در خواب ناز بودم شبی .. دیدم کسی در میزند .. در را گشودم روی او .. دیدم غم است در میزند .. ای دوستان بی وفا .. از غم بیاموزید وفا .. غم با آن همه بیگانگی .. هر شب به من سر میزند
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
در خواب ناز بودم شبی .. دیدم کسی در میزند .. در را گشودم روی او .. دیدم غم است در میزند .. ای دوستان بی وفا .. از غم بیاموزید وفا .. غم با آن همه بیگانگی .. هر شب به من سر میزند:icon_2:
در خواب ناز بودم شبی .. دیدم کسی در میزند .. در را گشودم روی او .. دیدم غم است در میزند .. ای دوستان بی وفا .. از غم بیاموزید وفا .. غم با آن همه بیگانگی .. هر شب به من سر میزند
غم مگه خودش ناموس نداره میاد دم خونه تو
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div]در خواب ناز بودم شبی .. دیدم کسی در میزند .. در را گشودم روی او .. دیدم غم است در میزند .. ای دوستان بی وفا .. از غم بیاموزید وفا .. غم با آن همه بیگانگی .. هر شب به من سر میزند:icon_2:
[/div][/quote]
غم مگه خودش ناموس نداره میاد دم خونه تو :icon_6::icon_6:
بخدا من کاری نکردم خودش هل داد اومد تو
رفتنی یا باید برن
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div]در خواب ناز بودم شبی .. دیدم کسی در میزند .. در را گشودم روی او .. دیدم غم است در میزند .. ای دوستان بی وفا .. از غم بیاموزید وفا .. غم با آن همه بیگانگی .. هر شب به من سر میزند:icon_2:
[/div][/quote]
غم مگه خودش ناموس نداره میاد دم خونه تو :icon_6::icon_6:[/div][/quote]
:icon_2::icon_2:
بخدا من کاری نکردم خودش هل داد اومد تو:icon_4:
چیکار کردین با هم هاااااااان؟؟راستشو بگوو
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div]در خواب ناز بودم شبی .. دیدم کسی در میزند .. در را گشودم روی او .. دیدم غم است در میزند .. ای دوستان بی وفا .. از غم بیاموزید وفا .. غم با آن همه بیگانگی .. هر شب به من سر میزند:icon_2:
[/div][/quote]
بخدا من کاری نکردم خودش هل داد اومد تو:icon_4:[/div][/quote]
چیکار کردین با هم هاااااااان؟؟راستشو بگوو :icon_6:
چیکار کردین با هم هاااااااان؟؟راستشو بگوو
هیچی گفت غم جدیدم اپدیت میخوام برم بشینم تو سینت.
منم گفتم جورابات که بو نمیدن اگه بو نمیدن برو بشین.همین
رفتنی یا باید برن
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div]در خواب ناز بودم شبی .. دیدم کسی در میزند .. در را گشودم روی او .. دیدم غم است در میزند .. ای دوستان بی وفا .. از غم بیاموزید وفا .. غم با آن همه بیگانگی .. هر شب به من سر میزند:icon_2:
[/div][/quote]
بخدا من کاری نکردم خودش هل داد اومد تو:icon_4:[/div][/quote]
چیکار کردین با هم هاااااااان؟؟راستشو بگوو :icon_6:[/div][/quote]
هیچی گفت غم جدیدم اپدیت میخوام برم بشینم تو سینت.
منم گفتم جورابات که بو نمیدن اگه بو نمیدن برو بشین.همین:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.