ببخشید اگه این متن جوک نیست!!! اما از دستش ندید :
.
.
دختری 15 ساله ، نوزادی 1 ساله به بغل داشت... ((مردم)) زیرلب بهش میگفتن فاحشه!...
، اما هیچ * نمیدونست که به این دختر در 13 سالگی تجاوز شده بود!!!
=================================================
پسری 23 ساله رو ((مردم)) "تنبل چاقالو" صداش میکردن
، اما هیچ * نمیدونست پسر بخاطر بیماریشه که اضافه وزن داره!!!!
================================================
((مردم)) زنی 40 ساله رو "سنگدل" خطاب میکردن ، چون هیچ وقت روزا خونه نبود تا با بچه هاش بازی کنه و به کارهاشون برسه ،
اما هیچ * نمیدونست زن بیوه ست ، و برای پر کردن شکم بچه هاش باید سخت کار کنه!
===============================================
مردی 57 ساله رو ((مردم)) "بی ریخت" صدا میکردن ،
اما هیچ * نمیدونست که مرد زیبایی صورتش را در راه حفظ وطنش فدا کرده!!!
اگر شما هم مثل من از زود قضاوت کردن مردم متنفرید لایک کنید و به اشتراک بگذارید
ما که تا حالا از این چیزا ندیدیم. فقط یه مشت بیکار از این فکر میکنن وگرنه اگر آدم سرش شلوغ باشه کار به کار کـسی نداره.
البته مورد اولی خیلی چرته. به فرض که به یه نفر تجاوز شده و به فرض که حامله شده و به فرض که بچه ش به دنیا هم اومده باشه
مردم فکر نمیکنن اون بچه برارد یا * کوچیکشه؟ فقط فکر میکنن زنه * ست؟ فقط؟
آخه چرا انقدر در مورد جامعه خودمون سیاه نمایی میکنید؟
ایران از نظر فرهنگی هزاران سال از دنیا جلو هست.
چرا به اشتباهات خارجیا اشاره نمیکنید؟ همین فوتبالیستای معروفسالی چندتاشون به جرم فساد اخلاقی دستگیر میشن؟ تازه خیلیاش لو نمیره.
سالی چند بار در ورزشگاههای خارجی به سیاه پوستا و بیچاره هایی که ظاهرشون زشته توهین میشه؟
اینا رو گفتم چون فکر کنم از فوتبال دوستا هستی.
حرفت درست داداش ولی شاید این مثال اول درست نباشه، اما در کل این افراد تو جامعه هستند کم هم نیستند
اتفاقا فقط مثال اولت درسته
میدونستم تو برای مثال اول بالاخره یچیزی میگی
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]مدال داران[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]ببخشید اگه این متن جوک نیست!!! اما از دستش ندید :
.
.
دختری 15 ساله ، نوزادی 1 ساله به بغل داشت... ((مردم)) زیرلب بهش میگفتن فاحشه!...
، اما هیچ کس نمیدونست که به این دختر در 13 سالگی تجاوز شده بود!!!
=================================================
پسری 23 ساله رو ((مردم)) "تنبل چاقالو" صداش میکردن
، اما هیچ کس نمیدونست پسر بخاطر بیماریشه که اضافه وزن داره!!!!
================================================
((مردم)) زنی 40 ساله رو "سنگدل" خطاب میکردن ، چون هیچ وقت روزا خونه نبود تا با بچه هاش بازی کنه و به کارهاشون برسه ،
اما هیچ کس نمیدونست زن بیوه ست ، و برای پر کردن شکم بچه هاش باید سخت کار کنه!
===============================================
مردی 57 ساله رو ((مردم)) "بی ریخت" صدا میکردن ،
اما هیچ کس نمیدونست که مرد زیبایی صورتش را در راه حفظ وطنش فدا کرده!!!
----------------------------------------------------------------------------------
و هرروز مردم من و تو رو به غلط قضاوت میکنن!!!
اگر شما هم مثل من از زود قضاوت کردن مردم متنفرید لایک کنید و به اشتراک بگذارید
[/div][/quote]
ما که تا حالا از این چیزا ندیدیم. فقط یه مشت بیکار از این فکر میکنن وگرنه اگر آدم سرش شلوغ باشه کار به کار کـسی نداره.
البته مورد اولی خیلی چرته. به فرض که به یه نفر تجاوز شده و به فرض که حامله شده و به فرض که بچه ش به دنیا هم اومده باشه
مردم فکر نمیکنن اون بچه برارد یا خواهر کوچیکشه؟ فقط فکر میکنن زنه فاحشه ست؟ فقط؟
آخه چرا انقدر در مورد جامعه خودمون سیاه نمایی میکنید؟
ایران از نظر فرهنگی هزاران سال از دنیا جلو هست.
چرا به اشتباهات خارجیا اشاره نمیکنید؟ همین فوتبالیستای معروفسالی چندتاشون به جرم فساد اخلاقی دستگیر میشن؟ تازه خیلیاش لو نمیره.
سالی چند بار در ورزشگاههای خارجی به سیاه پوستا و بیچاره هایی که ظاهرشون زشته توهین میشه؟
اینا رو گفتم چون فکر کنم از فوتبال دوستا هستی.[/div][/quote]
حرفت درست داداش ولی شاید این مثال اول درست نباشه، اما در کل این افراد تو جامعه هستند کم هم نیستند
[/div][/quote]
اتفاقا فقط مثال اولت درسته :mrgreen:[/div][/quote]
میدونستم تو برای مثال اول بالاخره یچیزی میگی:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.