کلا بازی هیچ سودی نداره و فقط ضرر همش...
بلاخره همه یک روزی که باید برن سر کار و ارتباط داشته باشن با مشتری هاشون ؟ در اینده اولین چیزی که تاثیر داره تو درامد و موفقیت شغلی ارتباط های اجتماعیه...البته اینو من نمیگم ها توی یک مقاله ای خونده بودم که کل خلاصه اون میشه این متن ...
این بازی ها هم نهایتا 1 ساعت ارزش داره وقتتو بزاری براشون...اگر کل 23 ساعت دیگه رو بخوابی یا فقط با خونوادت یا هر جای دیگه بگذرونی خیلی بهتر از این هست که بشینی بازی کنی !
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
کلا بازی هیچ سودی نداره و فقط ضرر همش...:roll:
بلاخره همه یک روزی که باید برن سر کار و ارتباط داشته باشن با مشتری هاشون ؟ [b]در اینده اولین چیزی که تاثیر داره تو درامد و موفقیت شغلی ارتباط های اجتماعیه[/b]...البته اینو من نمیگم ها توی یک مقاله ای خونده بودم که کل خلاصه اون میشه این متن ...
این بازی ها هم نهایتا 1 ساعت ارزش داره وقتتو بزاری براشون...اگر کل 23 ساعت دیگه رو بخوابی یا فقط با خونوادت یا هر جای دیگه بگذرونی خیلی بهتر از این هست که بشینی بازی کنی !:roll:
:icon_10:
عجب !
از نظر آسیب جسمی مثلا چشم و اینا من از بچگی زیاد کار میکردم با کامپیتر ولی دچار مشکل خاصی با چشمم نشدم ( البته باید صفحه مانیتورتون lcd باشه ) .
روابط خانوادگی هم که بعضی وقتا حاضری هرکاری بکنی ولی با خونوادت حرفی نزنی . (موقع تنهایی این انسان نیستش که بخای از کامپیتر هم دور بمونی ، رفیق تنهاییته )
حس پرخاشگری هم لازمه البته باید خود طرف کنترل داشته باشه
افت تحصیلی هم بعله ولی بازم کنترل کنید افت مفت هم ندارید
گوشه گیر هم خب شما وقتی کار زیاد نداشته باشید گیم بازی میکنید حال میده بعد عادت میکنید گوشه گیر میشید که اینم با اراده قابل حله
کندی ذهن رو فک میکنم قبول دارم چون من جدیدا دچار کاهش آی کیو و نفهمیدن درس ها شدم هنوز نمیفهمم علتش چیه . شایدم مربوط به این نباشه
اثر شناختی نسبت به بازی ها هم تقریبا یعنی بخواید مثل شخصیت و رفتار بازی ها رفتار کنید . خب حاجی چه اشکالی داره رفتارتو مثل رفتار یه ابر قهرمان توی بازی کنی ؟! دوشواری نداره که !! خیلی هم عالـــی
چرا داداش همه این ضرر ها هست.
مثلا مورد اول خوب وقتی جوونی هنوز چشم عمر خودش رو نکرده و فرسوده نشده.بعد چند وقت که از سنت بگذره تاثیرش روی چشم رو متوجه میشی.
روابط خانوادگی حالا شخصیه ولی دور میکنه.
پرخاشگری لازم نیست که.پرخاشگری یعنی به طرف میگی عزیزم خوبی؟ یارو داد و بیداد میکنه میگه بتو چه لعنتی فلان و... که لازم نیست.عصبانی شدن لازمه ها ولی پرخاشگری فرق میکنه.
افت تحصیلی هم خودت گفتی.اگه کنترل شده باشه. که دیگه همه میدونن یه چیزیه که درگیرش بشی اصلا غیر غابل کنترله پس به طور ناخاسته از کنترل در میاد و افت تحصیلی هم همراهشه.
گوشه گیری هم لطمه اش رو الان که مدرسه و ... میری نمیبینی چند وقت بعد که وارد اجتماع بشی متوجه میشی که گوشه گیر هستی یا نه. چون توی این دوران معمولا همه تقریبا یه مدلن.
یه مورد دیگه هم که هست فوق العاده تنبل میکنه ادمو.
چون همش پای پی سی هستی این ماهیچه ها تحلیل میرن و زور مورشون از دست میره. و هم استیل بدنی به هم میریزه و هم زورت میاد کاری انجام بدی.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]عجب !
از نظر آسیب جسمی مثلا چشم و اینا من از بچگی زیاد کار میکردم با کامپیتر ولی دچار مشکل خاصی با چشمم نشدم ( البته باید صفحه مانیتورتون lcd باشه ) .
روابط خانوادگی هم که بعضی وقتا حاضری هرکاری بکنی ولی با خونوادت حرفی نزنی . (موقع تنهایی این انسان نیستش که بخای از کامپیتر هم دور بمونی ، رفیق تنهاییته :mrgreen: )
حس پرخاشگری هم لازمه البته باید خود طرف کنترل داشته باشه
افت تحصیلی هم بعله ولی بازم کنترل کنید افت مفت هم ندارید
گوشه گیر هم خب شما وقتی کار زیاد نداشته باشید گیم بازی میکنید حال میده بعد عادت میکنید گوشه گیر میشید که اینم با اراده قابل حله
کندی ذهن رو فک میکنم قبول دارم چون من جدیدا دچار کاهش آی کیو و نفهمیدن درس ها شدم :oops::oops: هنوز نمیفهمم علتش چیه . شایدم مربوط به این نباشه
اثر شناختی نسبت به بازی ها هم تقریبا یعنی بخواید مثل شخصیت و رفتار بازی ها رفتار کنید . خب حاجی چه اشکالی داره رفتارتو مثل رفتار یه ابر قهرمان توی بازی کنی ؟! :mrgreen: دوشواری نداره که !! خیلی هم عالـــی
[/div][/quote]
چرا داداش همه این ضرر ها هست.
مثلا مورد اول خوب وقتی جوونی هنوز چشم عمر خودش رو نکرده و فرسوده نشده.بعد چند وقت که از سنت بگذره تاثیرش روی چشم رو متوجه میشی.
روابط خانوادگی حالا شخصیه ولی دور میکنه.
پرخاشگری لازم نیست که.پرخاشگری یعنی به طرف میگی عزیزم خوبی؟ یارو داد و بیداد میکنه میگه بتو چه لعنتی فلان و... :icon_6: که لازم نیست.عصبانی شدن لازمه ها ولی پرخاشگری فرق میکنه.
افت تحصیلی هم خودت گفتی.اگه کنترل شده باشه. که دیگه همه میدونن یه چیزیه که درگیرش بشی اصلا غیر غابل کنترله پس به طور ناخاسته از کنترل در میاد و افت تحصیلی هم همراهشه.
گوشه گیری هم لطمه اش رو الان که مدرسه و ... میری نمیبینی چند وقت بعد که وارد اجتماع بشی متوجه میشی که گوشه گیر هستی یا نه. چون توی این دوران معمولا همه تقریبا یه مدلن.
یه مورد دیگه هم که هست فوق العاده تنبل میکنه ادمو.
چون همش پای پی سی هستی این ماهیچه ها تحلیل میرن و زور مورشون از دست میره. و هم استیل بدنی به هم میریزه و هم زورت میاد کاری انجام بدی.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.