باید به اونور رود خونه بره
اگه نمی دونید بگید من جواب رو بگم البته لایک کنید بهتره 3 لایک بشه =جواب
اول بزه رو ببره بعد گرگه رو علفه هم دستش بگیره
بزی در کار نیست
سلام اسم من فرزاده ... پایان.
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]باید به اونور رود خونه بره
اگه نمی دونید بگید من جواب رو بگم البته لایک کنید بهتره 3 لایک بشه =جواب[/div][/quote]
اول بزه رو ببره بعد گرگه رو علفه هم دستش بگیره:mrgreen:[/div][/quote]
بزی در کار نیست
جواب رو بگو
شنیدین که میگن تا پول داری رفیقتم عاشق بند کیفتم؟=تو عصر پادشاهان میگن تا سرباز داری رفیقتم عاشق شهر تیپتم
[quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]باید به اونور رود خونه بره
اگه نمی دونید بگید من جواب رو بگم البته لایک کنید بهتره 3 لایک بشه =جواب[/div][/quote]
جواب رو بگو:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
جواب رو بگو
خب پوریا راس میگه دیگه هر دو تون بگید
[quote][div][b]پادشاه پوریا[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]باید به اونور رود خونه بره
جواب رو بگو:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
خب پوریا راس میگه دیگه هر دو تون بگید:x:x:x:x:x:x:x:x:x
اول گوسفندو میبره...بعد گرگو....گوسفندو برمیگردونه..علفو میبره..بعدش برمیگرده گوسفندو میبره
مال دوران طوفولیتمون بود این معماهه!!
آقا جان نه گوسفند هست نه بز
[quote][div][b]gladia[/b][/div][div]اول گوسفندو میبره...بعد گرگو....گوسفندو برمیگردونه..علفو میبره..بعدش برمیگرده گوسفندو میبره
مال دوران طوفولیتمون بود این معماهه!![/div][/quote]
آقا جان نه گوسفند هست نه بز
کیبوردو فارسی کن به انگلیسی تایپ کن daniel بعد یشدهثم تایپ میشه اینطوری لونمی ره
آها
[quote][div][b]یشدهثم[/b][/div][div][quote][div][b]farzadz128[/b][/div][div]یشدهثم یعنی چی؟[/div][/quote]
کیبوردو فارسی کن به انگلیسی تایپ کن daniel بعد یشدهثم تایپ میشه اینطوری لونمی ره[/div][/quote]
آها
کیبوردو فارسی کن به انگلیسی تایپ کن daniel بعد یشدهثم تایپ میشه اینطوری لونمی ره
آها
جواب معمای یشدهثم اینه:
۳ تا نوشابه رو با هم قاطی میکنه و ۱ نوشابه رو میزاره.حالا ۲ تا نوشابه داره.اون نوشابه رو که از ۳ تا نوشابه تشکیل شده رو میزاره تو دستگاه.بعد ۱ ساعت اگه سمی بود.اون یکی رو میخوره و اگه سمی نبود.اونی که مونده سمی هستش و اون ۳ تا رو میخوره.
همین.متوجه نشدین دوباره بگم.
[quote][div][b]farzadz128[/b][/div][div][quote][div][b]یشدهثم[/b][/div][div][quote][div][b]farzadz128[/b][/div][div]یشدهثم یعنی چی؟[/div][/quote]
کیبوردو فارسی کن به انگلیسی تایپ کن daniel بعد یشدهثم تایپ میشه اینطوری لونمی ره[/div][/quote]
آها[/div][/quote]
جواب معمای یشدهثم اینه:
۳ تا نوشابه رو با هم قاطی میکنه و ۱ نوشابه رو میزاره.حالا ۲ تا نوشابه داره.اون نوشابه رو که از ۳ تا نوشابه تشکیل شده رو میزاره تو دستگاه.بعد ۱ ساعت اگه سمی بود.اون یکی رو میخوره و اگه سمی نبود.اونی که مونده سمی هستش و اون ۳ تا رو میخوره.
همین.متوجه نشدین دوباره بگم.;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.