عاغای پویالی میدونستی تو سرور29 ما همسایه هستیم باهم ؟
من 7 بار فارم شدم ولی تو این 7 بار حتی یه بار هم از طرف تو بهم حمله نشده
والا من هیچ تو 28 نیستم
این اکانتم واس خودم نیس
میگم سرور 29 تو میگی 28؟؟؟؟؟؟؟
ایدی گارنا:22534916
دیدار همه دوستان قبل از شروع مدارس
30 شهریور ساعت 22_ انجمن بینگو - ادرس خصوصی
اطلاع دهید
[quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div]عاغای پویالی میدونستی تو سرور29 ما همسایه هستیم باهم ؟
من 7 بار فارم شدم ولی تو این 7 بار حتی یه بار هم از طرف تو بهم حمله نشده8-)[/div][/quote]
والا من هیچ تو 28 نیستم :roll:
این اکانتم واس خودم نیس :shock:[/div][/quote]
میگم سرور 29 تو میگی 28؟؟؟؟؟؟؟:oops:
عاغای پویالی میدونستی تو سرور29 ما همسایه هستیم باهم ؟
من 7 بار فارم شدم ولی تو این 7 بار حتی یه بار هم از طرف تو بهم حمله نشده
والا من هیچ تو 28 نیستم
این اکانتم واس خودم نیس
میگم سرور 29 تو میگی 28؟؟؟؟؟؟؟
داداش من میگم من بازی نمیکنم
1 امروز اومدم انجمن
moein
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div]عاغای پویالی میدونستی تو سرور29 ما همسایه هستیم باهم ؟
من 7 بار فارم شدم ولی تو این 7 بار حتی یه بار هم از طرف تو بهم حمله نشده8-)[/div][/quote]
والا من هیچ تو 28 نیستم :roll:
این اکانتم واس خودم نیس :shock:[/div][/quote]
میگم سرور 29 تو میگی 28؟؟؟؟؟؟؟:oops:[/div][/quote]
داداش من میگم من بازی نمیکنم :oops:
1 امروز اومدم انجمن
با این وضعیت سرور 29 فقط یه نفر میتونه ازشون بکشه بیرون
اونم پویااااااست
حتمااا
با اون یکی پویااااام ها نه تو
من پویا نیستم
باور میکنی 1 دونه حمله رو شهراش نیس
آره
ماشالا آی کیو
والا گنده ترین همرایه سرور که برا به یاد اس 5 بود امروز صبح رفت تو دیواره ما . فک کنم یه 5 تا شهر همر حدوده 1 میل گندم خور زد که کامل رفت تو دیوار بگین همون پویاتون بیاد جلو یکم بخندیم
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]با این وضعیت سرور 29 فقط یه نفر میتونه ازشون بکشه بیرون
اونم پویااااااست ;)
:mrgreen:[/div][/quote]
حتمااا :mrgreen: [/div][/quote]
با اون یکی پویااااام ها :D نه تو :icon_4: :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
من پویا نیستم :mrgreen:
باور میکنی 1 دونه حمله رو شهراش نیس :?: :lol:
[/div][/quote]
آره
ماشالا آی کیو :mrgreen: [/div][/quote]
والا گنده ترین همرایه سرور که برا به یاد اس 5 بود امروز صبح رفت تو دیواره ما . فک کنم یه 5 تا شهر همر حدوده 1 میل گندم خور زد که کامل رفت تو دیوار :icon_4: بگین همون پویاتون بیاد جلو یکم بخندیم :icon_4:
اونم پویااااااست
حتمااا
من پویا نیستم
آره
ماشالا آی کیو
والا گنده ترین همرایه سرور که برا به یاد اس 5 بود امروز صبح رفت تو دیواره ما . فک کنم یه 5 تا شهر همر حدوده 1 میل گندم خور زد که کامل رفت تو دیوار بگین همون پویاتون بیاد جلو یکم بخندیم
حسین با همه شوخی با پویاااا هم شوخی ؟
بیاد میگیره ازتوناااا
قیمتی میده که پشتیبانی هم نتونه رد کنه
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
[quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]با این وضعیت سرور 29 فقط یه نفر میتونه ازشون بکشه بیرون
اونم پویااااااست ;)
[/div][/quote]
آره
والا گنده ترین همرایه سرور که برا به یاد اس 5 بود امروز صبح رفت تو دیواره ما . فک کنم یه 5 تا شهر همر حدوده 1 میل گندم خور زد که کامل رفت تو دیوار :icon_4: بگین همون پویاتون بیاد جلو یکم بخندیم :icon_4:[/div][/quote]
بیاد میگیره ازتوناااا :icon_4: :mrgreen:
قیمتی میده که پشتیبانی هم نتونه رد کنه :icon_4:
اونم پویااااااست
حتمااا
من پویا نیستم
آره
ماشالا آی کیو
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]با این وضعیت سرور 29 فقط یه نفر میتونه ازشون بکشه بیرون
اونم پویااااااست ;)
[/div][/quote]
آره
والا گنده ترین همرایه سرور که برا به یاد اس 5 بود امروز صبح رفت تو دیواره ما . فک کنم یه 5 تا شهر همر حدوده 1 میل گندم خور زد که کامل رفت تو دیوار :icon_4: بگین همون پویاتون بیاد جلو یکم بخندیم :icon_4:[/div][/quote]
بیاد میگیره ازتوناااا :icon_4: :mrgreen:
قیمتی میده که پشتیبانی هم نتونه رد کنه :icon_4: [/div][/quote]
این سرور سره اسمش ارشیو میشه پولش مهم نیست :mrgreen:
اونم پویااااااست
استاد پویااا بیاد که تمومه
Amin Arvah
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]با این وضعیت سرور 29 فقط یه نفر میتونه ازشون بکشه بیرون
اونم پویااااااست ;)
استاد پویااا بیاد که تمومه ;)
[quote][div][b]amin_efati[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]با این وضعیت سرور 29 فقط یه نفر میتونه ازشون بکشه بیرون
اونم پویااااااست ;)
استاد پویااا بیاد که تمومه ;)[/div][/quote]
عجب !! طرف اسمش یاسره سرور 8 یه اکانتی به اسم پویا رو خرید . اکانته از اولشم شاخ بود این فقط سره اون معروف شد بهش میگن پویا :lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.