[quote][div][b]baharan20[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]رشتم همینه[/div][/quote]
خوشت میاد[/div][/quote]
په نه په برای خنده رفته تو این رشته
من برم اون دنیا(یگه خدا بخواد بهشت)
قبل همه ریاضی دانانو از جا درمیارم بعدش مغزشونو درمیارم و سگ ها میدم ودستو پاهشونو می برم بعد چون اونجا نمیشه مرد 120 سال همون حال میزارم تا درد بکشن(120 سال اونوری)
ماشالله!
تو تازه الان هشتمی فک کنم انقد بدت میاد
الان که راحته!!
ریاضی راستش سخت هست اما شیرینه..ولی باز پدر در میاره
فیزیکم که عاشقشمممممممم..خیلی یاحاله
هفتمم
ریاضی شیرینه ؟؟؟یعنی..وو درس همین ریاضیه...... بوق.....هستش و بسایر.... هستش
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div]من برم اون دنیا(یگه خدا بخواد بهشت)
قبل همه ریاضی دانانو از جا درمیارم بعدش مغزشونو درمیارم و سگ ها میدم ودستو پاهشونو می برم بعد چون اونجا نمیشه مرد 120 سال همون حال میزارم تا درد بکشن(120 سال اونوری)[/div][/quote]
:|
ماشالله!
تو تازه الان هشتمی فک کنم انقد بدت میاد:|
الان که راحته!!
ریاضی راستش سخت هست اما شیرینه..ولی باز پدر در میاره:oops:
فیزیکم که عاشقشمممممممم..خیلی یاحاله:icon_5:[/div][/quote]
هفتمم
من برم اون دنیا(یگه خدا بخواد بهشت)
قبل همه ریاضی دانانو از جا درمیارم بعدش مغزشونو درمیارم و سگ ها میدم ودستو پاهشونو می برم بعد چون اونجا نمیشه مرد 120 سال همون حال میزارم تا درد بکشن(120 سال اونوری)
ماشالله!
تو تازه الان هشتمی فک کنم انقد بدت میاد
الان که راحته!!
ریاضی راستش سخت هست اما شیرینه..ولی باز پدر در میاره
فیزیکم که عاشقشمممممممم..خیلی یاحاله
هفتمم
جان ؟؟میشه ترجمه کنی
بابا تو تازه هفتمی!!الان از مطالب ریاضی لذت ببر ..بالاتر بیای که پدرت درومده
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div]من برم اون دنیا(یگه خدا بخواد بهشت)
قبل همه ریاضی دانانو از جا درمیارم بعدش مغزشونو درمیارم و سگ ها میدم ودستو پاهشونو می برم بعد چون اونجا نمیشه مرد 120 سال همون حال میزارم تا درد بکشن(120 سال اونوری)[/div][/quote]
:|
ماشالله!
تو تازه الان هشتمی فک کنم انقد بدت میاد:|
الان که راحته!!
ریاضی راستش سخت هست اما شیرینه..ولی باز پدر در میاره:oops:
فیزیکم که عاشقشمممممممم..خیلی یاحاله:icon_5:[/div][/quote]
هفتمم
ریاضی شیرینه ؟؟؟یعنی..وو درس همین ریاضیه...... بوق.....هستش و بسایر.... هستش[/div][/quote]
جان ؟؟میشه ترجمه کنی:icon_2:
بابا تو تازه هفتمی!!الان از مطالب ریاضی لذت ببر :icon_2:..بالاتر بیای که پدرت درومده :icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.