[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div]این هادیون و عابد چه نوشابه ای برا هم وا میکنن :mrgreen:[/div][/quote]
حسین ، داشتیم ؟ :mrgreen:[/div][/quote]
تو میگی کاره من نیست هادی میگه کاره من نیست هادی پلاد هم همینطور پس کی رو اکانت بود :mrgreen:
تو میگی کاره من نیست هادی میگه کاره من نیست هادی پلاد هم همینطور پس کی رو اکانت بود
هادی و عابد که نوشابه باز کـردن لازم ندارن. هادی رو که تقریبا کل سرور باید بشناسه. دیگه لازم نیست اینجا ازش تعریف کنیم.
عابد هم که پاپ بازیش حرف نداره. الان غارت هم بهش اضافه شده. دیگه کـسی جلودارش نیست.
منم بعضی شبا به جاشون میومدم که یه موقع خـدایی نکـرده چراغ اکانت سبز نشه.
اکانت خوبی بود، حیف که فروخت
...
[quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div]این هادیون و عابد چه نوشابه ای برا هم وا میکنن :mrgreen:[/div][/quote]
حسین ، داشتیم ؟ :mrgreen:[/div][/quote]
تو میگی کاره من نیست هادی میگه کاره من نیست هادی پلاد هم همینطور پس کی رو اکانت بود :mrgreen:[/div][/quote]
هادی و عابد که نوشابه باز کـردن لازم ندارن. هادی رو که تقریبا کل سرور باید بشناسه. دیگه لازم نیست اینجا ازش تعریف کنیم.
عابد هم که پاپ بازیش حرف نداره. الان غارت هم بهش اضافه شده. دیگه کـسی جلودارش نیست.
منم بعضی شبا به جاشون میومدم که یه موقع خـدایی نکـرده چراغ اکانت سبز نشه.
اکانت خوبی بود، حیف که فروخت :oops:
فهمیدم اکانتو جلو زن کردن باش کلید طلا کشیدن بیرون تازه رو پروفایلشون نوشتند خودمون کلید طلا زدیم
عجب روزگاریه ها
عابد حساب کرده بود همینطور شهر 1 سه ایکس میساخته تا آخر سرور رکورد شمشیر زنمون میشده 635 کیلو
من موندم بدون مولتی واقعا این عابد و هادی پالاد چیکار کردن
البته اینم باید گفت که بالای 100 تومن توی 2 هفته خرجش کردن ولی خیلیا بیشتر از این حرفا هم خرج کردن و به پای همر شهر 1 نرسیدن
اشتباه نکنم همر شهر 1 بهترین همر سرور بود . بدون مولتی غارت . فقط سه ایکس میساخت و مهمتر اینکه رنک هجوم نبودیم یعنی تلفات نداشتیم
البته شهر های 2 و 3 هم به همین منوال داشتن جلو میرفتن
مگه اینکه خودمون از خودمون تعریف کنیم ، بازیکن نیستیم که
هی هیییییی نوشابه هامونم تموم شد
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]:| فهمیدم اکانتو جلو زن کردن باش کلید طلا کشیدن بیرون تازه رو پروفایلشون نوشتند خودمون کلید طلا زدیم :|
عجب روزگاریه ها :|
عابد حساب کرده بود همینطور شهر 1 سه ایکس میساخته تا آخر سرور رکورد شمشیر زنمون میشده 635 کیلو
من موندم بدون مولتی واقعا این عابد و هادی پالاد چیکار کردن
البته اینم باید گفت که بالای 100 تومن توی 2 هفته خرجش کردن ولی خیلیا بیشتر از این حرفا هم خرج کردن و به پای همر شهر 1 نرسیدن
اشتباه نکنم همر شهر 1 بهترین همر سرور بود . بدون مولتی غارت . فقط سه ایکس میساخت و مهمتر اینکه رنک هجوم نبودیم یعنی تلفات نداشتیم :)
البته شهر های 2 و 3 هم به همین منوال داشتن جلو میرفتن[/div][/quote]
مگه اینکه خودمون از خودمون تعریف کنیم ، بازیکن نیستیم که :icon_4: :mrgreen:
هی هیییییی نوشابه هامونم تموم شد :icon_4:
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]الان با آرمان خان بازی کردم دوراهیش کردم:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_5::icon_5:[/div][/quote]
1 بازی دیگه بکنیم امتیازه بس میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.