علی لاور عزیز داداشم من متوجه رفتاراتون شدم خیلی آدم صاف و ساده و صادقی هستید 50% این بلاهایی که سرت اومده مربوط به همین میشه چون زود باوری
ادم صاف ساده ایی هستم چون لقمه حروم نخوردم چون سر کسی کلاه نذاشتم حق کسی رو نخوردم
50 درصد هم نه100درصد تمام بلا هایی که سر خودم اومده به خاطر ساده بودنمه
من گفتم شما هایی که فک میکنید زرنگید بیشتر همه حواستون باشه چون دست بالای دست زیاده
Moein4321
[quote][div][b]be_yade_oon[/b][/div][div]علی لاور عزیز داداشم من متوجه رفتاراتون شدم خیلی آدم صاف و ساده و صادقی هستید 50% این بلاهایی که سرت اومده مربوط به همین میشه چون زود باوری :oops:
[/div][/quote]
ادم صاف ساده ایی هستم چون لقمه حروم نخوردم چون سر کسی کلاه نذاشتم حق کسی رو نخوردم
من گفتم شما هایی که فک میکنید زرنگید بیشتر همه حواستون باشه چون دست بالای دست زیاده
علی لاور عزیز داداشم من متوجه رفتاراتون شدم خیلی آدم صاف و ساده و صادقی هستید 50% این بلاهایی که سرت اومده مربوط به همین میشه چون زود باوری
باو گلم منظورم این بود که از روی ادبیاتتون میشه فهمید چجور آدمی هستید همین کار رو واسه اون بچه زرنگها راحت میکنه
ساده بپوش ساده راه برو اما در برخورد با دیگران ساده نباش
موفق باشید
حرفه ای ترین قاب بسته روی لبهای منن، گوشهای تو
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]be_yade_oon[/b][/div][div]علی لاور عزیز داداشم من متوجه رفتاراتون شدم خیلی آدم صاف و ساده و صادقی هستید 50% این بلاهایی که سرت اومده مربوط به همین میشه چون زود باوری :oops:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
باو گلم منظورم این بود که از روی ادبیاتتون میشه فهمید چجور آدمی هستید همین کار رو واسه اون بچه زرنگها راحت میکنه
[b]ساده بپوش ساده راه برو اما در برخورد با دیگران ساده نباش
[/b]
موفق باشید
این موارد زیاد بوده و هست .... ولی خودم به شخصه مثبت به همه نگاه میکنم مگر عکسش بهم ثابت بشه
کم خیانت ندیدم تو این بازی
ولی رفاقتایی دیدم تو این بازی که که با هیچ چیز نمیتونم مقایسشون کنم
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
این موارد زیاد بوده و هست .... ولی خودم به شخصه مثبت به همه نگاه میکنم مگر عکسش بهم ثابت بشه
ولی رفاقتایی دیدم تو این بازی که که با هیچ چیز نمیتونم مقایسشون کنم :icon_1:
نکنه به تو هم تو سرور30 خیانت شده
.....
[quote][div][b]dmc4[/b][/div][div]این موارد زیاد بوده و هست .... ولی خودم به شخصه مثبت به همه نگاه میکنم مگر عکسش بهم ثابت بشه
ولی رفاقتایی دیدم تو این بازی که که با هیچ چیز نمیتونم مقایسشون کنم :icon_1:[/div][/quote]
چه ربطی داره اخه یعنی کلا من فقط 1 سرور بازی کردم ؟؟؟
اتفاقا س 30 مربوط به همین رفیقایی میشه که رفاقتشون ثابت شده س
این مطلب در 1393/07/13 00:30:43 نوشته شده است و در 1393/07/13 00:46:12 ویرایش شده است .
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4[/b][/div][div]این موارد زیاد بوده و هست .... ولی خودم به شخصه مثبت به همه نگاه میکنم مگر عکسش بهم ثابت بشه
ولی رفاقتایی دیدم تو این بازی که که با هیچ چیز نمیتونم مقایسشون کنم :icon_1:[/div][/quote]
نکنه به تو هم تو سرور30 خیانت شده[/div][/quote]
چه ربطی داره اخه یعنی کلا من فقط 1 سرور بازی کردم ؟؟؟ :|
اتفاقا س 30 مربوط به همین رفیقایی میشه که رفاقتشون ثابت شده س :icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.