[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ششم دبستان[/div][/quote]
امیر باقری همسنیم؟
الان هشتمی؟[/div][/quote]
80 چشم به دنیا گوشودم:icon_2::icon_4:
اما نیمه دومی هستم:x
و هفتم[/div][/quote]
فکر نمیکردم یه هفتمی بتونه7500لایک داشته باشه:shock:
[quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ششم دبستان[/div][/quote]
امیر باقری همسنیم؟
و هفتم[/div][/quote]
هه پس گودزیلایی دیه:mrgreen:
دهه هشتادی:D[/div][/quote]
:mrgreen:
[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ششم دبستان[/div][/quote]
امیر باقری همسنیم؟
و هفتم[/div][/quote]
فکر نمیکردم یه هفتمی بتونه7500لایک داشته باشه:shock:[/div][/quote]
:icon_2:
کار آسونیه می خوای فردا لایکامو به 10000 برسونم
کار 20 تا مولتی بیشتر نیست
بعدشم که رسوندی از انجمن مسدود میشی خجالت نمیکشی از کلمه ی رکیک مولتی استفاده میکنی؟محمد دراگون کجایی که ببینی بچه های تازه به دوران رسیده از چیا که نمیزنن
.....
[quote][div][b]81علیرضا.[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ششم دبستان[/div][/quote]
امیر باقری همسنیم؟
و هفتم[/div][/quote]
کار 20 تا مولتی بیشتر نیست[/div][/quote]
بعدشم که رسوندی از انجمن مسدود میشی خجالت نمیکشی از کلمه ی رکیک مولتی استفاده میکنی؟محمد دراگون کجایی که ببینی بچه های تازه به دوران رسیده از چیا که نمیزنن
کار 20 تا مولتی بیشتر نیست
محمد دراگون پسر عمومه
I love you
[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div][quote][div][b]81علیرضا.[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ششم دبستان[/div][/quote]
امیر باقری همسنیم؟
و هفتم[/div][/quote]
کار 20 تا مولتی بیشتر نیست[/div][/quote]
بعدشم که رسوندی از انجمن مسدود میشی خجالت نمیکشی از کلمه ی رکیک مولتی استفاده میکنی؟محمد دراگون کجایی که ببینی بچه های تازه به دوران رسیده از چیا که نمیزنن[/div][/quote]
محمد دراگون پسر عمومه:icon_4::icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.