خوب چیزه مخصوصا واسه ما که سکه نداریم شهر 9 جمعیتی را تو نیم ساعت بکنیم 1333
عوضش اینجوری شهر تپل به دست میاریم بدون خرج سکه
اره خیلی خوبه ، من روش گرفتنشون رو تو کمترین زمان گفتم ولی پاک شد . و طبق معمول بهم تذکر دادن
دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست
آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]خوب چیزه مخصوصا واسه ما که سکه نداریم شهر 9 جمعیتی را تو نیم ساعت بکنیم 1333 :|
عوضش اینجوری شهر تپل به دست میاریم بدون خرج سکه 8-)
[/div][/quote]
:lol: اره خیلی خوبه ، من روش گرفتنشون رو تو کمترین زمان گفتم ولی پاک شد . و طبق معمول بهم تذکر دادن :(:(
اره خیلی خوبه ، من روش گرفتنشون رو تو کمترین زمان گفتم ولی پاک شد . و طبق معمول بهم تذکر دادن
خوب،
این چیزا رو همه بدونن، میشن مثل خودت.
مدیرا به خاطر خودت حذفش کـردن
...
[quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]خوب چیزه مخصوصا واسه ما که سکه نداریم شهر 9 جمعیتی را تو نیم ساعت بکنیم 1333 :|
[/div][/quote]
:lol: اره خیلی خوبه ، من روش گرفتنشون رو تو کمترین زمان گفتم ولی پاک شد . و طبق معمول بهم تذکر دادن :(:(
[/div][/quote]
خوب،
مدیرا به خاطر خودت حذفش کـردن :P
احمد داداشم تسخیر متروکه 48 ساعت زمان میبره بعد با انجام مراسم خوب که انجام بدی 8 ساعت کسر میشه کلا من تا الان ندیدم کسی تو 24 ساعت بتونه تسخیر کنه بعدم گینگیزها اصلا حمله نمیکنن و اینکه میگی راحت شده آره خوبه راحت تسخیر میشه ولی به اینم فکر کن که جدیدا کلید طلا بزنی گینگیزها بهت حمله میکنن برای پس گرفتنش درست مثل کتیبه ولی با نیروی کمتر فقط به نظر من باید زمان تسخیر عوض بشه چون مدت زمان سرور ها با هم متفاوت هست الان تو همه سرور ها مثل هم هست و 48 ساعت طول میکشه که این به نظرم درست نیست باید تغییراتی بدن
احمد داداشم تسخیر متروکه 48 ساعت زمان میبره بعد با انجام مراسم خوب که انجام بدی 8 ساعت کسر میشه کلا من تا الان ندیدم کسی تو 24 ساعت بتونه تسخیر کنه بعدم گینگیزها اصلا حمله نمیکنن و اینکه میگی راحت شده آره خوبه راحت تسخیر میشه ولی به اینم فکر کن که جدیدا کلید طلا بزنی گینگیزها بهت حمله میکنن برای پس گرفتنش درست مثل کتیبه ولی با نیروی کمتر فقط به نظر من باید زمان تسخیر عوض بشه چون مدت زمان سرور ها با هم متفاوت هست الان تو همه سرور ها مثل هم هست و 48 ساعت طول میکشه که این به نظرم درست نیست باید تغییراتی بدن
داش احمد یعنی میگی تسخیر کنم گینگیز نمیزنه ما رو ؟؟؟؟؟؟
نه راحت باش گینگیز نمیزنه فقط متروکه یکی دیگه رو تسخیر نکنی که اون طرف حتما میزنه بهت خودت فارم کن تسخیر کن اونم بگرد جمعیت بالای 1100 تا پیدا کن تا منابع فاز تکمیلی هم سطح بالا باشه
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]داش احمد یعنی میگی تسخیر کنم گینگیز نمیزنه ما رو ؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
نه راحت باش گینگیز نمیزنه فقط متروکه یکی دیگه رو تسخیر نکنی که اون طرف حتما میزنه بهت خودت فارم کن تسخیر کن اونم بگرد جمعیت بالای 1100 تا پیدا کن تا منابع فاز تکمیلی هم سطح بالا باشه
خوب،
مدیرا به خاطر خودت حذفش کـردن
من چند سرور و اندی بازی میکنم. همه شهرام رو تو این سرورا روهم جمع کنی ، دو رقمی نمیشه
ولی خوب میوندم دوستانی که این کارو میکنن چه حرکتایی میزنن ، گفتم که بقیه هم یاد بگیرن که اخرش به تذکر دادن بهم تموم شد
دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست
آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]lionel10[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]خوب چیزه مخصوصا واسه ما که سکه نداریم شهر 9 جمعیتی را تو نیم ساعت بکنیم 1333 :|
[/div][/quote]
[/div][/quote]
خوب،
مدیرا به خاطر خودت حذفش کـردن :P[/div][/quote]
:mrgreen: من چند سرور و اندی بازی میکنم. همه شهرام رو تو این سرورا روهم جمع کنی ، دو رقمی نمیشه :icon_12:
ولی خوب میوندم دوستانی که این کارو میکنن چه حرکتایی میزنن ، گفتم که بقیه هم یاد بگیرن که اخرش به تذکر دادن بهم تموم شد :icon_4:
آقا ما تسخیر زدیم حالا شانس ما گینگیز حمله میکنه برا آزاد کردن متروکش
ببینیم خدا چی میخوات گینگیز جان علی آقا بهم حمله نکن بزار با دل خوش از این سرور برم
Ƙєηѕнι
آقا ما تسخیر زدیم حالا شانس ما گینگیز حمله میکنه برا آزاد کردن متروکش :evil:
ببینیم خدا چی میخوات گینگیز جان علی آقا بهم حمله نکن بزار با دل خوش از این سرور برم :cry:
حملع میکنه خوبم میکنه هر بارم حداقل 9کیلو از هر نوع سر باز
سعید 2013
ببینیم خدا چی میخوات گینگیز جان علی آقا بهم حمله نکن بزار با دل خوش از این سرور برم
حملع میکنه خوبم میکنه هر بارم حداقل 9کیلو از هر نوع سر باز[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]آقا ما تسخیر زدیم حالا شانس ما گینگیز حمله میکنه برا آزاد کردن متروکش :evil:
ببینیم خدا چی میخوات گینگیز جان علی آقا بهم حمله نکن بزار با دل خوش از این سرور برم :cry:[/div][/quote]
گفتم که اتک نمیدن گینگیزها اسم اک هات رو برام بفرست ببینم کجایی فقط سرور 30 و 31
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]آقا ما تسخیر زدیم حالا شانس ما گینگیز حمله میکنه برا آزاد کردن متروکش :evil:
ببینیم خدا چی میخوات گینگیز جان علی آقا بهم حمله نکن بزار با دل خوش از این سرور برم :cry:[/div][/quote]
گفتم که اتک نمیدن گینگیزها اسم اک هات رو برام بفرست ببینم کجایی فقط سرور 30 و 31
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.