برای خلاص شدن از دنیای مجازی کافیس با پتک بر سر مودم خود بکوبید ... باشد که در دنیای واقعی رستگار شوید
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]داشتم فکر می کردم چجوری از این دنیا خلاص شم :cry::cry:[/div][/quote]
برای خلاص شدن از دنیای مجازی کافیس با پتک بر سر مودم خود بکوبید ... باشد که در دنیای واقعی رستگار شوید :icon_1:
برای خلاص شدن از دنیای مجازی کافیس با پتک بر سر مودم خود بکوبید ... باشد که در دنیای واقعی رستگار شوید
دنیا واقعی منظورم بود ، شاید خودکشی
In the name of god
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]داشتم فکر می کردم چجوری از این دنیا خلاص شم :cry::cry:[/div][/quote]
برای خلاص شدن از دنیای مجازی کافیس با پتک بر سر مودم خود بکوبید ... باشد که در دنیای واقعی رستگار شوید :icon_1:[/div][/quote]
:geek:
دنیا واقعی منظورم بود ، شاید خودکشی :cry:
خوب در اون صورت با پتک بر سر خود بکوبید ... قبل به ذکر هست در این حالت رستگار نخواهید شد
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]داشتم فکر می کردم چجوری از این دنیا خلاص شم :cry::cry:[/div][/quote]
برای خلاص شدن از دنیای مجازی کافیس با پتک بر سر مودم خود بکوبید ... باشد که در دنیای واقعی رستگار شوید :icon_1:[/div][/quote]
دنیا واقعی منظورم بود ، شاید خودکشی :cry:[/div][/quote]
خوب در اون صورت با پتک بر سر خود بکوبید ... قبل به ذکر هست در این حالت رستگار نخواهید شد :icon_1:
خوب در اون صورت با پتک بر سر خود بکوبید ... قبل به ذکر هست در این حالت رستگار نخواهید شد
In the name of god
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]داشتم فکر می کردم چجوری از این دنیا خلاص شم :cry::cry:[/div][/quote]
دنیا واقعی منظورم بود ، شاید خودکشی :cry:[/div][/quote]
خوب در اون صورت با پتک بر سر خود بکوبید ... قبل به ذکر هست در این حالت رستگار نخواهید شد :icon_1:[/div][/quote]
:cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.