elcabo الان منظروت منم یا این amin??
amin efati
کتیبه سرور 29 واقعا خیلی دوست داری بدونی کار کی بود؟؟
اکانتی که کتیبه رو زد و تیمی که تو اون سرور 60 روز بازی کردن اسم اتحادشون ایران بهشت زمین بود
من کلا 5 روز رفتم رو اکانت
وقتی رفتم همه چیز به نام pro players تموم شد
توصیه میکنم این لینکو ببینی
s29.kingsera.ir
pro players هم همه دیگه فکر میکنم بدونن که مال کیه و همه به اسم کی میشناسنش همیشه هم فقط و فقط یک مدیر داره
دلشون برام سوخت
با کی مارو اشتباه گرفتی؟؟فازت چیه عزیزم؟؟
بعدشم اون عکس من مطمئنم edit شده بوده به ده ها دلیل که چند تاشو برات مینویسم جوابی داشتی واسه این دلایل بگو:
1_وقتی یه اکانتی بن میشه خود عصر پادشاهان دلیلش رو مینویسه و اگه شما اون عکسی که پشتیبانی گذاشترو روش کلیک کنید مثلا مینیویسه s29.kingsera..upload....ir
ایشون لینک خود عصر پادشاهانو نزاشته بود لینک از آپلود سون بود
ما گوشامون درازه؟؟طرف لینک آپلود شده ی خود بازیو ول کنه یه لینک غیر معتبر بزاره؟؟راحت میشه عکسو ادیت کرد ولی عکسی که خود عصر پادشاهان میشه رو نمیشه
دوم:تو اون عکس نوشته بوده شما بدلیل توهین به اتحاد غرب وحشی مسدود شدید
در صورتی که اون پروفایل فقط و فقط درمورد soltan mehrdad بود کل کل اون دو تا بازیکن بین هم اصلا به غرب وحشی ربطی نداشت
سوم:اون عکسی که داده بودن اصلا روش تاریخی نبودکه از کی تا کی اکانت مسدوده در صورتی که خود بازی همیشه مینویسه
چهارم:اگه اکانت ایشون ساعت 6 بعد از ظهر به گفته ی خودشون مسدود شده
اون همه دف تو اون شهر وقتی که گنندم 0 بشه و تولید هم منفی باشه با یه فیک تمام دفا بک میخوره
این چجوری این همه نیرو تو شهر کتیبش مونده بود؟؟
پنجم:چرا داری اینقدر میسوزی تو اخه عزیزم
چرا داری همش از اینو اون حرف میزنی؟؟
بیا یکم از خودت بگو
سرور 22 کتیبه میگی زدی؟؟
این لینک رو ببین
s22.kingsera.ir
نوشته چی؟؟نوشته doomdraem کتیبه رو زده
یعنی عصر پادشاهان دروغ میگه؟؟چیزی که ما میبینیم لینک خود بازیه
حالا تو تا صبح بشین بگو من کتیبه رو زدم
open your heart
i'm coming there
eryha
elcabo الان منظروت منم یا این amin??
amin efati
کتیبه سرور 29 واقعا خیلی دوست داری بدونی کار کی بود؟؟
اکانتی که کتیبه رو زد و تیمی که تو اون سرور 60 روز بازی کردن اسم اتحادشون ایران بهشت زمین بود
من کلا 5 روز رفتم رو اکانت
وقتی رفتم همه چیز به نام pro players تموم شد
توصیه میکنم این لینکو ببینی
s29.kingsera.ir
pro players هم همه دیگه فکر میکنم بدونن که مال کیه و همه به اسم کی میشناسنش همیشه هم فقط و فقط یک مدیر داره
دلشون برام سوخت :lol::lol::lol:
با کی مارو اشتباه گرفتی؟؟فازت چیه عزیزم؟؟
بعدشم اون عکس من مطمئنم edit شده بوده به ده ها دلیل که چند تاشو برات مینویسم جوابی داشتی واسه این دلایل بگو:
1_وقتی یه اکانتی بن میشه خود عصر پادشاهان دلیلش رو مینویسه و اگه شما اون عکسی که پشتیبانی گذاشترو روش کلیک کنید مثلا مینیویسه s29.kingsera..upload....ir
ایشون لینک خود عصر پادشاهانو نزاشته بود لینک از آپلود سون بود
ما گوشامون درازه؟؟طرف لینک آپلود شده ی خود بازیو ول کنه یه لینک غیر معتبر بزاره؟؟راحت میشه عکسو ادیت کرد ولی عکسی که خود عصر پادشاهان میشه رو نمیشه
دوم:تو اون عکس نوشته بوده شما بدلیل توهین به اتحاد غرب وحشی مسدود شدید
در صورتی که اون پروفایل فقط و فقط درمورد soltan mehrdad بود کل کل اون دو تا بازیکن بین هم اصلا به غرب وحشی ربطی نداشت
سوم:اون عکسی که داده بودن اصلا روش تاریخی نبودکه از کی تا کی اکانت مسدوده در صورتی که خود بازی همیشه مینویسه
چهارم:اگه اکانت ایشون ساعت 6 بعد از ظهر به گفته ی خودشون مسدود شده
اون همه دف تو اون شهر وقتی که گنندم 0 بشه و تولید هم منفی باشه با یه فیک تمام دفا بک میخوره
این چجوری این همه نیرو تو شهر کتیبش مونده بود؟؟
پنجم:چرا داری اینقدر میسوزی تو اخه عزیزم
چرا داری همش از اینو اون حرف میزنی؟؟
بیا یکم از خودت بگو
سرور 22 کتیبه میگی زدی؟؟
این لینک رو ببین
s22.kingsera.ir
نوشته چی؟؟نوشته doomdraem کتیبه رو زده
یعنی عصر پادشاهان دروغ میگه؟؟چیزی که ما میبینیم لینک خود بازیه
حالا تو تا صبح بشین بگو من کتیبه رو زدم :lol: