دیدم مصرف اینترنت برای عصر پادشاهان داره میره بالا رفتم تو مدرسه کاربر ثبت نام کردم عصر پادشاهان با استفاده از نقاشی راه انداختم .
نمره بدید از 20 اگه هم خیلی جالب نبود نمره ندید
نظرسنجی
کار خیلی جالبی نیست
باحاله
اصلا به من چه !
این مطلب در 1393/07/22 19:22:14 نوشته شده است و در 1393/07/22 19:29:55 ویرایش شده است .
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
دیدم مصرف اینترنت برای عصر پادشاهان داره میره بالا رفتم تو مدرسه کاربر ثبت نام کردم عصر پادشاهان با استفاده از نقاشی راه انداختم .
نمره بدید از 20
[b]اگه هم خیلی جالب نبود نمره ندید[/b]
به جای استفاده از اینترنت رفته شکل های بازی رو نقاشی کرده و داده به بچه های مدرسه شون
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]چی کا کردی؟؟ :? [/div][/quote]
به جای استفاده از اینترنت رفته شکل های بازی رو نقاشی کرده و داده به بچه های مدرسه شون :|
به جای استفاده از اینترنت رفته شکل های بازی رو نقاشی کرده و داده به بچه های مدرسه شون
ک چی شه؟؟
چ ربطی ب حجم و اینا داره؟؟
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]چی کا کردی؟؟ :? [/div][/quote]
به جای استفاده از اینترنت رفته شکل های بازی رو نقاشی کرده و داده به بچه های مدرسه شون :|[/div][/quote]
ک چی شه؟؟ :|
چ ربطی ب حجم و اینا داره؟؟ :|
نمره بدید از 20
اگه هم خیلی جالب نبود نمره ندید
البته چون محاسباتش خیلی سنگین میشه 4 نفر بیش تر ثبت نام نکردم
خودمم گینگیزم
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]دیدم مصرف اینترنت برای عصر پادشاهان داره میره بالا رفتم تو مدرسه کاربر ثبت نام کردم عصر پادشاهان با استفاده از نقاشی راه انداختم .
نمره بدید از 20
اگه هم خیلی جالب نبود نمره ندید[/div][/quote]
خودمم گینگیزم :D
نمره بدید از 20
اگه هم خیلی جالب نبود نمره ندید
خودمم گینگیزم
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]دیدم مصرف اینترنت برای عصر پادشاهان داره میره بالا رفتم تو مدرسه کاربر ثبت نام کردم عصر پادشاهان با استفاده از نقاشی راه انداختم .
نمره بدید از 20
اگه هم خیلی جالب نبود نمره ندید[/div][/quote]
خودمم گینگیزم :D[/div][/quote]
:|:|:|
اصلا نمی خواد شما نظر بدین
تو عصر پادشاهان پاپوش دوز زیاده نمونش هم ( farhadmajidi ) در سرور 27 که خیلی .................. است .
این مطلب در 1393/07/22 19:28:00 نوشته شده است و در 1393/07/22 19:31:44 ویرایش شده است .
@spamino_bot
[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]نشانه ی اعتراضه؟این کارو کرده که چی رو ثابت کنه[/div][/quote]
اصلا نمی خواد شما نظر بدین
تو عصر پادشاهان پاپوش دوز زیاده نمونش هم ( farhadmajidi ) در سرور 27 که خیلی .................. است .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.