شــروع
عجب
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1393/06/14 18:50:25
شــروع
عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/06/14 19:28:45
گـــــل
عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/06/14 19:39:33
نیمه اول1_0 به نفع پرسپولیس
عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/06/15 16:36:08
http://www.varzesh3.com/newspapershow.do?newspaper1=Piroozi-1393-06-15.jpg
عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/06/15 16:36:45
پرسپولیس نیوز : پیام صادقیان بازیکن پرسپولیس پس از واریز جریمه نقدی، از تاریخ 24 مهر ماه قادر به همراهی تیم مربوطه و حضور در مسابقات رسمی خواهد بود.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، پیام صادقیان بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس که در دیدار مورخ 16/5/93 مقابل تیم فولاد خوزستان به دلیل انجام رفتار غیر ورزشی به مدت سه ماه از حضور در مسابقات محروم شده بود، پس از واریز جریمه نقدی متعلقه به میزان 50.000.000 ریال (پنجاه میلیون ریال) قادر به همراهی تیم خود و حضور در مسابقات رسمی لیگ برتر از تاریخ 24 مهر ماه سال جاری خواهد بود. وی براساس بند 3 ماده 66 آیین نامه انضباطی، به سه ماه محرومیت از همراهی تیم و حضور در مسابقات رسمی و پرداخت پنجاه میلیون (50.000.000) ریال جریمه نقدی محکوم شد که پس از ابلاغ رأی، پیام صادقیان اعتراض و درخواست تجدید نظر خود را به کمیته استیناف ارائه داد. از همین رو کمیته استیناف پس از بررسی محتوای پرونده مدت زمان محرومیت وی را به دو ماه و پرداخت جریمه نقدی فوق محکوم کرد. بر همین اساس کمیته انضباطی زمان پایان محرومیت صادقیان را 23/7/93 اعلام کرد و این بازیکن میتواند از تاریخ 24 مهرماه تیم خود را پس از واریز جریمه نقدی و ارائه اصل فیش به سازمان لیگ کشور همراهی کند. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/06/15 16:38:04
پرسپولیس بعد از 18 ماه در آزادی باخت / از بین رفتن رکورد 21 ماهه
پرسپولیس نیوز : با شکست سه بر یک پرسپولیس مقابل تراکتورسازی تبریز، رکورد شکست ناپذیری سرخپوشان در ورزشگاه آزادی شکست. در حالیکه پرسپولیسی ها در تهران ۲ بار دیگر هم مقابل تراکتورسازان شکست خورده اند اما نکته مهم این است که آخرین بار که پرسپولیس به عنوان میزبان در ورزشگاه آزادی باخته بود مقابل همین تراکتورسازی بوده است. آخرین بار که پرسپولیس به یک تیم در ورزشگاه آزادی به عنوان میزبان باخته بود مقابل همین تراکتورسازی بود که ۱۳ آذر نود و یک بوده است که حدود یک سال و نه ماه و دو روز گذشته است. اما پرسپولیس پس از آن به عنوان میهمان هم در ورزشگاه آزادی شکست خورده که حدود ۵۴۰ روز قبل این اتفاق افتاده بود. آخرین بار ۲۰ اسفند ۹۱ پرسپولیس به راه آهنی که اتفاقا علی دایی سرمربی اش بود یک بر صفر باخت و از آن به بعد و حدود ۵۴۰ روز در ورزشگاه آزادی و در بازیهایی که به صورت رسمی میزبان بود شکست نخورده بود. در هر حال در مسابقات لیگ برتر ۱۱ بازی بین ۲ تیم پرسپولیس و تراکتورسازی انجام شده و در این ۱۱ بازی پرسپولیسی ها ۷ بار شکست خورده اند. پرسپولیس در تهران توانسته است ۲ شکست یک بر صفر را به تبریزی ها تحمیل کند ویک بار هم بازی به تساوی کشیده شده است.این شکست سنگین ترین شکست پرسپولیس مقابل یک حریف تبریزی در ورزشگاه آزادی بوده است. آمار کلی بازیهای پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر به این شرح است اما تعداد کل بازی رسمی این دو تیم ۳۵ بازی بوده که در لیگ های مختلف مثل تخت جمشید، آزادگان و لیگ برتر و حتی جام حذفی بوده است که ۱۳ بازی در لیگ برتر و ۲۵ بازی در مسابقات دیگر بوده است. البته سال ۸۸ که تراکتورسازی به لیگ برتر آمد (از سال ۸۱ تا ۸۸ از سطح اول فوتبال ایران به دور بود). اما آمار کلی ۳۵ بازی به این شرح است که ۱۵ برد را پرسپولیس کسب کرده، ۸ برد از آن تراکتورسازی است و ۱۲ بازی هم به تساوی کشیده شده است. در لیگ برتر ۷ بار تراکتور برده، ۵ بار پرسپولیس تراکتورسازان را شکست داده و یک بار هم بازی به تساوی کشیده شده است. تا سال ۸۸( سال بازگشت تراکتورسازی به لیگ برتر) آمار به این شرح بود که در ۲۴ بازی انجام شده، ۱۲ بار پرسپولیس برنده بازی بود و تراکتورسازی تنها یک بار پیروز شده بود و ۱۱ بار بازی به تساوی کشیده شده بود. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/06/15 16:38:34
2 سال بدون باخت تو آزادی رکوردش رفت
عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/06/15 16:41:30
