[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]شطرنج رو بزارین[/div][/quote]
معمولی یا چینی:geek::ugeek:[/div][/quote]
:shock:تاپیک بالا میاری؟;)[/div][/quote]
این حامد کارش همینه
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]شطرنج رو بزارین[/div][/quote]
بابا بو آواتارتو عوض کن میترسم:o
شغله میفهمی این یه حقوقی برا این کار میگیره کجای کاری؟
کی مدیر
خب این همه سکه میخریم
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]شطرنج رو بزارین[/div][/quote]
شغله میفهمی این یه حقوقی برا این کار میگیره کجای کاری؟[/div][/quote]
کی مدیر:)
خب این همه سکه میخریم:mrgreen:
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]شطرنج رو بزارین[/div][/quote]
بابا بو آواتارتو عوض کن میترسم:o[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:mrgreen:
[quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]شطرنج رو بزارین[/div][/quote]
بابا بو آواتارتو عوض کن میترسم:o[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:mrgreen:[/div][/quote]
:icon_4:
:mrgreen:
[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]شطرنج رو بزارین[/div][/quote]
این حامد کارش همینه[/div][/quote]
مگه چیه :icon_6:
دوست من من اینو با قوانین انجم نوشتم
دوستای دیگه یه * پیدا شد
شورت داور پرچم ماست که میگن همینه؟
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]اهی مدیر فقط بلدی قفل کنی بیا اینو بخون [/div][/quote]
دوست من من اینو با قوانین انجم نوشتم ;)
:icon_13::icon_14:دوستای دیگه یه آنتن پیدا شد :icon_9::icon_11:
دوست من من اینو با قوانین انجم نوشتم
دوستای دیگه یه * پیدا شد
* همون آنـتن هستش
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
[quote][div][b]hamed-00[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]اهی مدیر فقط بلدی قفل کنی بیا اینو بخون [/div][/quote]
دوست من من اینو با قوانین انجم نوشتم ;)
:icon_13::icon_14:دوستای دیگه یه آنتن پیدا شد :icon_9::icon_11:[/div][/quote]
* همون آنـتن هستش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.