بازیگر موردعلاقه ی شما کیه و دلیلتون رو بیان کنید ایرانی و خارجیشم فرق نمیکنه
خاله الکسیس ر م خیلی دوسش درم و از همینجه بهش سلام مکنم.دلیل م ایه که بیشتر محصولات فرهنگیش ر دیدم هم م و هم رفیقام راضی بودم ازش ممنونم که به خاطر ما ایی همه سختی و فشار تحمل مکنه ای کاش بتونم جبران کنم.
خاله مچکریم... خاله مچکریم...
چـنـان عـشـقـی بـه ایـران دارم کـه بـهـشـت را
بـا یـک وجـب از خـاکـش عـوض نـخـواهـم کـرد
[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]بازیگر موردعلاقه ی شما کیه و دلیلتون رو بیان کنید ایرانی و خارجیشم فرق نمیکنه[/div][/quote]
خاله الکسیس ر م خیلی دوسش درم و از همینجه بهش سلام مکنم.دلیل م ایه که بیشتر محصولات فرهنگیش ر دیدم هم م و هم رفیقام راضی بودم ازش ممنونم که به خاطر ما ایی همه سختی و فشار تحمل مکنه ای کاش بتونم جبران کنم.
خاله مچکریم... خاله مچکریم... :)
تو کی 11 کیلو شد لایکات؟
لامصب اسپمهات هم هرکدوم 10 تا لایک میگیرن
خوب سلنا نه الکسیس خوبه؟کار فرهنگی میکنه جوونای مملکت رو از دست صابون های گلنار نجات میده
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div]با افتخار الناز شاکردوست
با افتخار سلنا گومز:)[/div][/quote]
:|:|:|:|
غیرتی شم خطرناکم هاااا:|[/div][/quote]
تو کی 11 کیلو شد لایکات؟
لامصب اسپمهات هم هرکدوم 10 تا لایک میگیرن:|
خوب سلنا نه الکسیس خوبه؟کار فرهنگی میکنه جوونای مملکت رو از دست صابون های گلنار نجات میده
این جا همه الکسیس دوست دارن.فقط حواستون باشه زیر چشاتون زیادی گود نره
با بازی این خانم گود نمیره اینا که کاری نمیکنن
.....
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]این جا همه الکسیس دوست دارن.فقط حواستون باشه زیر چشاتون زیادی گود نره :|[/div][/quote]
با بازی این خانم گود نمیره اینا که کاری نمیکنن:o
م با ایکه چشمام کم سو شده باز هم خاله ر دوست درم و از محصولات با کیفیت ایشان استفاده مکنم
چـنـان عـشـقـی بـه ایـران دارم کـه بـهـشـت را
بـا یـک وجـب از خـاکـش عـوض نـخـواهـم کـرد
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]این جا همه الکسیس دوست دارن.فقط حواستون باشه زیر چشاتون زیادی گود نره :|[/div][/quote]
م با ایکه چشمام کم سو شده باز هم خاله ر دوست درم و از محصولات با کیفیت ایشان استفاده مکنم :D
م با ایکه چشمام کم سو شده باز هم خاله ر دوست درم و از محصولات با کیفیت ایشان استفاده مکنم
داداش منحرف شدی رفت
s
[quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]این جا همه الکسیس دوست دارن.فقط حواستون باشه زیر چشاتون زیادی گود نره :|[/div][/quote]
م با ایکه چشمام کم سو شده باز هم خاله ر دوست درم و از محصولات با کیفیت ایشان استفاده مکنم :D[/div][/quote]
داداش منحرف شدی رفت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.