باو جونه من دعوا نکنین
در ضمن کی گفته کوروش بد بوده؟
به جز پیامبر خودمون و اماما هیچ کـس تو این دنیا بدون عیب نبوده اینو یادتون باشه
آقا من اینو قبول ندارم...تنها کسی عیب و نقصی نداره خـدا هستش!
تو قرآن هم نوشته :هیچ بنده ای نمیتونه در جایگاه خالق قرار بگیره!
پیامبر و امامان ما هم مخلوق بودن پس نمیتونن بدون نقص باشن(اما 100% اونا درصد خیلی خیلی کمتری نقص داشتن)
تاحالا ازین زاویه به این قضیه دقت نکردم و اطلاع دیگه ای هم ندارم پس فعلا آف میشویم
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div]باو جونه من دعوا نکنین
در ضمن کی گفته کوروش بد بوده؟
به جز پیامبر خودمون و اماما هیچ کـس تو این دنیا بدون عیب نبوده اینو یادتون باشه[/div][/quote]
آقا من اینو قبول ندارم...تنها کسی عیب و نقصی نداره خـدا هستش!
تو قرآن هم نوشته :هیچ بنده ای نمیتونه در جایگاه خالق قرار بگیره!
پیامبر و امامان ما هم مخلوق بودن پس نمیتونن بدون نقص باشن(اما 100% اونا درصد خیلی خیلی کمتری نقص داشتن)[/div][/quote]
تاحالا ازین زاویه به این قضیه دقت نکردم و اطلاع دیگه ای هم ندارم پس فعلا آف میشویم
اونا هم خلیفه ی زمان خودشون بودن ، رهبر زمان خودشون بودن
هیچ دلیلی نداره تا این حد مقدس شمرده بشن
الان خلیفه های سابق اعراب واسه خیلیا مقدس تر از خداشونه
ولی انکار میکنن این حرفو ، میگن نه خدامونو بیشتر قبول داریم
ولی در عمل ...
منظورم فقط به هادی نیستا ، داشمه هادی و واقعا قبولش دارم حالا با هر دین و اعتقاداتی که داره
دارم کلی حرف میزنم
نه کوروش مدرکی بر مقدس بودنش هست
نه رهبرای سابق اعراب
نه لوح و دستنوشته های کوروش میتونه مردک باشه
نه قرآن !
این بحثا هم بی فایدست
هیچکس اعتقاداتش رو به خاطر این که دوستش ، داداشش یا کل خونوادش باهاش فرق میکنه عوض نمیکنه
نمونش خوده من
خونوادم کلا نماز خون و مسلمون و .... ولی خودم ...
سعی کنین بپذیرین همدیگه رو با هر اعتقاداتی که دارین
به اعتقادات همدیگه احترام بذارین
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
من برم یه چهار تا نیایش بگیرم
سطح تمدنم اومد پایین :| :roll:
هیچ فرقی با ما ها نداشتن اماما
ولی در عمل ...
منظورم فقط به هادی نیستا ، داشمه هادی و واقعا قبولش دارم حالا با هر دین و اعتقاداتی که داره
دارم کلی حرف میزنم
نه رهبرای سابق اعراب
نه قرآن !
این بحثا هم بی فایدست
هیچکس اعتقاداتش رو به خاطر این که دوستش ، داداشش یا کل خونوادش باهاش فرق میکنه عوض نمیکنه
نمونش خوده من
:mrgreen: :roll:
ولی در عمل ...
دارم کلی حرف میزنم
نه رهبرای سابق اعراب
نه قرآن !
این بحثا هم بی فایدست
نمونش خوده من
شما قران رو با دست نوشته یک پادشاه مقایسه میکنی ؟؟؟!!! چرا میخوای تقدس قران رو با بازی با کلمات زیر سوال ببری ؟؟؟ قران کجا و دست نوشته یک انسان کجا!؟
شما که خودت میگی به اعتقادات همدیگه احترام بزارید چرا خودت توهین میکنی به اعتقادات بقیه ؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم برات
این مطلب در 1393/07/08 10:00:30 نوشته شده است و در 1393/07/08 10:10:24 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]من برم یه چهار تا نیایش بگیرم
سطح تمدنم اومد پایین :| :roll:
هیچ فرقی با ما ها نداشتن اماما
ولی در عمل ...
دارم کلی حرف میزنم
نه رهبرای سابق اعراب
نه قرآن !
این بحثا هم بی فایدست
نمونش خوده من
:mrgreen: :roll:[/div][/quote]
شما قران رو با دست نوشته یک پادشاه مقایسه میکنی ؟؟؟!!! چرا میخوای تقدس قران رو با بازی با کلمات زیر سوال ببری ؟؟؟ قران کجا و دست نوشته یک انسان کجا!؟
شما که خودت میگی به اعتقادات همدیگه احترام بزارید چرا خودت توهین میکنی به اعتقادات بقیه ؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم برات
دوستان باید عرض شود که انجمن بازی عصر پادشاهان محیطی برای طرح مشکلات و مسائل مربوط به بازی بوده و جنبه سرگرمی دارد.بحث پیرامون مسائل تخصصی دینی و تاربخی و ... ، نیازمند وجود متخصص و کارشناس مربوط به آن می باشد. خوشبختانه در دوره ای به سر می بریم که چه از نظر دینی و مدهبی و چه مسائل تاریخی کارشناسان خیلی قوی و مدارک و منابع موثق و بسیاری وجود دارد و اگر افراد که شک و شبه ای در این ارتباط دارند می توانند به آنها مراجعه کنند تا بصورت کامل ملتفت شوند. علی ای حال حجت بر همه مردم تمام می باشد.
