bingo55521benyaminmomenibingo55521benyaminmomenibingo55521jojo stمن که نمیفهمم فازتون چیه؟
یکدفعه جو گیر میشین میگین همگی گزارش تخلف رد کنن تا انجمن بهتر بشه
یکبار هم مثل الان به کسایی که گزارش رد میکنن گیر میدین و بهشون صفت * رو میدین
تکلیفتونو با خودتون مشخص کنین
در مورد مسدود شدن حسین و آرش هم باید بگم که اگه اعتراضی داشته باشن خودشون باید اعلام کنن
حسین شعبانی که اکانتش مسدود شد دوباره با یک اکانت دیگه اومده و آرش هم همینطور
هیچکدوم هم اعتراضی نکردن به این که چرا مسدود شدن
اونوقت یه عده میشن وکیل وصی اینا که چرا مسدودشون کردین . یکی دیگه میاد میگه من به مدیرا فحش میدم اگه بهم گیر میدن . اونیکی میاد اسپم میده و 7-8 تا لایک میخوره . یکی دیگه میاد میگه منم تو بازی بن کردن . کلا تاپیک معلوم نیست هدفش چیه همه فقط میان اسپم میدن
من نمیدونم چرا مسدودشون کردن و دیر به دیر میام انجمن ولی خب اگر به نظر آرش و حسین به نا حق مسدود شدن خودشون میان اعتراض میکنن
از بقیه رو نمیدونم. ولی وکیل وصی من بود.خودم بهش گفتم.
بچه هایی که کمک کردن همراهی کردن دمشون. گرم. اونایی هم که مخالف باز شدن ما بودن برن خونه.
بنیامین مومنی تو هم برو خونه.
باو مدیر ما یک شوخی کردیم چرا جدی گرفتی باز ؟! این تجدید نظری هم گفتم یعنی این که اگر مثلا 6 ماه مسدودش کردید یک 6 ماه دیگه هم اضافه کنید + لایک هاش
تـبـریک داداش...اکانتت باز شدش
اینقد بدم میاد یکی چشم دیدنمو نداره الکی تبریک میگه خوب جلوه کنه..
سیاست کار ماست دیگه داداش چه میشه کرد الان بیام بگم از شما بدم میاد و خوش حال نیستم که باز شده اکانتت که خوده مدیر میزنه مسدودم میکنه بنابراین خوش جلوه کردن برای ادامه حیاتم واجبه
فازت خیلی غلطه.جمله دیروزم یادت نره.مدیر حذفش کرد.
داداش من یادم نیست همین چند ساعت پیش صبحونه چی خوردم بعد چطوری یادم بیاد جمله دیروزتو
چند حرفیه ؟ میشه راهنمایی کنی ؟
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
آشنای ناشناس