/quote]
من 12 ساعت انلاینم ولی فقط چند ساعت پشت سیستم هستم بگیش خود سیستم تنها هست :mrgreen:
من 12 ساعت انلاینم ولی فقط چند ساعت پشت * هستم بگیش خود * تنها هست
عزیز اینجا * نیست راست یبچه ها * می خوایید مفتکی سکه بزنید برید بالا 1 سایت هست ادرسش هر دفعه عوض میشه دانلود کنی 1 برنا مه رو می تونی تا دلت خواست پول بخری
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div] اما من یکی دیدم 24 ساعت است[/div][/quote]
نه من که با تو نبودم آخه به بار دیدم زیاد بودی گفتم 24 ساعته هستی[/div][/quote]
من 12 ساعت انلاینم ولی فقط چند ساعت پشت سیستم هستم بگیش خود سیستم تنها هست :mrgreen:[/div][/quote]
عزیز اینجا تراوین نیست راست یبچه ها تراوین می خوایید مفتکی سکه بزنید برید بالا 1 سایت هست ادرسش هر دفعه عوض میشه دانلود کنی 1 برنا مه رو می تونی تا دلت خواست پول بخری
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.