اه اه یه ناظم داریم ..... واسه ما قانون سه سوت گذاشته سوت اول سر جا میخ کوب سوت دوم بدو سمت سف سوت سوم میخ کوب وقتی هم میخوایم بریم کلاس باید دستامون پشت کمرمون باشه وای خدا یه معلم داریم هلوو نصف کلاس رو حرف میزنه یه دو دقم درس میده و میپرسه یه معلم علوم داریم مامانی عاشقشم یه معلم قران و عربی داریم هر روز امتحان کتبی و شفایی ممنون از پستت یکم عقده هام خالی شد
سارا خانوم
اه اه یه ناظم داریم ..... واسه ما قانون سه سوت گذاشته سوت اول سر جا میخ کوب سوت دوم بدو سمت سف سوت سوم میخ کوب وقتی هم میخوایم بریم کلاس باید دستامون پشت کمرمون باشه :icon_6: وای خدا یه معلم داریم هلوو نصف کلاس رو حرف میزنه یه دو دقم درس میده و میپرسه یه معلم علوم داریم مامانی عاشقشم یه معلم قران و عربی داریم هر روز امتحان کتبی و شفایی:icon_2: ممنون از پستت یکم عقده هام خالی شد:icon_12:
اه اه یه ناظم داریم ..... واسه ما قانون سه سوت گذاشته سوت اول سر جا میخ کوب سوت دوم بدو سمت سف سوت سوم میخ کوب وقتی هم میخوایم بریم کلاس باید دستامون پشت کمرمون باشه وای خدا یه معلم داریم هلوو نصف کلاس رو حرف میزنه یه دو دقم درس میده و میپرسه یه معلم علوم داریم مامانی عاشقشم یه معلم قران و عربی داریم هر روز امتحان کتبی و شفایی ممنون از پستت یکم عقده هام خالی شد
1 قربونت کاری نکردم
2 اگر خوبه لایکش کن
3 صف نه سف
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]sarassname[/b][/div][div]اه اه یه ناظم داریم ..... واسه ما قانون سه سوت گذاشته سوت اول سر جا میخ کوب سوت دوم بدو سمت سف سوت سوم میخ کوب وقتی هم میخوایم بریم کلاس باید دستامون پشت کمرمون باشه :icon_6: وای خدا یه معلم داریم هلوو نصف کلاس رو حرف میزنه یه دو دقم درس میده و میپرسه یه معلم علوم داریم مامانی عاشقشم یه معلم قران و عربی داریم هر روز امتحان کتبی و شفایی:icon_2: ممنون از پستت یکم عقده هام خالی شد:icon_12:[/div][/quote]
1 قربونت کاری نکردم :roll:
2 اگر خوبه لایکش کن:|
3 صف نه سف:?
بچه ها پیشنهاد میکنم روزنامه زیاد بهونید املا هاتون در حد بوقه
به صف میگه سف به مشق میگه مشغ
شانس اوردی ننوشته مغش
بهترین معلم ما عربی بود خیلی باحال و پایست
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]بچه ها پیشنهاد میکنم روزنامه زیاد بهونید املا هاتون در حد بوقه :mrgreen:[/div][/quote]
به صف میگه سف به مشق میگه مشغ:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
شانس اوردی ننوشته مغش :mrgreen:[/div][/quote]
بهترین معلم ما عربی بود خیلی باحال و پایست:mrgreen:
من فقط واسه این میرم مدرسه ک خیلی بیکار نباشم معلما همه خوبن فقط اگه یکم وقت آزادو بیشتر کنن بهترم میشن
کلاس چندمی؟
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]من فقط واسه این میرم مدرسه ک خیلی بیکار نباشم :icon_4: معلما همه خوبن فقط اگه یکم وقت آزادو بیشتر کنن بهترم میشن :icon_4: :mrgreen:[/div][/quote]
کلاس چندمی؟
من فقط واسه این میرم مدرسه ک خیلی بیکار نباشم معلما همه خوبن فقط اگه یکم وقت آزادو بیشتر کنن بهترم میشن
واقعا من متاسفم برای اون مدرسه که قدر استاد بزرگی مثل شمارو نمیدونه
منم متاسفم برای اون مدرسه که هانی داره توش درس میخونه
ادم بره تو داعش کار کنه بعد هم به فجیعترین وضع ممکن بمیره ولی تو مدرسه ای که هانی هستش درس نخونه والا بوخودا
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]من فقط واسه این میرم مدرسه ک خیلی بیکار نباشم :icon_4: معلما همه خوبن فقط اگه یکم وقت آزادو بیشتر کنن بهترم میشن :icon_4: :mrgreen:[/div][/quote]
واقعا من متاسفم برای اون مدرسه که قدر استاد بزرگی مثل شمارو نمیدونه :icon_12:[/div][/quote]
منم متاسفم برای اون مدرسه که هانی داره توش درس میخونه
ادم بره تو داعش کار کنه بعد هم به فجیعترین وضع ممکن بمیره ولی تو مدرسه ای که هانی هستش درس نخونه والا بوخودا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.