چطور میشه از این قابلیت استفاده کرد؟
من وقتی تیک لشکر کشی فوری رو میزنم و کدشو میدم و میخوام مقصد انتخاب کنم پیغام میده که یه تعداد معتبر ارتش وارد کنید.تعداد سربازام هم کافیه
نیست
چطور میشه از این قابلیت استفاده کرد؟:?:
من وقتی تیک لشکر کشی فوری رو میزنم و کدشو میدم و میخوام مقصد انتخاب کنم پیغام میده که یه تعداد معتبر ارتش وارد کنید.تعداد سربازام هم کافیه
سلام.
تیکش رو میزنی بعد کدش رو هم که زدی میری سراغ هر کدوم از شهرا. 4تا دایره داره/ دومی (از راست ) رو میزنی. عکس شمشیر داره. حمله میکنه به اونجا ( غارت میکنه )
البته بعضی موقع ها هنگ میکنه و ممکنه اشتباه بشه. شما برو رو اسم شهر کلیک کن بعد نیرو رو درست بزن ( مثلا 5 کمان )
سلام.
تیکش رو میزنی بعد کدش رو هم که زدی میری سراغ هر کدوم از شهرا. 4تا دایره داره/ دومی (از راست ) رو میزنی. عکس شمشیر داره. حمله میکنه به اونجا ( غارت میکنه )
البته بعضی موقع ها هنگ میکنه و ممکنه اشتباه بشه. شما برو رو اسم شهر کلیک کن بعد نیرو رو درست بزن ( مثلا 5 کمان )
موفق باشید
آقا پارسا ( کتیبه برا ماســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت )
اون فقط واسه غارت استفاده میشه و برای فارم لیست تیک کردن
این که بشه فقط با کلیک رو آیکون غارت و بدون هر بار کد دادن غارت بزنه
نیست
[quote][div][b]hosseinjangjo[/b][/div][div]اهان اضافه به مقصد های دلخواه رو میگی؟
اون فقط واسه غارت استفاده میشه و برای فارم لیست تیک کردن
;)[/div][/quote]
این که بشه فقط با کلیک رو آیکون غارت و بدون هر بار کد دادن غارت بزنه
خب این جا بحث تخصصی تر شد میدونی که هر کاری نشد نداره
فکر کردی چرا بعضی از کد های جی میل عکسه ساختمونه که توش عدد هست؟
واسه این که هـک نشه
اینم که یه کد 3 رقمیه
اونم فارسی
حالا شما کد رو بزن عادت میکنی ما هم عادت کرده بودیم
حیف که چند روزه درگیرم
به قوله خودت تو مگه دسمال اریایی ؟
ببخشید حواسم نبود آقا اریا
خب این جا بحث تخصصی تر شد میدونی که هر کاری نشد نداره
فکر کردی چرا بعضی از کد های جی میل عکسه ساختمونه که توش عدد هست؟
واسه این که هـک نشه
اینم که یه کد 3 رقمیه :mrgreen:
اونم فارسی :icon_4:
حالا شما کد رو بزن عادت میکنی ما هم عادت کرده بودیم :icon_4:
یعنی تو از قبل یه مقدار ارتش برای حمله به اون شهر انتخاب نکردی
ehsan
[quote][div][b]alizarin[/b][/div][div]چطور میشه از این قابلیت استفاده کرد؟:?:
من وقتی تیک لشکر کشی فوری رو میزنم و کدشو میدم و میخوام مقصد انتخاب کنم پیغام میده که یه تعداد معتبر ارتش وارد کنید.تعداد سربازام هم کافیه[/div][/quote]
یعنی تو از قبل یه مقدار ارتش برای حمله به اون شهر انتخاب نکردی :|
سلام.
من همه این مراحل رو میرم.اما بعد از کلیک روی آیکون غارت ارور میده ارتش وارد کن.
مجبورم هر دفعه برای هر شهر جدا تعداد سربازا رو وارد کنم و کد بدم
نیست
[quote][div][b]parsaoshn28[/b][/div][div]سلام.
موفق باشید
آقا پارسا ( کتیبه برا ماســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت )[/div][/quote]
من همه این مراحل رو میرم.اما بعد از کلیک روی آیکون غارت ارور میده ارتش وارد کن.
مجبورم هر دفعه برای هر شهر جدا تعداد سربازا رو وارد کنم و کد بدم :icon_7:
یعنی تو از قبل یه مقدار ارتش برای حمله به اون شهر انتخاب نکردی
نمیخوام هر دفعه این کارو بکنم
نیست
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]alizarin[/b][/div][div]چطور میشه از این قابلیت استفاده کرد؟:?:
من وقتی تیک لشکر کشی فوری رو میزنم و کدشو میدم و میخوام مقصد انتخاب کنم پیغام میده که یه تعداد معتبر ارتش وارد کنید.تعداد سربازام هم کافیه[/div][/quote]
یعنی تو از قبل یه مقدار ارتش برای حمله به اون شهر انتخاب نکردی :|[/div][/quote]
نمیخوام هر دفعه این کارو بکنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.