من گفتم اگه اون چیزی که هادی گفت انجام بدن بدون مدال که نمیشه
باو معین میگه واسه بیگ همر یا به قولیی بیشترین نیرو هر هفته مدال بدن ولی نمیشه
چون معمولا یکی که بیشترین نیرو را داره همینطور رو به افایش میره جوری که هر هفته یکو بزنه
من کاری با نیرو ندارم چون اینجوری اضیع بازی میشه کی چه قدر نیرو داره
همون بیگ همر بهتره
چون فوقش نیروهای یه شهرت مشخص میشه تازه
اونم معلوم نیست کدوم شهره
اخه اون موقع که نمیشه .....
من غرورم دهن خودم سرویس کرده ...
شما که دیگه جای خود دارید
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]moein.1998[/b][/div][div][quote][div][b]hosseinjangjo[/b][/div][div]سی چیه = واسه چیه
[/div][/quote]
والا متوجه نمیشم سی چیه !!!!!!
من گفتم اگه اون چیزی که هادی گفت انجام بدن بدون مدال که نمیشه :icon_2:[/div][/quote]
باو معین میگه واسه بیگ همر یا به قولیی بیشترین نیرو هر هفته مدال بدن ولی نمیشه
چون معمولا یکی که بیشترین نیرو را داره همینطور رو به افایش میره جوری که هر هفته یکو بزنه
من کاری با نیرو ندارم چون اینجوری اضیع بازی میشه کی چه قدر نیرو داره
همون بیگ همر بهتره
چون فوقش نیروهای یه شهرت مشخص میشه تازه
اونم معلوم نیست کدوم شهره[/div][/quote]
اخه اون موقع که نمیشه ..... :icon_2:
منم یه پیشنهاد دارم واسه بخش آمار که شاید خیلی جالب باشه واسه کسایی که اهل کل کل کردن هستند و همر همر میکنن و خلاصه میگن من بهترین همرو داشتم اون یکی میگه نه من داشتم
بیگ همر سرور هم مشخص بشه که کدوم بازیکن داره
اینجوری واسه پول دارایی هم که میخان اک جلو زن بخرن بهتر میشه
ا
حرفت خیلی خنده داره. بعضی از این پول دارا که دارن بازی میکنن فقط میخوان بدونن کی همر اول سرور هست تا با مولتی بزننش.
حالا خود بازی بیاد این آمار رو بده دستشون که دیگه خیلی جالب میشه
دقیقا کجاش چرته ؟
بنظر تو چرت میاد حاجی
من غرورم دهن خودم سرویس کرده ...
شما که دیگه جای خود دارید
[quote][div][b]مدال داران[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]حالا که حسین این پیشنهادو داد
منم یه پیشنهاد دارم واسه بخش آمار که شاید خیلی جالب باشه واسه کسایی که اهل کل کل کردن هستند و همر همر میکنن و خلاصه میگن من بهترین همرو داشتم اون یکی میگه نه من داشتم :roll:
بیگ همر سرور هم مشخص بشه که کدوم بازیکن داره
اینجوری واسه پول دارایی هم که میخان اک جلو زن بخرن بهتر میشه :icon_4:
ا[/div][/quote]
حرفت خیلی خنده داره. بعضی از این پول دارا که دارن بازی میکنن فقط میخوان بدونن کی همر اول سرور هست تا با مولتی بزننش.
حالا خود بازی بیاد این آمار رو بده دستشون که دیگه خیلی جالب میشه :lol:[/div][/quote]
دقیقا کجاش چرته ؟
بنظر تو چرت میاد حاجی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.