ما تا ساعت چهار مدرسه ایم .بعد ناهار میدن و عصرانه.امروز عصرانه بیسکوعیت کاکاعویی داشتیم.حالا من دوباره میخواستم اینا نمیدادن. اخر مجبور شدم مث گدا ه به همه بگم به من بدید. هیشکی نمیداد
سارا خانوم
ما تا ساعت چهار مدرسه ایم .بعد ناهار میدن و عصرانه.امروز عصرانه بیسکوعیت کاکاعویی داشتیم.حالا من دوباره میخواستم اینا نمیدادن. اخر مجبور شدم مث گدا ه به همه بگم به من بدید. هیشکی نمیداد:icon_6:
ما تا ساعت چهار مدرسه ایم .بعد ناهار میدن و عصرانه.امروز عصرانه بیسکوعیت کاکاعویی داشتیم.حالا من دوباره میخواستم اینا نمیدادن. اخر مجبور شدم مث گدا ه به همه بگم به من بدید. هیشکی نمیداد
مگه شما تا ساعت4مدرسه اید اونم همه چیز میدن کروم شهری چنذ سالته
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
[quote][div][b]sarassname[/b][/div][div]ما تا ساعت چهار مدرسه ایم .بعد ناهار میدن و عصرانه.امروز عصرانه بیسکوعیت کاکاعویی داشتیم.حالا من دوباره میخواستم اینا نمیدادن. اخر مجبور شدم مث گدا ه به همه بگم به من بدید. هیشکی نمیداد:icon_6:[/div][/quote]
مگه شما تا ساعت4مدرسه اید اونم همه چیز میدن کروم شهری چنذ سالته
روز اول که امدم هنوز تو حمایت از تازه واردا بودم جانشینم یه .... گفت تا یه هفته مسدود بودم تا یه هفته هم کتکش میزدم
اگه من جای تو بودم میکشتمش
این مطلب در 1393/07/29 20:16:26 نوشته شده است و در 1393/08/04 12:49:52 ویرایش شده است .
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:|روز اول که امدم هنوز تو حمایت از تازه واردا بودم جانشینم یه .... گفت تا یه هفته مسدود بودم تا یه هفته هم کتکش میزدم [/div][/quote]
اگه من جای تو بودم میکشتمش:icon_4:
یاد مدیر انجمن می افتم خیلی اخطار های قشنگی میده درسته میاد همون جمله ایو که گفتی چه خاک برسری باشه چه غیره تو جمله مینویسه
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div]یاد مدیر انجمن می افتم :icon_12: خیلی اخطار های قشنگی میده :icon_1: درسته میاد همون جمله ایو که گفتی چه خاک برسری باشه چه غیره تو جمله مینویسه :oops:[/div][/quote]
:shock:
یاد مدیر انجمن می افتم خیلی اخطار های قشنگی میده درسته میاد همون جمله ایو که گفتی چه خاک برسری باشه چه غیره تو جمله مینویسه
شورت داور پرچم ماست که میگن همینه؟
[quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div]یاد مدیر انجمن می افتم :icon_12: خیلی اخطار های قشنگی میده :icon_1: درسته میاد همون جمله ایو که گفتی چه خاک برسری باشه چه غیره تو جمله مینویسه :oops:[/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
:o
چرا داری تایپکات رو بالا میاری
فک میکنی کسی نمی فهمه !؟
این مطلب در 1393/08/20 20:40:28 نوشته شده است و در 1393/08/20 20:40:40 ویرایش شده است .
عجب
[quote][div][b]hamed-00[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div]یاد مدیر انجمن می افتم :icon_12: خیلی اخطار های قشنگی میده :icon_1: درسته میاد همون جمله ایو که گفتی چه خاک برسری باشه چه غیره تو جمله مینویسه :oops:[/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
:o[/div][/quote]
چرا داری تایپکات رو بالا میاری :icon_6:
فک میکنی کسی نمی فهمه !؟:)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.