خدایا ما با کیا شدیم هشتاد میلیون
خطأی چشم کدومه برادر من این عکس عوض میشه خودش یعنی بعد یک صدم ثانیه اختلاف چشمت رنگی میبینه
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hakhamaneshe[/b][/div][div]به این میگن خطای چمش
در ضمن
توجه کردم مرسی[/div][/quote]
خدایا ما با کیا شدیم هشتاد میلیون:|
خطأی چشم کدومه برادر من این عکس عوض میشه خودش یعنی بعد یک صدم ثانیه اختلاف چشمت رنگی میبینه:|
خوب شد گفتی نمی دونستم
ههم چین میگه انگار خودش پسر علم چشم پزشکیه
میگم یک وقت انجمن رو نزارن توی شهر های متروکه گیگینز
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]hakhamaneshe[/b][/div][div]به این میگن خطای چمش
در ضمن
خطأی چشم کدومه برادر من این عکس عوض میشه خودش یعنی بعد یک صدم ثانیه اختلاف چشمت رنگی میبینه:|
[/div][/quote]
http://forum.kingsera.ir/posts/view/11639/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D8%B4%D9%85?page=1&sk=%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C%20%DA%86%D8%B4%D9%85&sp=1#t_1
خوب شد گفتی نمی دونستم
خوب شد گفتی نمی دونستم
پسر علم چشم پز شکی نیستم ولی یچیزی هستم تو همون ماییه ها
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hakhamaneshe[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]hakhamaneshe[/b][/div][div]به این میگن خطای چمش
در ضمن
[/div][/quote]
http://forum.kingsera.ir/posts/view/11639/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D8%B4%D9%85?page=1&sk=%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C%20%DA%86%D8%B4%D9%85&sp=1#t_1
خوب شد گفتی نمی دونستم
[/div][/quote]
پسر علم چشم پز شکی نیستم ولی یچیزی هستم تو همون ماییه ها
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]برادران بحث نکنید[/div][/quote]
برادران ب حرف این گوش ندین
بحث کنید :mrgreen:[/div][/quote]
چشم :P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.