فنونی زاده: به پرسپولیس باید شوک بدهند
مرتضی فنونی زاده مربی فعلی تیم های پایه پرسپولیس معتقد است که پرسپولیس در حال حاضر به یک شوک اساسی نیاز دارد. [فنونی زاده: به پرسپولیس باید شوک بدهند] فنونی زاده در گفت و گو با "ورزش سه" با ناراحتی از تعویض های انجام شده توسط دایی گفت: پرسپولیس دیروز خوب شروع کرد اگر انتقاد می کنیم باید نکات مثبت را هم ببینیم. بچه ها شروع خوبی داشتند و حتی گل اول را هم خیلی خوب و زیبا به ثمر رساندند. دست آقای بنگر هم درد نکند که چنین گل زیبایی را وارد دروازه تراکتور کرد. اما سوالی که مطرح می شود این است که چرا دایی با تعویض هایش تیم را به سمت شکست راهنمایی کرد؟ چرا محمد نوری باید تعویض شود؟ محمد نوری اگرچه یک موقعیت از دست داد اما چندین و چندبار مهاجمان پرسپولیس را با دروازه حریف تک به تک کرد. این ها سوالات فنی است، نه تخریبی که آقایان مدعی اند ما پیشکسوتان با طرح کردن آنها قصد تخریب تیم را داریم. فنونی زاده افزود: بعد از پیروزی مقابل صبا همه ما امیدوار بودیم که وضعیت تیم بهتر شود. اما دیدیم که متاسفانه مقابل یک تیم مدعی دیگر پرسپولیس به راحتی شکست خورد. حالا اختلاف امتیازی ما با استقلال شده 10 امتیاز و این یعنی فاجعه چرا که من به یاد نمی آورم در تمام این سال ها اختلافمان با استقلال به این اندازه رسیده باشد. من در خبرها خواندم که دو نفر از هواداران سکته کرده اند، خب اینجا پرسپولیس است و دوستان با روح و روان مردم سروکار دارد. جواب این ها را چه کسی باید بدهد؟ فنونی زاده در پاسخ به این سوال که چه راهکاری را برای بهبود وضعیت پرسپولیس پیشنهاد می دهد بیان کرد: والا حسین آقای عبدی به ما مربیان پایه و به خصوص به من گوشزد کردند که زیاد مصاحبه نکنم اما واقعا من 9 سال در این تیم بازی کردم و دلم می سوزد، می بینم که مردم چه حالی دارند. به همین خاطر من معتقدم درحال حاضر به پرسپولیس باید یک شوک وارد آورد، شما ببینید اگر می گوییم حرفه ای هستیم و فوتبال دنیا را الگوی کارهایمان قرار داده ایم، اینطور نمی شود هر کاری که دوست داریم انجام بدهیم و بگوییم فقط ما دنبال فوتبال حرفه ای و روز دنیا هستیم. مگر باشگاه پرسپولیس کمیته فنی ندارد پس چرا این کمیته تشکیل نمی شود چون آن را قبول ندارند و فقط خودشان را قبول دارند. فنونی زاده در پایان گفت: در تمام دنیا وقتی سیل یا زلزله ای رخ می دهد ستاد بحران تشکیل می دهند چرا که قصد این است که مردم را نجات دهند و وضعیت این فصل پرسپولیس کمتر از سیل و زلزله نیست، همانطور که گفتم 2 هوادار پرسپولیس سکته کرده اند اگر فوتبال و بعضی باشگاه ها برای بعضی از مردم جزیی از زندگی است پرسپولیس برای ما و هواداران عاشق این تیم خود زندگی است. پرسپولیس درخون مردم است و حالا باید برایش تدبیری بیندیشند وقتی در 7 بازی 3 شکست متحمل می شویم یعنی اینکه باید یک شوک جدی به پرسپولیس داده شود. من نظرم این است که هیات مدیره باید بلافاصله تشکیل جلسه بدهند و با دادن یک شوک سنگین پرسپولیس را از این وضعیت خارج کنند. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/06/15 16:42:43
حسینی: بدشانس هستیم
پرسپولیس نیوز : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی خوبی انجام دادیم و نمیدانم چرا هواداران تیم حریف را تشویق کردند. میثم حسینی بعد از شکست 3 بر یک پرسپولیس مقابل تراکتورسازی گفت: در بازی با ملوان دقیقه 90 توپ ما به تیر دروازه میخورد، مقابل پدیده هم همین اتفاق رخ میدهد و امروز هم 5، 6 موقعیت گل را از دست میدهیم و با وجود شایستگی بازنده میشویم. وی افزود: نمیدانم این مسئله به چه چیزی مربوط است. چرا 5، 6 موقعیت گل ما به نتیجه نمیرسد اما حریف با 3 ضدحمله پیروز میشود؟ به نظرم جز بدشانسی نمیتوان دلیل دیگری را مطرح کرد. موقعیتهای نصفه و نیمه استقلال تبدیل به گل میشود اما ما چنین شرایطی نداریم. حسینی تاکید کرد: مطمئنم جایگاه پرسپولیس از رده فعلی بسیار بهتر خواهد شد چرا که ما فوتبال زیبایی به نمایش گذاشتیم و از این تعجب میکنم که چگونه بعد از ارائه این بازی زیبا تماشاگران ما تراکتورسازی را تشویق کردند. وی افزود: در همه جای دنیا وقتی تیمی خوب بازی میکند تماشاگران حتی در صورت باخت هم تیم خود راتشویق میکنند اما نمیدانم چرا تماشاگران ما تیم حریف را تشویق کردند. حسینی در پایان در مورد اینکه تماشاگران تعویضهای دایی را عامل باخت به تیم میدانستند، گفت: این نظر سرمربی بوده و من به عنوان بازیکن در کار او دخالت نمیکنم. عجب
|
|
1393/06/16 15:42:59
6 تایی ها |
منوی کاربری
|
||