مدیر به نظرت بعضی از دوستان زیادی پررو نشدن ؟
راحت اسپم میدن
راحت میگن اسپمریم
بن ای پی کن مدیر راحت شیم از دستشون
عاغا من اسپمرم؟ من؟ منی که حتی نمیدونم اسپم چیه؟من که نووووووووب ترینه نوووووووووووب ها هستم
منظورش به ساغر بود
اها میگم اخه من که اصلا تو عمرم یه اسپم رو از نزدیک ندیدم
معلومه
شک داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایدی گارنا:22534916
دیدار همه دوستان قبل از شروع مدارس
30 شهریور ساعت 22_ انجمن بینگو - ادرس خصوصی
اطلاع دهید
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]مدیر به نظرت بعضی از دوستان زیادی پررو نشدن ؟
راحت اسپم میدن
راحت میگن اسپمریم
بن ای پی کن مدیر راحت شیم از دستشون :icon_4:[/div][/quote]
عاغا من اسپمرم؟ من؟ منی که حتی نمیدونم اسپم چیه؟من که نووووووووب ترینه نوووووووووووب ها هستم [/div][/quote]
منظورش به ساغر بود :mrgreen:[/div][/quote]
اها میگم اخه من که اصلا تو عمرم یه اسپم رو از نزدیک ندیدم[/div][/quote]
:shock::shock: :|
معلومه :mrgreen:[/div][/quote]
شک داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اطلاع دهید
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]اسپم چیه؟ فحشه؟[/div][/quote]
نه توهینه[/div][/quote]
چی بیتربیتن :|[/div][/quote]
والا :icon_6:
این مطلب در 1393/06/19 18:28:13 نوشته شده است و در 1393/06/19 18:28:23 ویرایش شده است .
ehsan
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]اسپم چیه؟ فحشه؟[/div][/quote]
نه توهینه[/div][/quote]
خب همه که نمیتونن مثل تو و علی باشن :|
اره دیه از ما با ادب تر سراغ داری پیام خصوصی راه میندازیم توش حرفای با ادبی میزنیم
اطلاع دهید
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]اسپم چیه؟ فحشه؟[/div][/quote]
نه توهینه[/div][/quote]
خب همه که نمیتونن مثل تو و علی باشن :|[/div][/quote]
اره دیه از ما با ادب تر سراغ داری پیام خصوصی راه میندازیم توش حرفای با ادبی میزنیم:ugeek:
اره دیه از ما با ادب تر سراغ داری پیام خصوصی راه میندازیم توش حرفای با ادبی میزنیم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]اسپم چیه؟ فحشه؟[/div][/quote]
نه توهینه[/div][/quote]
اره دیه از ما با ادب تر سراغ داری پیام خصوصی راه میندازیم توش حرفای با ادبی میزنیم:ugeek:[/div][/quote]
:|
نه سراغ ندارم
ehsan
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]اسپم چیه؟ فحشه؟[/div][/quote]
نه توهینه[/div][/quote]
اره دیه از ما با ادب تر سراغ داری پیام خصوصی راه میندازیم توش حرفای با ادبی میزنیم:ugeek:[/div][/quote]
نه سراغ ندارم :icon_4:
اطلاع دهید
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]اسپم چیه؟ فحشه؟[/div][/quote]
نه توهینه[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
ehsan
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]اسپم چیه؟ فحشه؟[/div][/quote]
نه توهینه[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.