من با خیلی ها بازی کردم و اکانتهای شاخ زیادی دیدم همشون سرتاپا سکه و ملتی بودن یعد میان میگن همش 30 تومن خرج کردیم راست میگن روری 30 تومن خرج میکنندو ملتی هم ندارن فقط تو غارت کم میارند به قول خودشون 10 تا اکانت زو خالی میکنند میزنند بدون سکه و ملتی اکانت نمیاد توی تاپ بعضی هارم میان تو تاپ عارت و پیشرفت وقت زیاد میزارند اوتم 8 به پایین میشند
همه رفتن ...............
خودت موندی و خدایه خودت
من با خیلی ها بازی کردم و اکانتهای شاخ زیادی دیدم همشون سرتاپا سکه و ملتی بودن یعد میان میگن همش 30 تومن خرج کردیم راست میگن روری 30 تومن خرج میکنندو ملتی هم ندارن فقط تو غارت کم میارند به قول خودشون 10 تا اکانت زو خالی میکنند میزنند بدون سکه و ملتی اکانت نمیاد توی تاپ بعضی هارم میان تو تاپ عارت و پیشرفت وقت زیاد میزارند اوتم 8 به پایین میشند
عزیزم شما نمیتونی دلیل نیس نشه .... ولا با 600 سکه چه کارا که نمیشه کرد
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]pouyan_naboodgar[/b][/div][div]من با خیلی ها بازی کردم و اکانتهای شاخ زیادی دیدم همشون سرتاپا سکه و ملتی بودن یعد میان میگن همش 30 تومن خرج کردیم راست میگن روری 30 تومن خرج میکنندو ملتی هم ندارن فقط تو غارت کم میارند به قول خودشون 10 تا اکانت زو خالی میکنند میزنند بدون سکه و ملتی اکانت نمیاد توی تاپ بعضی هارم میان تو تاپ عارت و پیشرفت وقت زیاد میزارند اوتم 8 به پایین میشند [/div][/quote]
عزیزم شما نمیتونی دلیل نیس نشه .... ولا با 600 سکه چه کارا که نمیشه کرد :|
هدف آدم ها از تعداد سکه هاشون مشخص میشه حالا ما شروع نشده اینقدر داریم ببینیم بعدا چی میشه
http://upload7.ir/imgs/2014-09/01843698333189532009.png
من هستم
[quote][div][b]matrix_one[/b][/div][div]هدف آدم ها از تعداد سکه هاشون مشخص میشه حالا ما شروع نشده اینقدر داریم ببینیم بعدا چی میشه
http://upload7.ir/imgs/2014-09/01843698333189532009.png[/div][/quote]
من هستم
چه ربطی به تاپیک داره؟؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]pouyan_naboodgar[/b][/div][div]من با خیلی ها بازی کردم و اکانتهای شاخ زیادی دیدم همشون سرتاپا سکه و ملتی بودن یعد میان میگن همش 30 تومن خرج کردیم راست میگن روری 30 تومن خرج میکنندو ملتی هم ندارن فقط تو غارت کم میارند به قول خودشون 10 تا اکانت زو خالی میکنند میزنند بدون سکه و ملتی اکانت نمیاد توی تاپ بعضی هارم میان تو تاپ عارت و پیشرفت وقت زیاد میزارند اوتم 8 به پایین میشند [/div][/quote]
چه ربطی به تاپیک داره؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.