من تا دو روز دیگه تحت حمایتم به نظر شما بشکنمش؟ می خوام حمله کنم باری کسل کننده شده یا خطریه فعلا
داداش بشکنی خودم فارمت میکنم
نه تا میتونی سرباز بساز که فارم نشی
.....
[quote][div][b]پیر خان[/b][/div][div]من تا دو روز دیگه تحت حمایتم به نظر شما بشکنمش؟ می خوام حمله کنم باری کسل کننده شده:(:(:( یا خطریه فعلا[/div][/quote]
داداش بشکنی خودم فارمت میکنم:lol:
نه تا میتونی سرباز بساز که فارم نشی
من تا دو روز دیگه تحت حمایتم به نظر شما بشکنمش؟ می خوام حمله کنم باری کسل کننده شده یا خطریه فعلا
راست میگه .الان فقط منابع رو ارتقا بده + سرباز دفاعی بساز.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]پیر خان[/b][/div][div]من تا دو روز دیگه تحت حمایتم به نظر شما بشکنمش؟ می خوام حمله کنم باری کسل کننده شده:(:(:( یا خطریه فعلا[/div][/quote]
راست میگه .الان فقط منابع رو ارتقا بده + سرباز دفاعی بساز.
البته ادم باید شانسم بیاره من خوذم الان 300 تا جمعیت دارم تو سرور 11 ولی تا حالا هیچ * بهم حمله نکرده.
داداش آدرس بده بیام ببینمت که توام همرنگ جماعت شی
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]sir wiliam[/b][/div][div]البته ادم باید شانسم بیاره من خوذم الان 300 تا جمعیت دارم تو سرور 11 ولی تا حالا هیچ کس بهم حمله نکرده.[/div][/quote]
داداش آدرس بده بیام ببینمت که توام همرنگ جماعت شی:mrgreen:
البته ادم باید شانسم بیاره من خوذم الان 300 تا جمعیت دارم تو سرور 11 ولی تا حالا هیچ * بهم حمله نکرده.
داداش آدرس بده بیام ببینمت که توام همرنگ جماعت شی
بابا رفیقه من شوخی نکن ساکسون فارمت میکنمو
.....
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]sir wiliam[/b][/div][div]البته ادم باید شانسم بیاره من خوذم الان 300 تا جمعیت دارم تو سرور 11 ولی تا حالا هیچ کس بهم حمله نکرده.[/div][/quote]
داداش آدرس بده بیام ببینمت که توام همرنگ جماعت شی:mrgreen:[/div][/quote]
:x بابا رفیقه من شوخی نکن ساکسون فارمت میکنمو:x:twisted:
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
:shock::!:[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]خودت تنهایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
نه با کمکه خودت:lol:و 1کی دیگه که بهت نمیگم:P[/div][/quote]
اونجوری نگاه نکن الان چشات می افته بیرون
1کی هست تو قلبم... که بهت نمیگم
.....
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]:shock::!:[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]خودت تنهایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
نه با کمکه خودت:lol:و 1کی دیگه که بهت نمیگم:P[/div][/quote]
[/div][/quote]
اونجوری نگاه نکن الان چشات می افته بیرون:lol:
1کی هست تو قلبم... که بهت نمیگم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.