لطفا مودب باشید منطقه ما * انالوگ و مبدلهای دیجیتال پاسخگو نیست
متاسفانه لیاقتش رو نداری که از ادب استفاده کنم
اقاچرا شما اینگونه رفتار میکنید مشکلتون دقیقا چیه
دیـــش
یا حسیـــن الشهید
AMIR GUMER
*گروه امر به معروف و نهی از منکر انجمن*
[quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div]دیش نصب مبکردم :D[/div][/quote]
لیاقتت در همین حده :icon_10:[/div][/quote]
لطفا مودب باشید منطقه ما آنتن انالوگ و مبدلهای دیجیتال پاسخگو نیست[/div][/quote]
متاسفانه لیاقتش رو نداری که از ادب استفاده کنم :icon_10:[/div][/quote]
اقاچرا شما اینگونه رفتار میکنید مشکلتون دقیقا چیه [/div][/quote]
[b][i]دیـــش[/i][/b]
لطفا مودب باشید منطقه ما * انالوگ و مبدلهای دیجیتال پاسخگو نیست
متاسفانه لیاقتش رو نداری که از ادب استفاده کنم
اقاچرا شما اینگونه رفتار میکنید مشکلتون دقیقا چیه
دیـــش
من که خدمت شما توضیح دادم منطقه ما مبدل دیجیتال پاسخگو نیست و شبکه ها برفکی نمایش داده میشوند برای همین مجبور به استفاده از این وسیله هستیم البته بطور مفید یعنی فقط کانالهای داخلی
باشد که همینگونه باشد.
یا حسیـــن الشهید
AMIR GUMER
*گروه امر به معروف و نهی از منکر انجمن*
[quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر3[/b][/div][div][quote][div][b]رفتی.و.نوشتی.که.از.دوری.من.ملالی[/b][/div][div]دیش نصب مبکردم :D[/div][/quote]
لیاقتت در همین حده :icon_10:[/div][/quote]
لطفا مودب باشید منطقه ما آنتن انالوگ و مبدلهای دیجیتال پاسخگو نیست[/div][/quote]
متاسفانه لیاقتش رو نداری که از ادب استفاده کنم :icon_10:[/div][/quote]
اقاچرا شما اینگونه رفتار میکنید مشکلتون دقیقا چیه [/div][/quote]
[b][i]دیـــش[/i][/b][/div][/quote]
من که خدمت شما توضیح دادم منطقه ما مبدل دیجیتال پاسخگو نیست و شبکه ها برفکی نمایش داده میشوند برای همین مجبور به استفاده از این وسیله هستیم البته بطور مفید یعنی فقط کانالهای داخلی[/div][/quote]
باشد که همینگونه باشد. :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.