به این فکر میکردم که یه روز دیگه از زندگیم گذشت ولی هنوز از انتگرال استفاده ای نکردم.
چه جالب منم داشتم به این فکر میکردم شنبه چه جوری مخه معلمامونو بزنم که به جای درس دادن بریم بیرون
چه تفاهمی
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به این فکر میکردم که یه روز دیگه از زندگیم گذشت ولی هنوز از انتگرال استفاده ای نکردم. :icon_11:[/div][/quote]
چه جالب منم داشتم به این فکر میکردم شنبه چه جوری مخه معلمامونو بزنم که به جای درس دادن بریم بیرون
چه تفاهمی :shock:
ولی من هر چی در این جمله تفکر و تعقل میکنم هیچ شباهتی توش پیدا نمیکنم بالام جان
alixfazl3
bingo55521
به این فکر میکردم که یه روز دیگه از زندگیم گذشت ولی هنوز از انتگرال استفاده ای نکردم.
چه تفاهمی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
ولی من هر چی در این جمله تفکر و تعقل میکنم هیچ شباهتی توش پیدا نمیکنم بالام جان[quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به این فکر میکردم که یه روز دیگه از زندگیم گذشت ولی هنوز از انتگرال استفاده ای نکردم. :icon_11:[/div][/quote]
چه تفاهمی :shock:[/div][/quote]
ولی من هر چی در این جمله تفکر و تعقل میکنم هیچ شباهتی توش پیدا نمیکنم بالام جان
alixfazl3
bingo55521
چه تفاهمی
خودمم پیدا نمیکنم
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ولی من هر چی در این جمله تفکر و تعقل میکنم هیچ شباهتی توش پیدا نمیکنم بالام جان[quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به این فکر میکردم که یه روز دیگه از زندگیم گذشت ولی هنوز از انتگرال استفاده ای نکردم. :icon_11:[/div][/quote]
چه تفاهمی :shock:[/div][/quote]
[/div][/quote]
خودمم پیدا نمیکنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.