تاپیک زدم ولی زود حذف کردم دیدم برا 20 کیلو گناه دارن شما هم عدم بزن
سرور 30 800 900 کیلو بیشتر از ما زدی
میخواستم خودمو جر بدم من
ولی این دیگه آخرش بود
22 کیلو فقط
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
[quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]62525844 رتبه یک
dragon khabalo
62503053 رتبه 2 غارت
leɢeɴd.αrмy
وای دَ دَ :icon_4:
بوش تا اینجا اومد :icon_4:[/div][/quote]
تاپیک زدم ولی زود حذف کردم دیدم برا 20 کیلو گناه دارن شما هم عدم بزن :icon_4:[/div][/quote]
میخواستم خودمو جر بدم من
ولی این دیگه آخرش بود :mrgreen:
22 کیلو فقط :mrgreen:
میخواستم خودمو جر بدم من
ولی این دیگه آخرش بود
22 کیلو فقط
خخخخخخخخ چه خوش شانس
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]62525844 رتبه یک
dragon khabalo
62503053 رتبه 2 غارت
leɢeɴd.αrмy
تاپیک زدم ولی زود حذف کردم دیدم برا 20 کیلو گناه دارن شما هم عدم بزن :icon_4:[/div][/quote]
میخواستم خودمو جر بدم من
22 کیلو فقط :mrgreen:[/div][/quote]
خخخخخخخخ چه خوش شانس
میخواستم خودمو جر بدم من
ولی این دیگه آخرش بود
22 کیلو فقط
اره عابد جان بویه سوختن شما یاز همون اولشم اومده بود وقتی ممد اینا کتیبه رو زدن از صداقتت ممنونم که بویه سوختن خودتم استشمام کردی.. شما بورو دنبال نوب بازی خودت. جربزشو داری خودت همین دوشو بزن. در ضمن ما اونقد جنبه داریم با اینا جایمون نسوزه. ولی بعضیا!!!!!!
خلاصه این یه افتخار دیگه که از رکرد قبلی رد شدیم. هر چند 3 اکت این کارو کردن.
این مطلب در 1393/07/05 14:51:59 نوشته شده است و در 1393/07/05 14:58:39 ویرایش شده است .
mohammad fatide
همیشه حقایق افشا می شوند . چه بسا تلخ چه بسا شیرین
شکسپیر
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]62525844 رتبه یک
dragon khabalo
62503053 رتبه 2 غارت
leɢeɴd.αrмy
میخواستم خودمو جر بدم من
اره عابد جان بویه سوختن شما یاز همون اولشم اومده بود وقتی ممد اینا کتیبه رو زدن از صداقتت ممنونم که بویه سوختن خودتم استشمام کردی.. شما بورو دنبال نوب بازی خودت. جربزشو داری خودت همین دوشو بزن. :lol: در ضمن ما اونقد جنبه داریم با اینا جایمون نسوزه. ولی بعضیا!!!!!! :lol:
میخواستم خودمو جر بدم من
ولی این دیگه آخرش بود
22 کیلو فقط
اره عابد جان بویه سوختن شما یاز همون اولشم اومده بود وقتی ممد اینا کتیبه رو زدن از صداقتت ممنونم که بویه سوختن خودتم استشمام کردی.. شما بورو دنبال نوب بازی خودت. جربزشو داری خودت همین دوشو بزن. در ضمن ما اونقد جنبه داریم با اینا جایمون نسوزه. ولی بعضیا!!!!!!
من نوبم بخدا
کی گفتم بازیکنم ؟
امروز هم تموم شه تا تابستون آینده پیدام نمیشه کلا
ولی یه سواله خیلی خیلی مهم دارم ازت
شما ؟
ممد گروبز تویی ؟
ممد گروبز باشی که بحثی نمیکنم باهات
دوستم حسابت میکنم
حالا چه دوست بدونی منو چه نه
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
[quote][div][b]jomoong[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]62525844 رتبه یک
dragon khabalo
62503053 رتبه 2 غارت
leɢeɴd.αrмy
میخواستم خودمو جر بدم من
اره عابد جان بویه سوختن شما یاز همون اولشم اومده بود وقتی ممد اینا کتیبه رو زدن از صداقتت ممنونم که بویه سوختن خودتم استشمام کردی.. شما بورو دنبال نوب بازی خودت. جربزشو داری خودت همین دوشو بزن. :lol: در ضمن ما اونقد جنبه داریم با اینا جایمون نسوزه. ولی بعضیا!!!!!! :lol:
[/div][/quote]
من نوبم بخدا
کی گفتم بازیکنم ؟
امروز هم تموم شه تا تابستون آینده پیدام نمیشه کلا
ولی یه سواله خیلی خیلی مهم دارم ازت
شما ؟
ممد گروبز تویی ؟
ممد گروبز باشی که بحثی نمیکنم باهات
دوستم حسابت میکنم
حالا چه دوست بدونی منو چه نه
:icon_10:
اینا به کنار محمد داراگون هم هستش ولی از ترسش از رهام وقتی رهام اکانتشو فروخت رو کرد
کتیبه از الان واس محمد دراگونه!
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]اینا به کنار محمد داراگون هم هستش ولی از ترسش از رهام وقتی رهام اکانتشو فروخت رو کرد :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
کتیبه از الان واس محمد دراگونه!;)
رهام تو پروفایلش نوشته از الان به محمد داراگون کتیبه رو تبریک میگم ولی محمد جون باحات حال نمیکنم چون از اول با اسم خودت نیومدی به خدا قبل از شروع سرور بهتون گفتم محمد داراگون تو این سرور صد در صد میات شما باور نکردید
Ƙєηѕнι
رهام تو پروفایلش نوشته از الان به محمد داراگون کتیبه رو تبریک میگم ولی محمد جون باحات حال نمیکنم چون از اول با اسم خودت نیومدی :lol:
[b]به خدا قبل از شروع سرور بهتون گفتم محمد داراگون تو این سرور صد در صد میات شما باور نکردید [/b] :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
رهام تو پروفایلش نوشته از الان به محمد داراگون کتیبه رو تبریک میگم ولی محمد جون باحات حال نمیکنم چون از اول با اسم خودت نیومدی به خدا قبل از شروع سرور بهتون گفتم محمد داراگون تو این سرور صد در صد میات شما باور نکردید
حیف که منو علی اقا نمیایم بازی کنیم وگرنه این مملی داراگون (دراگون نیستش؟) و یا روهام شون اینا مگه میزدن
علی اقا لطفا چیزی نگو بیچاره ها ضعیفن دیه
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]رهام تو پروفایلش نوشته از الان به محمد داراگون کتیبه رو تبریک میگم ولی محمد جون باحات حال نمیکنم چون از اول با اسم خودت نیومدی :lol:
[b]به خدا قبل از شروع سرور بهتون گفتم محمد داراگون تو این سرور صد در صد میات شما باور نکردید [/b] :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
حیف که منو علی اقا نمیایم بازی کنیم وگرنه این مملی داراگون (دراگون نیستش؟) و یا روهام شون اینا مگه میزدن
علی اقا لطفا چیزی نگو بیچاره ها ضعیفن دیه :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.