سلام رضا
زیاد نمیشناختمت ولی اونجوری که بهزاد میگفت یه اهنگ مازندرونی خونده بودی اونو میذاری؟
در ضمن خوش امدی
عزیزم اگه میخوای بفهمی صدام چطوریه صبر کن چند روز دیگه تو شبکه دو برنامه ی شهر به شهر دو تا آهنگ خوندم ...احتمالا تا دو هفته دیگه پخش میشه..
باید صبر کنی تا نوبت به شهرمون که اسمش چمستان هست برسه..شهر به شهر شنبه تا چهارشنبه ساعت 18:35 از شبکه 2 پخش میشه
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div]سلام رضا
زیاد نمیشناختمت ولی اونجوری که بهزاد میگفت یه اهنگ مازندرونی خونده بودی اونو میذاری؟
در ضمن خوش امدی:icon_5:[/div][/quote]
عزیزم اگه میخوای بفهمی صدام چطوریه صبر کن چند روز دیگه تو شبکه دو برنامه ی شهر به شهر دو تا آهنگ خوندم :D ...احتمالا تا دو هفته دیگه پخش میشه..
باید صبر کنی تا نوبت به شهرمون که اسمش چمستان هست برسه..شهر به شهر شنبه تا چهارشنبه ساعت 18:35 از شبکه 2 پخش میشه ;) ;)
سلام رضا.
مارو که باید یادت باشه دیگه
خیلی بهت لطف کردم توی اس 24
مردک نه شماره دادی نه گفتی خدافس، اونوخ ما چجوری یادمون بمونه؟!
مگه میشه تو و بهمن رو فراموش کنم؟؟
یاد سرور 24 بخیر با اینکه سر کتیبه نتونستیم کاری بکنیم ( ) ولی خیلی حال داد
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]سلام رضا.
مارو که باید یادت باشه دیگه :mrgreen:
خیلی بهت لطف کردم توی اس 24 :mrgreen:
مردک نه شماره دادی نه گفتی خدافس، اونوخ ما چجوری یادمون بمونه؟!:mrgreen:[/div][/quote]
مگه میشه تو و بهمن رو فراموش کنم؟؟
یاد سرور 24 بخیر با اینکه سر کتیبه نتونستیم کاری بکنیم ( :| ) ولی خیلی حال داد :mrgreen:
سلام رضا
در ضمن خوش امدی
عزیزم اگه میخوای بفهمی صدام چطوریه صبر کن چند روز دیگه تو شبکه دو برنامه ی شهر به شهر دو تا آهنگ خوندم ...احتمالا تا دو هفته دیگه پخش میشه..
باید صبر کنی تا نوبت به شهرمون که اسمش چمستان هست برسه..شهر به شهر شنبه تا چهارشنبه ساعت 18:35 از شبکه 2 پخش میشه
باشه
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div]سلام رضا
عزیزم اگه میخوای بفهمی صدام چطوریه صبر کن چند روز دیگه تو شبکه دو برنامه ی شهر به شهر دو تا آهنگ خوندم :D ...احتمالا تا دو هفته دیگه پخش میشه..
باید صبر کنی تا نوبت به شهرمون که اسمش چمستان هست برسه..شهر به شهر شنبه تا چهارشنبه ساعت 18:35 از شبکه 2 پخش میشه ;) ;)
[/div][/quote]
باشه
سلام رضا
در ضمن خوش امدی
خدایی؟!
اوس میکنی یا واقعا آهنگ میخونی؟
هر وقت میخواستن پخش کنن یه اس بنداز رو گوشیم.فکر کنم شمارمو بهت دادم.اگه نداری همینجا حتما بیگو.
به اون پست پایینت:
آره واقعا حیف شد
حق ما بود ولی عرضشو نداشتیم متاسفانه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div]سلام رضا
[/div][/quote]
خدایی؟!
اوس میکنی یا واقعا آهنگ میخونی؟:icon_2:
هر وقت میخواستن پخش کنن یه اس بنداز رو گوشیم.فکر کنم شمارمو بهت دادم.اگه نداری همینجا حتما بیگو.
به اون پست پایینت:
آره واقعا حیف شد :mrgreen:
حق ما بود ولی عرضشو نداشتیم متاسفانه :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.