تو این دوره زمونه بچه ها میرن باباشونا تیغ میزنن و10نفری میرن رو یه اکانت بعدش ادعای بازی هم میکنن
تیغ حرامه
تیغ جیزه
ایدی گارنا:22534916
دیدار همه دوستان قبل از شروع مدارس
30 شهریور ساعت 22_ انجمن بینگو - ادرس خصوصی
اطلاع دهید
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div]تو این دوره زمونه بچه ها میرن باباشونا تیغ میزنن و10نفری میرن رو یه اکانت بعدش ادعای بازی هم میکنن[/div][/quote]
تیغ حرامه :ugeek:[/div][/quote]
تیغ جیزه:ugeek:
تو این دوره زمونه بچه ها میرن باباشونا تیغ میزنن و10نفری میرن رو یه اکانت بعدش ادعای بازی هم میکنن
تیغ حرامه
تیغ جیزه
تیغ اووفه
عجب
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div]تو این دوره زمونه بچه ها میرن باباشونا تیغ میزنن و10نفری میرن رو یه اکانت بعدش ادعای بازی هم میکنن[/div][/quote]
تیغ حرامه :ugeek:[/div][/quote]
تیغ جیزه:ugeek:[/div][/quote]
تیغ اووفه:ugeek:
اقا ما اصلا بی تجربه ok
شمایی که خیلی ادعات میشه با تجربه ای 1 سرور بیا بببینیم کی به کیه
اقایی که از سرور 18 به قول خودت بازی کردی و تو سرور اولتم کلید زدی
moein
[quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div]تو این دوره زمونه بچه ها میرن باباشونا تیغ میزنن و10نفری میرن رو یه اکانت بعدش ادعای بازی هم میکنن[/div][/quote]
اقا ما اصلا بی تجربه ok
اقایی که از سرور 18 به قول خودت بازی کردی و تو سرور اولتم کلید زدی :icon_2:
اقا ما اصلا بی تجربه ok
من سرور اولم طلا آرشیو کردم
بابا تو دیگه خیلی با تجربه ای
حتما با 10 یا 20 نفر ادم بازی میکردی
moein
[quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div]تو این دوره زمونه بچه ها میرن باباشونا تیغ میزنن و10نفری میرن رو یه اکانت بعدش ادعای بازی هم میکنن[/div][/quote]
اقا ما اصلا بی تجربه ok
اقایی که از سرور 18 به قول خودت بازی کردی و تو سرور اولتم کلید زدی :icon_2:[/div][/quote]
من سرور اولم طلا آرشیو کردم[/div][/quote]
:lol::lol:
اقا ما اصلا بی تجربه ok
نه احتمالا شام یه چیزه سنگین خورده الان رو هواست
از هوا هم رد شده .
اخه سرور اولت فارم بودی بچه مگه گینگزا یه طلای مخفی تو اکانتت گزاشته باشن یا اکانتت اردوگاه گینگیزا بوده
Amin Arvah
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div]تو این دوره زمونه بچه ها میرن باباشونا تیغ میزنن و10نفری میرن رو یه اکانت بعدش ادعای بازی هم میکنن[/div][/quote]
اقا ما اصلا بی تجربه ok
اقایی که از سرور 18 به قول خودت بازی کردی و تو سرور اولتم کلید زدی :icon_2:[/div][/quote]
حتما با 10 یا 20 نفر ادم بازی میکردی [/div][/quote]
نه احتمالا شام یه چیزه سنگین خورده الان رو هواست :icon_4:[/div][/quote]
از هوا هم رد شده .
اخه سرور اولت فارم بودی بچه مگه گینگزا یه طلای مخفی تو اکانتت گزاشته باشن یا اکانتت اردوگاه گینگیزا بوده :icon_4:
اقا ما اصلا بی تجربه ok
نه احتمالا شام یه چیزه سنگین خورده الان رو هواست
از هوا هم رد شده .
اخه سرور اولت فارم بودی بچه مگه گینگزا یه طلای مخفی تو اکانتت گزاشته باشن یا اکانتت اردوگاه گینگیزا بوده
شاید هم 5مین مونده کلید ارشیو شه اکانت رو خریده و کلید هم مال اون میشه
ایدی گارنا:22534916
دیدار همه دوستان قبل از شروع مدارس
30 شهریور ساعت 22_ انجمن بینگو - ادرس خصوصی
اطلاع دهید
[quote][div][b]amin_efati[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]poyaeli[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div]تو این دوره زمونه بچه ها میرن باباشونا تیغ میزنن و10نفری میرن رو یه اکانت بعدش ادعای بازی هم میکنن[/div][/quote]
اقا ما اصلا بی تجربه ok
حتما با 10 یا 20 نفر ادم بازی میکردی [/div][/quote]
نه احتمالا شام یه چیزه سنگین خورده الان رو هواست :icon_4:[/div][/quote]
از هوا هم رد شده .
اخه سرور اولت فارم بودی بچه مگه گینگزا یه طلای مخفی تو اکانتت گزاشته باشن یا اکانتت اردوگاه گینگیزا بوده :icon_4:
[/div][/quote]
شاید هم 5مین مونده کلید ارشیو شه اکانت رو خریده و کلید هم مال اون میشه :ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.