مدیرانجمنmr-esiچرا نیروهای گنگیز تو شهر متروکه قدرتشان بیشتر از نیروهای کاربرا تو شهر؟ (یا م ایجوری فکر مکنم ؟!؟!؟! )
مثلا یه کاربر سطح دیوارش20 قصرش20 سربازاش 20 .5000 نیرو تو شهرش دره تو با 11000 نیرو بهش حمله مکنی (به صورت نبرد ) پیروز میشی حالا با همی 11000 تا نیرو به شهر یه گنگیز که دیوارش 14 قصرش 10 حمله مکنی (بازم به صورت نبرد ) او با 4000 نیرو همه نیروهات مزنه ... (تعداد سربازا مثال بود )
دوست من ، این معیار شما درست نیست. ممکن است تعداد نیروهای موجود در یک شهر متروکه بیشتر و یا کمتر از اکانت یک بازیکن باشد. همان طور که در راهنما نیر اعلام شده است ، اینها همانند شهرهای سایر بازیکنان هستند که رشد می کنند. شما باید قبل از حمله به آنها ، اقدام به جاسوسی کنید تا از تعداد نیروهای آنها مطلع شوید.همچنین توجه داشته باشید که سطح دفاعی و هجومی نیروهای گینگیز 20 می باشد.
من 3 تا شهر تسخیر کردم قبلش جاسوس میفرستم اما حداقل باید دوبرابر نیرویی که تو شهرش داره نیرو بفرستم اما باز هم تلفات زیادی میبینم و اون تلفات کمتری معمولا یه شهر من تونستم با دو تا حمله به صورت غارت تهی از نیرو کنم اما به صورت نبرد یه بار 14000 نیروم همراه با منجنیق و دژکوب نابود شد
دنیا به ایران منازه ایران به مشد