از همه دوستان تفاصا دارم که خود سرانه برای هر موضوعی نظر ندهند و از این پس از طرح مسائلی که در ارتباط با آن اطلاعی نداشته و از طرفی هیچ ارتباطی با بازی ندارد خودداری نمایند.
با کمال تشکر
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
با سلام خدمت تمامی کاربران محترم
دوستان باید عرض شود که انجمن بازی عصر پادشاهان محیطی برای طرح مشکلات و مسائل مربوط به بازی بوده و جنبه سرگرمی دارد.بحث پیرامون مسائل تخصصی دینی و تاربخی و ... ، نیازمند وجود متخصص و کارشناس مربوط به آن می باشد. خوشبختانه در دوره ای به سر می بریم که چه از نظر دینی و مدهبی و چه مسائل تاریخی کارشناسان خیلی قوی و مدارک و منابع موثق و بسیاری وجود دارد و اگر افراد که شک و شبه ای در این ارتباط دارند می توانند به آنها مراجعه کنند تا بصورت کامل ملتفت شوند. علی ای حال حجت بر همه مردم تمام می باشد.
از همه دوستان تفاصا دارم که خود سرانه برای هر موضوعی نظر ندهند و از این پس از طرح مسائلی که در ارتباط با آن اطلاعی نداشته و از طرفی هیچ ارتباطی با بازی ندارد خودداری نمایند.
با کمال تشکر
روهام :من یکی از این حاج اقا ها رو هم ادم حساب نمیکنم که بخوام اعتقادمو از یک حاج اقایی که خودش نمیدونه با خودش چند چنده درستیشو بپرسم...
شما هم به جای حرف رو هوا زدن با مدرک حرفتو بگو و درستیشون رو ثابت کن...
صرفا جهت اطلاع بگم که من با حرفایی که تو این تایپک زده شده کاری ندارم و فقط مشکل من حرف این (( داش مهدی رستگاری )) که دقیقا مثل خود شماست منطقش!!
فرض میکنیم حرف شما درست خوب ؟شما لطف کن همون 4 تا حرف یک مشت آدمیزاد رو بردار بیار دروغ بودنشو اثبات کن و ما رو به راه راست هدایت کن خو! والا!
عین همون 4 تا حرف 2 آیه نهایتا 4 5 کله ای بیار بدونیم اشتباه هستن دیگه ؟؟
میبینی عزیز ؟؟ این قرانی که از نظر شما 4 تا ادمیزاد اومدن جمع اوری کردن تا همین الان همه رو دعوت میکنه به مبارزه علمی...و تا همین الان هم 1 نفر نتونسته عین 1 ایه قران رو بیاره...در عوض دست نوشته اقای پادشاه کوروش رو فقط یکی علمشو داشته باشه (( تاریخ شناس باشه و خطشو بلد باشه فقط! )) 100 تا عینشو برات مینویسه از دست خط اصلیش پر محتوا تر !
من فقط بحثم سره این بود که قران رو میان با دست خط یک انسان مقایسه میکنن ...
این مطلب در 1393/07/08 10:38:45 نوشته شده است و در 1393/07/08 10:40:03 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
روهام :من یکی از این حاج اقا ها رو هم ادم حساب نمیکنم که بخوام اعتقادمو از یک حاج اقایی که خودش نمیدونه با خودش چند چنده درستیشو بپرسم...
شما هم به جای حرف رو هوا زدن با مدرک حرفتو بگو و درستیشون رو ثابت کن...
صرفا جهت اطلاع بگم که من با حرفایی که تو این تایپک زده شده کاری ندارم و فقط مشکل من حرف این (( داش مهدی رستگاری )) که دقیقا مثل خود شماست منطقش!!
فرض میکنیم حرف شما درست خوب ؟شما لطف کن همون 4 تا حرف یک مشت آدمیزاد رو بردار بیار دروغ بودنشو اثبات کن و ما رو به راه راست هدایت کن خو! والا!
عین همون 4 تا حرف 2 آیه نهایتا 4 5 کله ای بیار بدونیم اشتباه هستن دیگه ؟؟
میبینی عزیز ؟؟ این قرانی که از نظر شما 4 تا ادمیزاد اومدن جمع اوری کردن تا همین الان همه رو دعوت میکنه به مبارزه علمی...و تا همین الان هم 1 نفر نتونسته عین 1 ایه قران رو بیاره...در عوض دست نوشته اقای پادشاه کوروش رو فقط یکی علمشو داشته باشه (( تاریخ شناس باشه و خطشو بلد باشه فقط! )) 100 تا عینشو برات مینویسه از دست خط اصلیش پر محتوا تر !
من فقط بحثم سره این بود که قران رو میان با دست خط یک انسان مقایسه میکنن ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.