من بینگو رو برای اولین باره میبینم تا به حال اسمشو تو بازی نشنیده بودم
البته قبلا انجمن میومدم اینجا دیده بودمش
فکر نمیکنم بینگو فرد سرشناسی در بازی باشه
بینگو مگه بیکاره بخواد تو بازی سرشناس بشه؟
سرشناس شدن تو این بازی ها مناسب کم سناس که بیکارن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]تنها کسی بازمانده هنوز بینگوی بزرگه :icon_11:[/div][/quote]
من بینگو رو برای اولین باره میبینم تا به حال اسمشو تو بازی نشنیده بودم
البته قبلا انجمن میومدم اینجا دیده بودمش
فکر نمیکنم بینگو فرد سرشناسی در بازی باشه[/div][/quote]
بینگو مگه بیکاره بخواد تو بازی سرشناس بشه؟
سرشناس شدن تو این بازی ها مناسب کم سناس که بیکارن.
من از ارش قدیمی ترم البته تو این انجمن من یه روز از ارش کوچیک ترم ولی تو انجمن قبلی من قدیمی ترم فک کنم اشیل رو بخوای تو دوتا انجمن حساب کنی اون قدیمی تره
باختن توی طبیعت من نیست
من از ارش قدیمی ترم البته تو این انجمن من یه روز از ارش کوچیک ترم ولی تو انجمن قبلی من قدیمی ترم فک کنم اشیل رو بخوای تو دوتا انجمن حساب کنی اون قدیمی تره:ugeek:
دوستان دقت کنن من از همه قدیمی ترم
اخه من یه اکانت داشتم همون ثانیه که انجمن اومد اومدم داخلش
بعد یه دلایل نا معلوم اکانت سوخت و یه اک دیگه ساختم
.
دوستان دقت کنن من از همه قدیمی ترم :icon_14:
اخه من یه اکانت داشتم همون ثانیه که انجمن اومد اومدم داخلش :icon_4:
بعد یه دلایل نا معلوم اکانت سوخت و یه اک دیگه ساختم :icon_4::icon_12:
دوستان دقت کنن من از همه قدیمی ترم
اخه من یه اکانت داشتم همون ثانیه که انجمن اومد اومدم داخلش
بعد یه دلایل نا معلوم اکانت سوخت و یه اک دیگه ساختم
فقط این انجمن نیست چهار سال پیش انجمن قبلی من اونجا بودم یعنی کمتر کسی از اونجا هنوز هست
البته ارش هم بود
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]دوستان دقت کنن من از همه قدیمی ترم :icon_14:
اخه من یه اکانت داشتم همون ثانیه که انجمن اومد اومدم داخلش :icon_4:
بعد یه دلایل نا معلوم اکانت سوخت و یه اک دیگه ساختم :icon_4::icon_12:[/div][/quote]
فقط این انجمن نیست چهار سال پیش انجمن قبلی من اونجا بودم یعنی کمتر کسی از اونجا هنوز هست:ugeek:
البته ارش هم بود :ugeek::ugeek:
حسین شعبانی الان نمیاد؟؟؟؟؟؟اونم یادمه از قدیمیا بود الان فرهان حسینی انجمن میاد؟اون موقع من با اونا میومدم
من حسین شعبانی ام اون اکانت بن شده
حیف که چند روزه درگیرم
به قوله خودت تو مگه دسمال اریایی ؟
ببخشید حواسم نبود آقا اریا
[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]حسین شعبانی الان نمیاد؟؟؟؟؟؟اونم یادمه از قدیمیا بود الان فرهان حسینی انجمن میاد؟اون موقع من با اونا میومدم[/div][/quote]
من حسین شعبانی ام اون اکانت بن شده :lol:
حسین شعبانی الان نمیاد؟؟؟؟؟؟اونم یادمه از قدیمیا بود الان فرهان حسینی انجمن میاد؟اون موقع من با اونا میومدم
من حسین شعبانی ام اون اکانت بن شده
سلام حسین خوبی ؟؟؟؟
میگم اتحاد ایران بهشت زمین دیگه راه نمیندازی سرور سی و یک بعد یه سال بازی میکنم بیام اتحاد خیلی خوبی بود قبلا
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hosseinjangjo[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]حسین شعبانی الان نمیاد؟؟؟؟؟؟اونم یادمه از قدیمیا بود الان فرهان حسینی انجمن میاد؟اون موقع من با اونا میومدم[/div][/quote]
من حسین شعبانی ام اون اکانت بن شده :lol:[/div][/quote]
سلام حسین خوبی ؟؟؟؟:lol::lol::lol:
میگم اتحاد ایران بهشت زمین دیگه راه نمیندازی سرور سی و یک بعد یه سال بازی میکنم بیام اتحاد خیلی خوبی بود قبلا:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.