[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div]انجمن چقدر تغییر کرده تو این 2 هفته!:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
تو همین دیروز تو انجمن بودی:|[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4: واس همین بود دیگه!!![/div][/quote]
:|قیافه ی من هنگام خواندن پست اکثر بچه ها
والا خیلی ها بهم گفتن داستان بنویس تا یکم سرگرم شیم ولی نه حالشو دارم نه حوصلش چون بهترین ها از انجمن رفتن
نمیخوام بگم اینایی که هستن بدن نه اینا هم تاج سرنولی قدیمی ها یک چیز دیگه هستنند
ولی اگر انقدر حوصلتون سر رفته تا داستان بگم...؟
بوگو!!!
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]والا خیلی ها بهم گفتن داستان بنویس تا یکم سرگرم شیم ولی نه حالشو دارم نه حوصلش چون بهترین ها از انجمن رفتن
نمیخوام بگم اینایی که هستن بدن نه اینا هم تاج سرنولی قدیمی ها یک چیز دیگه هستنند:cry:
ولی اگر انقدر حوصلتون سر رفته تا داستان بگم...؟ :icon_10:[/div][/quote]
بوگو!!!:cry:
والا خیلی ها بهم گفتن داستان بنویس تا یکم سرگرم شیم ولی نه حالشو دارم نه حوصلش چون بهترین ها از انجمن رفتن
نمیخوام بگم اینایی که هستن بدن نه اینا هم تاج سرنولی قدیمی ها یک چیز دیگه هستنند
قیافه نگیر باو کی رفته مثلا برا من قمپز در میکنه
اسمشو بیار من گوششو میگیرم میارمش
هوس قصه گفتن کردی چرا خودتو لوس میکنی؟
حالا بگو میشنویم
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]والا خیلی ها بهم گفتن داستان بنویس تا یکم سرگرم شیم ولی نه حالشو دارم نه حوصلش چون بهترین ها از انجمن رفتن
نمیخوام بگم اینایی که هستن بدن نه اینا هم تاج سرنولی قدیمی ها یک چیز دیگه هستنند:cry:
قیافه نگیر باو کی رفته مثلا برا من قمپز در میکنه :|
اسمشو بیار من گوششو میگیرم میارمش:|
هوس قصه گفتن کردی چرا خودتو لوس میکنی؟:|
حالا بگو میشنویم:|:|
قیافه نگیر باو کی رفته مثلا برا من قمپز در میکنه
اسمشو بیار من گوششو میگیرم میارمش
هوس قصه گفتن کردی چرا خودتو لوس میکنی؟
حالا بگو میشنویم
برا سعید عچقم شاخ نشی ها
شاخ میشم تو کی هستی نلفه شاختو میکشونمااا
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]والا خیلی ها بهم گفتن داستان بنویس تا یکم سرگرم شیم ولی نه حالشو دارم نه حوصلش چون بهترین ها از انجمن رفتن
قیافه نگیر باو کی رفته مثلا برا من قمپز در میکنه :|
اسمشو بیار من گوششو میگیرم میارمش:|
هوس قصه گفتن کردی چرا خودتو لوس میکنی؟:|
حالا بگو میشنویم:|:|[/div][/quote]
برا سعید عچقم شاخ نشی ها :icon_11:[/div][/quote]
شاخ میشم تو کی هستی نلفه شاختو میکشونمااا:icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.