بازم از هیچی بهتره ولی کاش تا 2000 سکه بود.همیشه کار رو ناقص میذارن خو اک 70 تومنی رو چه خاکی سرمون کنیم؟
هیچی دیگه اکانت 70 هزار تومنی شما رو عملا 46 هزار تومن میخرن ازتون فقط 46 هزار تومن رو به عنوان سکه به شما میدن همین!
در کل فکر کنم برای اکانت هایی که نهایتا 46 تومن ارزش دارن همچین امکانیو گذاشتن...آخه اونایی هم که بالا 46ت ارزش داره اکانتشون هم مجبورن به همین قیمت 46 هزار تومن بفروشن...
اشتباه تایپی پشتیبانی بازی نبوده احیانا ؟
30 تومن سکه بخر واسه طرفت بفروش بش 100
درسته ... من بیشترین تعداد سکه ای که در نظر گرفتن یعنی 1000 تا رو حساب کردم...
اینطوری دیگه فاجعست! البته که فرقش 16 تومن بیشتر نیست
تو میای اکانتی که 60 تومن میخوان ازت رو با 1000 سکه عوض کنی ؟
فارما اکانتشون رو با سکه عوض میکنن فقط
یا طرف واسه مولتی بازیش به یکی که چسبیده به شهرش پیام میده فلانی اکانتت رو بده بهم 100 سکه
جمعیت 9 حالا
اینم میده بش
مولتی بازی خیلی قشنگ الان روال شده
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]بازم از هیچی بهتره ولی کاش تا 2000 سکه بود.همیشه کار رو ناقص میذارن خو اک 70 تومنی رو چه خاکی سرمون کنیم؟[/div][/quote]
هیچی دیگه اکانت 70 هزار تومنی شما رو عملا 46 هزار تومن میخرن ازتون فقط 46 هزار تومن رو به عنوان سکه به شما میدن همین!
در کل فکر کنم برای اکانت هایی که نهایتا 46 تومن ارزش دارن همچین امکانیو گذاشتن...آخه اونایی هم که بالا 46ت ارزش داره اکانتشون هم مجبورن به همین قیمت 46 هزار تومن بفروشن...
اشتباه تایپی پشتیبانی بازی نبوده احیانا ؟ [/div][/quote]
30 تومن سکه بخر واسه طرفت بفروش بش 100 [/div][/quote]
اینطوری دیگه فاجعست!:roll: البته که فرقش 16 تومن بیشتر نیست:roll:[/div][/quote]
یا طرف واسه مولتی بازیش به یکی که چسبیده به شهرش پیام میده فلانی اکانتت رو بده بهم 100 سکه
جمعیت 9 حالا
اینم میده بش
بازم از هیچی بهتره ولی کاش تا 2000 سکه بود.همیشه کار رو ناقص میذارن خو اک 70 تومنی رو چه خاکی سرمون کنیم؟
اینطوری دیگه فاجعست! البته که فرقش 16 تومن بیشتر نیست
جمعیت 9 حالا
اینم میده بش
خوب وقتی به دلایلی اصلا دیگه نمیتونم بیام روی اکانت مجبور میشم حداقل در ازای 1000 سکه اکانتمو بدم طرف که یک سودی هم بهم رسیده باشه ؟؟؟ اکثرا به همین دلیل که دیگه وقتشو ندارن بیان روی اکانت یا میکوبن به بقیه یا میدن اکانت به دوستاشون یا اینکه میخوان بفروشن اکانت رو....که عده سوم هم کم نیستن مطمئنا...
موافقم...مولتی باز ها کارشون خیلی اسون شد برای خرید اکانت و مولتی بازی
_________________________________________________________________________________________________
ببخشید سوال رو (( تو میای اکانتی که 60 تومن میخوان ازت رو با 1000 سکه عوض کنی ؟ )) درست متوجه نشدم اولش ولی الان فهمیدم ...
با این وضع که نمیشه اکانت رو زیر 100 هزار تومن به صورت قانونی از مرکزی فروخت مجبوریم همینطوری اعتماد کنیم به طرف مقابل!
که خیلی ها سرشون همینطوری کلاه رفته برای همین اکثرا روی میارن به این ابتکار جدید پشتیبانی
این مطلب در 1393/06/31 23:11:46 نوشته شده است و در 1393/06/31 23:19:20 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]بازم از هیچی بهتره ولی کاش تا 2000 سکه بود.همیشه کار رو ناقص میذارن خو اک 70 تومنی رو چه خاکی سرمون کنیم؟[/div][/quote]
اینطوری دیگه فاجعست!:roll: البته که فرقش 16 تومن بیشتر نیست:roll:[/div][/quote]
جمعیت 9 حالا
اینم میده بش
مولتی بازی خیلی قشنگ الان روال شده[/div][/quote]
خوب وقتی به دلایلی اصلا دیگه نمیتونم بیام روی اکانت مجبور میشم حداقل در ازای 1000 سکه اکانتمو بدم طرف که یک سودی هم بهم رسیده باشه ؟؟؟ اکثرا به همین دلیل که دیگه وقتشو ندارن بیان روی اکانت یا میکوبن به بقیه یا میدن اکانت به دوستاشون یا اینکه میخوان بفروشن اکانت رو....که عده سوم هم کم نیستن مطمئنا...
موافقم...مولتی باز ها کارشون خیلی اسون شد برای خرید اکانت و مولتی بازی :roll:
_________________________________________________________________________________________________
ببخشید سوال رو (( [b]تو میای اکانتی که 60 تومن میخوان ازت رو با 1000 سکه عوض کنی ؟[/b] )) درست متوجه نشدم اولش ولی الان فهمیدم ...
با این وضع که نمیشه اکانت رو زیر 100 هزار تومن به صورت قانونی از مرکزی فروخت مجبوریم همینطوری اعتماد کنیم به طرف مقابل!
که خیلی ها سرشون همینطوری کلاه رفته برای همین اکثرا روی میارن به این ابتکار جدید پشتیبانی:idea:
این درسته ولی میبینی طرف فقط 70 تومن پول داره الان مشتری ندارم که سرور 24 داشتم 90 تومن میخواست 10 تومن نداشت بذاره روش ...
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]بازم از هیچی بهتره ولی کاش تا 2000 سکه بود.همیشه کار رو ناقص میذارن خو اک 70 تومنی رو چه خاکی سرمون کنیم؟[/div][/quote]
این درسته ولی میبینی طرف فقط 70 تومن پول داره الان مشتری ندارم که سرور 24 داشتم 90 تومن میخواست 10 تومن نداشت بذاره روش ...
به نظرم خیلی خوبه ولی این کارا رو بکنن بهتر میشه
اولا حد اکثر سکه رو بزارن 3000 تا
حد اقل سکه رو هم به 40 سکه تغییر بدن
بعدشم امکان تبدیل سکه به ریال وجود داشته باشه . مثلا اون اقایی که 100 تومن سکه داشته باشه بتونه پولشو بگیره
به نظرم اینجوری بازی رونق بیشتری میگکیره
anti eryha
به نظرم خیلی خوبه ولی این کارا رو بکنن بهتر میشه
اولا حد اکثر سکه رو بزارن 3000 تا
حد اقل سکه رو هم به 40 سکه تغییر بدن
بعدشم امکان تبدیل سکه به ریال وجود داشته باشه . مثلا اون اقایی که 100 تومن سکه داشته باشه بتونه پولشو بگیره
به نظرم اینجوری بازی رونق بیشتری میگکیره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.