اقای sarassname یه ذره فرهنگ نداری
بعدشم تایپکو برا خودت میزنی!؟
من فقط معین رو میشناسم که اس اسی هس ک اونم شاید تا الان نظرش عوض شه باشه
اصن بزنم دوست داشتم عشقم کشید لنگ فروش
کیسه کش هر وقت به افتخاراتمون رسیدید بیایید تایپک کلکل بزنم
همینجا الان چند تا خبر میزنم
کلکل رو میزنم ببینیم کی برندست
سارا خانوم
[quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]اقای sarassname یه ذره فرهنگ نداری :|
بعدشم تایپکو برا خودت میزنی!؟
من فقط معین رو میشناسم که اس اسی هس ک اونم شاید تا الان نظرش عوض شه باشه :?[/div][/quote]
اصن بزنم دوست داشتم عشقم کشید لنگ فروش[/div][/quote]
کیسه کش هر وقت به افتخاراتمون رسیدید بیایید تایپک کلکل بزنم :icon_4:[/div][/quote]
همینجا الان چند تا خبر میزنم[/div][/quote]
کلکل رو میزنم ببینیم کی برندست
جام حذفی: (۵ بار قهرمانی)
۱۳۶۶
۱۳۷۰
۱۳٧٧
١٣٨٩
۱۳٩۰
پرسپولیس چهارمین تیم برتر آسیا در قرن بیستم میباشد. تیم فوتبال پرسپولیس در میان تیمهای باشگاهی ایران با ۹ عنوان قهرمانی در لیگ و پنج عنوان قهرمانی جام حذفی و در مجموع با ۱۴ عنوان قهرمانی، پرافتخارترین تیم باشگاهی تاریخ ایران میباشد.
عجب
[b]تیم فوتبال پرسپولیس با 9 قهرمانی در بالاترین سطح فوتبال ایران پرافتخارترین باشگاه ایرانی می باشد.[/b]
لیگ قهرمانی باشگاه های ایران: (٩ بار قهرمانی)
۱۳۸۷-۱۳۸۶
۱۳۸۱-۱۳۸۰
۱۳۷۹-۱۳۷۸
۱۳۷۸-۱۳۷۷
۱۳۷۵
۱۳۷۴
۱۳۵۴
۱۳۵۲
۱۳۵۱
جام حذفی: (۵ بار قهرمانی)
۱۳۶۶
۱۳۷۰
۱۳٧٧
١٣٨٩
۱۳٩۰
پرسپولیس چهارمین تیم برتر آسیا در قرن بیستم میباشد.
[b] تیم فوتبال پرسپولیس در میان تیمهای باشگاهی ایران با ۹ عنوان قهرمانی در لیگ و پنج عنوان قهرمانی جام حذفی و در مجموع با ۱۴ عنوان قهرمانی، پرافتخارترین تیم باشگاهی تاریخ ایران میباشد.[/b]
اگه این دختره یکم بزرگ تر بود من الان استقلالی بودم ولی الان بیطرفم
دل به دل راه داره حاجی منم تو فکر همین بودم
اخه سارا خانوم شما نباید یکم بزرگ تر میبودید من میودم پوزه ی اینارو به خاک که چه عرض کنم به ماسه کف اقیانوس بمالم؟
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]اگه این دختره یکم بزرگ تر بود من الان استقلالی بودم ولی الان بیطرفم :mrgreen::icon_4:[/div][/quote]
دل به دل راه داره حاجی منم تو فکر همین بودم:mrgreen:
اخه سارا خانوم شما نباید یکم بزرگ تر میبودید من میودم پوزه ی اینارو به خاک که چه عرض کنم به ماسه کف اقیانوس بمالم؟:twisted:8-)
اگه این دختره یکم بزرگ تر بود من الان استقلالی بودم ولی الان بیطرفم
دل به دل راه داره حاجی منم تو فکر همین بودم
اخه سارا خانوم شما نباید یکم بزرگ تر میبودید من میودم پوزه ی اینارو به خاک که چه عرض کنم به ماسه کف اقیانوس بمالم؟
این مطلب در 1393/07/01 16:27:56 نوشته شده است و در 1393/07/01 16:28:45 ویرایش شده است .
من مسخره ی همه شمام
دیگه کمتر اسپمای بیمزه ی خرکی میدم
دلتون برام تنگ شد پیام بدین
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]اگه این دختره یکم بزرگ تر بود من الان استقلالی بودم ولی الان بیطرفم :mrgreen::icon_4:[/div][/quote]
دل به دل راه داره حاجی منم تو فکر همین بودم:mrgreen:
اخه سارا خانوم شما نباید یکم بزرگ تر میبودید من میودم پوزه ی اینارو به خاک که چه عرض کنم به ماسه کف اقیانوس بمالم؟:twisted:8-)[/div][/quote]
بیطرف؟ بی؟طرف!هاااااااااااااااااااااااااااااااااا!طرف!!:icon_12::icon_12::icon_12::icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.