من خودم میگم اگه سرور 10 یه سرور 6 یا 12 ماهه باشه، خیلی خوب میشه. اما سرور 9 باید سرور قهرمانان باشه احتمالاً. یعنی 40 روزه.
به اونهایی که میگن یه سرور 13 روزه گذاشته بشه: میگم چطوره اصن یه سرور دوساعته بذارن؟ موافقید؟
Arda.Ir
يادتون نره!
من خودم میگم اگه سرور 10 یه سرور 6 یا 12 ماهه باشه، خیلی خوب میشه. اما سرور 9 باید سرور قهرمانان باشه احتمالاً. یعنی 40 روزه.
به اونهایی که میگن یه سرور 13 روزه گذاشته بشه: میگم چطوره اصن یه سرور دوساعته بذارن؟ موافقید؟:lol::lol::lol:
برای شما که تجربه زیادی دارید و در عرض یه روز 5 تا شهر می سازید خیلی هم خوبه! (چون اعضای کم تجربه فرصت نمیکنن پیشرفت کنن و در نتیجه کتیبه مال شما میشه! )
اما برای کسانی مثل من که باید دوماه بازی کنن تا بتونن شهر دوم رو بسازن، خیلی هم بده! برای همین میگم یه سرور 6 ماهه یا یه ساله بذارن تا همه بتونن باتجربه بشن.
خودخواه نباش دیگه!
این مطلب در 1391/08/18 14:04:30 نوشته شده است و در 1391/08/18 14:04:59 ویرایش شده است .
Arda.Ir
يادتون نره!
برای شما که تجربه زیادی دارید و در عرض یه روز 5 تا شهر می سازید خیلی هم خوبه! (چون اعضای کم تجربه فرصت نمیکنن پیشرفت کنن و در نتیجه کتیبه مال شما میشه!:lol: )
اما برای کسانی مثل من که باید دوماه بازی کنن تا بتونن شهر دوم رو بسازن، خیلی هم بده! برای همین میگم یه سرور 6 ماهه یا یه ساله بذارن تا همه بتونن باتجربه بشن.
خودخواه نباش دیگه!:lol:
ببین اگر یک ماهه برای همه یک ماهه اگر 6 ماهه برای همه 6 ماهه
در کل سرور های کوتاه زمان از نظر من بهتر هستند چرا؟چون که افرادی که سکه ی زیاد خرج می کنند وقت کمتری برای پیشرفت دارند در نتیجه اختلاف کمتری بین ما و اونا میافته چه از نظر سرباز چه از نظر جمعیت
حالا اگر سرور 6 ماهه باشه اون خیلی بیشتر از تو قوی میشه چرا چون تمام قابلیت هاش برای 6 ماه فعاله اما شما شاید بتونی 1 ماه همه ی قابلیت هات رو فعال نگه داری
هه هه هه
just for fun
عرفان1998
اشیل
در کل سرور های کوتاه زمان از نظر من بهتر هستند چرا؟چون که افرادی که سکه ی زیاد خرج می کنند وقت کمتری برای پیشرفت دارند در نتیجه اختلاف کمتری بین ما و اونا میافته چه از نظر سرباز چه از نظر جمعیت
حالا اگر سرور 6 ماهه باشه اون خیلی بیشتر از تو قوی میشه چرا چون تمام قابلیت هاش برای 6 ماه فعاله اما شما شاید بتونی 1 ماه همه ی قابلیت هات رو فعال نگه داری
درست میگه!
ولی برای تابستون باید همش کوتاه باشه تا محصل ها منفجرشون کنن
این مطلب در 1391/08/18 17:24:49 نوشته شده است و در 1391/08/18 17:25:52 ویرایش شده است .
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
[quote][div][b]death[/b][/div][div]ببین اگر یک ماهه برای همه یک ماهه اگر 6 ماهه برای همه 6 ماهه
حالا اگر سرور 6 ماهه باشه اون خیلی بیشتر از تو قوی میشه چرا چون تمام قابلیت هاش برای 6 ماه فعاله اما شما شاید بتونی 1 ماه همه ی قابلیت هات رو فعال نگه داری[/div][/quote]
درست میگه!
ولی برای تابستون باید همش کوتاه باشه تا محصل ها منفجرشون کنن :lol:
سلام. هرکی با پیشنهاد من موافقه، اعلام کنه:
بعد از سرور 8، یه سرور دراز مدت (مثلاً یه ساله) داشته باشیم تا اعضا بتونن یه نفسی بعد از این همه زحمت و فشار تازه کنن و یه استراحتی باشه پس از این همه سرور کوتاه مدت.
چی میگی
فکرشم نکن
من هم دوست دارم ولی درس ...
یه مشت بچه اومدن سرور 15 و 14
بی مرامی که...طرف رو خودم از فارمی دراوردم رفته غرب وحشی واسم شاخ و شونه میکشه
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]سلام. هرکی با پیشنهاد من موافقه، اعلام کنه:
بعد از سرور 8، یه سرور دراز مدت (مثلاً یه ساله) داشته باشیم تا اعضا بتونن یه نفسی بعد از این همه زحمت و فشار تازه کنن و یه استراحتی باشه پس از این همه سرور کوتاه مدت.;)[/div][/quote]
چی میگی
فکرشم نکن
من هم دوست دارم ولی درس ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.