الان یک سوال پیش می آید آیا ان تاپیک هم به لیست قفل شده ها اضافه خواهد شد؟
معلومه که نه!
چون شما گفتی یعنی اضافه نمیشه؟
من به خودم شک دارم شماها هم زیاد رو من حساب نکنید!
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div]الان یک سوال پیش می آید آیا ان تاپیک هم به لیست قفل شده ها اضافه خواهد شد؟ :ugeek:[/div][/quote]
معلومه که نه![/div][/quote]
چون شما گفتی یعنی اضافه نمیشه؟ :roll:[/div][/quote]
من به خودم شک دارم شماها هم زیاد رو من حساب نکنید!:mrgreen:
ی دف دیگه اینجور بحرفی میگم بچه های بالا بیان بندازنت تو گونی ببرن کویر لوت ولت کنن
10-2
هانی هانی مصطفا
مصطفی کیه؟
هانی به هوشم!
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]منو عشقم در بغل یک دیگر (محرمیم ):oops:[/div][/quote]
منو میگه :D[/div][/quote]
نه تو که پسری :|[/div][/quote]
مگه فقط دختر عشق میتونه باشه :|
خاک بر سری شدا :icon_2:[/div][/quote]
ی دف دیگه اینجور بحرفی میگم بچه های بالا بیان بندازنت تو گونی ببرن کویر لوت ولت کنن[/div][/quote]
10-2[/div][/quote]
هانی هانی مصطفا :? :mrgreen:[/div][/quote]
مصطفی کیه؟
هانی به هوشم!:icon_4:
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]منو عشقم در کنار هم (فاصله اسلامی رعایت شده):oops:[/div][/quote]
1 سانت؟ :mrgreen:[/div][/quote]
سخت نگیر دنیا دو روزه :oops:[/div][/quote]
راست میگه!
10-2
بابا منحرف نکنید یک هویی اکانتامون تصادف میکنه با دیوار انجمن له میشه ها!!
منحرف نکنیم؟؟؟؟؟
صبح بخیر نمیشه بهت گفت چون دیشبم بودی
پ نتیجه میگیرم از دیشب در خاب بسر میبری و خاب گردی داری
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][b]بابا منحرف نکنید[/b] یک هویی اکانتامون تصادف میکنه با دیوار انجمن له میشه ها!![/div][/quote]
منحرف نکنیم؟؟؟؟؟ :shock::shock::shock:
صبح بخیر نمیشه بهت گفت چون دیشبم بودی
پ نتیجه میگیرم از دیشب در خاب بسر میبری و خاب گردی داری :?
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div]چشاتون رو بگیرین عشقم بوس میخاد ( از روی چادر ):oops:[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
داداش کم کم دارم نیگران میشما!!
حالت خوبه ؟ :oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.