قطعا پدیده این دوره امین جوان میشه چه بین 3 نفر باشه یا نه چون سابقهه نداشته تا دوره هفتم ک کسی برای اولین بار حضورش بره جزو 4 تا
اون که قطعا اول میشه با این تفاوتی که من دیدم
اول مسابقست علی ان نشده تا شب ممکنه همه چی تغیر کنه
عجب
[quote][div][b]حسام3[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]قطعا پدیده این دوره امین جوان میشه چه بین 3 نفر باشه یا نه چون سابقهه نداشته تا دوره هفتم ک کسی برای اولین بار حضورش بره جزو 4 تا [/div][/quote]
اون که قطعا اول میشه با این تفاوتی که من دیدم:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
اول مسابقست علی ان نشده تا شب ممکنه همه چی تغیر کنه
قطعا پدیده این دوره امین جوان میشه چه بین 3 نفر باشه یا نه چون سابقهه نداشته تا دوره هفتم ک کسی برای اولین بار حضورش بره جزو 4 تا
من نتم تموم شد اینقدر اومدم انجمن ولی نمیدونم چرا اینجوری شد!!!
100٪ تبانی کردن!
٬amirbagheri چقدر گرفتی کلک؟؟؟
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]قطعا پدیده این دوره امین جوان میشه چه بین 3 نفر باشه یا نه چون سابقهه نداشته تا دوره هفتم ک کسی برای اولین بار حضورش بره جزو 4 تا [/div][/quote]
100٪ تبانی کردن!:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:
٬amirbagheri چقدر گرفتی کلک؟؟؟:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
100٪ تبانی کردن!
٬amirbagheri چقدر گرفتی کلک؟؟؟
ما دوست دارییم کسایی که اسم و رسم بیشتری دارن تو انجمن برن بالا و قهرمان بشن
شوخی بود رای بچه هاست دیگه
عجب
[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]قطعا پدیده این دوره امین جوان میشه چه بین 3 نفر باشه یا نه چون سابقهه نداشته تا دوره هفتم ک کسی برای اولین بار حضورش بره جزو 4 تا [/div][/quote]
100٪ تبانی کردن!:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:
٬amirbagheri چقدر گرفتی کلک؟؟؟:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
ما دوست دارییم کسایی که اسم و رسم بیشتری دارن تو انجمن برن بالا و قهرمان بشن :icon_4::icon_4:
شوخی بود رای بچه هاست دیگه ;)
[quote][div][b]حسام3[/b][/div][div]اره حتی الانم ان هست:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
ولی من به این قضیه مشکوکم :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
[quote][div][b]حسام3[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]حسام3[/b][/div][div]اره حتی الانم ان هست:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
ولی من به این قضیه مشکوکم :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
منم ازبس مشکوک شدم گشنم شد برم ی چیزی بخورم میام جاتون فیکس:icon_4::icon_4:
:icon_10:[/div][/quote]
فعلاْ:icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.