xxxx1234hosseinjangjo100 بار گفتم نوچه پست های منو نقل قول نکنه
واسه نقل قول کردن باید فرم زیر پرچم بودن رو پر کنی که البته یه تبصره هم هست که دختر نما ها باید یه چیزی هم بخورن
خواستی بیشتر متوجه شی صبحا قبله صبحونه میتونی به ایدی گارنام پیام بدی که صبحونتون رو هم همزمان صرف کنید
در مورده اعلام نتیجه هم میگم معلوم نیست به این دلیل که اگه امار میزدن میگفتن فلانی هم یه کنسول برنده شده چون تا جایی که من میدونم قرار بود جایزه بدن
در کل واسه من نتیجه خیلی فرق نمیکنه
مورد داشتیم طرف رفته 20 تا مرکزی ساخته که بازی بهش سکه بده
چرا سر بسته حرف میزنی عمو جون
بیا قشنگ حرف بزنم ببینی چند چندی
ببین عمویی امشب اصلا حالو حوصله ی درست حسابی ندارم یهو دیدی نام نام خانوادگی یه بنده خداییرو جلو همه بردم(یکم ناموسیه میدونی کیو میگم دیگه )
آدرس خونشونم ممد فتیده داره شماره پلاک رو هم داره
یه پست جدااگانه باز نکنم بنویسم بانویی با شغل شریف اینم آدرسش
پس بشین سر جات عمویی یه کار نکنم سرتو دیگه بالا نتونی نگه داری
باباتم که خبر دارم نمیزاره از خونه بیای بیرون
اگه اجازه داد واسه 5 دقیقه به سم کتاب خریدنی چیزی از خونه بیای بیرون آدرس هم بدم بیای حضوری یه فیلم از اندام مبارکت بگیرم بزارم تو انجمن
در هر حال ما همه جوره هستیم
به اونیم که اسمشو گفتم نزارم تو انجمن واسه همه ببوسش از طرف من بگو رهام سلام رسوند
عجب بابای من نمیزاره از خونه بیام بیرون؟
اینجا یه فلسفه ای هست که اگه بابا بچش شب ساعت 2 اومد خونه چیزی نگه اون دیگه بابا نیست اوسکله البته بابای تو اینجوریه به ما ربطی نداره
در مورده اون قضیه هم که هی میگی ناموسی میشه ناموسی میشه از صفحه اول شناسنامم یه اسکن میکنم اگه اون شخص هیچ ارتباطی با من نداشت ناموستو میکشم وسط که واسط خطری بشه اما یه شرط داره تو اول یه اسکن کن سن مبارکه پدر رو ببینن که چند بار پشت خط ازت پرسیده پوله قسط و قبض ریختی؟
اینو گفتم سره قضیه رمز دوم کارت بابا که ملتو میگفتی میپیچونن خودت سر دستشونی
آدرسه خونمون رو مگه نداری؟ مگه نمیگفتی گنده ای فلانی زنگ بزنی چند نفر میریزن (البته منم باشم به خاطر تو میام خیلی چیزه توپی هستی ) بیا اینجا اگه یه نفر فقط از تو کوچه ما سالم برگشتم * روزگارم اگه 1200 کتیبه رو ندم بهت ببین بچه با من یکی کل نکن اگه چیزی داری که نداری بیا بگو این کارو کردم مالیدم در حسین جنگجو تو در حد من نیستی که بخوام باهات کل کنم فلان تو سوزش 1200 کتیبه باش که واریز شده علی لیونل دیروز بهم گفت التماس میکردی MR.LIONEL رو بده بهت ایمیلش رو هم بزنه به نامت همون علی لیونل بهم میگفت اگه میدونستم واسه چه کاری میخواد عمرا بهش میدادم
اونم که گفتی ببوس علاوه بر بوسیدن هر هفته میاد پیشم
انقدر اوسکول نیستم اهل خانواده رو بکشم تو بازی البته شما ها میکشید اون بحث دیگه ای داره
این مطلب در 1393/07/22 21:34:10 نوشته شده است و در 1393/07/23 07:33:33 ویرایش شده است .
حیف که چند روزه درگیرم
به قوله خودت تو مگه دسمال اریایی ؟
ببخشید حواسم نبود آقا اریا
به قوله خودت تو مگه دسمال اریایی ؟
ببخشید حواسم نبود آقا اریا