hosseinjangjoحس ادامه هم ندارم
بای تا پس فردا
به دنیا سپردمت
من غرورم دهن خودم سرویس کرده ...
شما که دیگه جای خود دارید
شما که دیگه جای خود دارید
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/07/16 22:40:46
به دنیا سپردمت من غرورم دهن خودم سرویس کرده ...
شما که دیگه جای خود دارید |
|
1393/07/16 22:57:17
فکر کنم به امریکا من غرورم دهن خودم سرویس کرده ...
شما که دیگه جای خود دارید |
|
1393/07/16 23:02:14
نگفت اکانت خودش
یه اکانتی ساخته شده بود با مرکزیش مولتی جلو زن اوضاعه اکانته هم بد نبود ظاهرا ماله بعضیا از آب در اومد bi masraf
Inside my heart is breaking My make up may be flaking But my smile still stays on |
|
1393/07/16 23:08:06
ددر ضمن در اینکه دروغه حرفای بعضیا شکی نیست
ولی اگه موضوع قضایی بشه اولین کسایی که پاشون گیر میشه خوده بعضیان کی اینا رو با هم آشنا کرد ؟ طبق گفته بعضیا خوده بعضیا بودن معلوم نیست پولی که میزده رو از کجا میاورده ؟ کی آوردش تا خرج کنه رو این اکانتا ؟ بازم طبق گفته بعضیا خوده بعضیا حالا اینا رو کاریش ندارم مدارکی هست که خوده بعضیا کلاهبردار اصلی ماجرا هستن لازم بشه مدارک هم رو میشه پشتیبانی هم شاهده * این عزیزان بوده و من الله توفیق bi masraf
Inside my heart is breaking My make up may be flaking But my smile still stays on |
|
1393/07/16 23:37:05
چه خودشو میچسبونه به من
اه اه اه اه کی با تو حرف زد آخه ؟ یه چیزی یادم رفت بگم به بعضیا پسورد ایمیل رو خوده طرف داده پس هـک یا کلاهبــرداری محسوب نمیشه ایران هم تا همین چند روز پیش از طرف سایت یاهو تحریم بوده و کلی ایمیل باطل شد اصلا از جمله 3 تا از ایمیلای خودم ، که به محض اینکه وارد شدم پریدن کاری به این نداریم که میشه کلی بهونه جور کرد واسش خوده طرف پسورد داده در مورد پوله بازی هم پشتیبانـی مسئوله ، اونا چک میکنن به بعضیا پیشنهاد میکنم دنباله یه بهونه بهتر باشن bi masraf
|
1393/07/16 23:58:11
هیچ جرمی مرتکب نشده
پوله اکانت بدون دلیل برگردونده نشده پشتیـبانی بررسی میکنه ، الکی پول به حساب کسی نمیریزه میدونم قضیه رو ها ، میدونم چیکار کردی ولی چون اجازه گفتن ندارم نمیگم ولی بدون میدونم اون کلاهبــرداری بود آآآآآآ داشتی تو روزه روشن دزدی میکردی حالا بماند ، جلو تر نمیرم مراجع قانونی ؟ بعید میدونم نزدیک شی به کلانتری ، دادگاه و ... ببیننت به جرم بد حجابی میگیرنت تو رو برو خوش باش با فانتزیات شبت بخیر bi masraf
1393/07/17 14:50:59
به دلیل انحراف موضوع ، این تاپیک قفل می شود.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
منوی کاربری
|
||