پرسپولیس نیوز : مهاجم پیشین تیم فوتبال راهآهن قراردادش را با باشگاه پرسپولیس نهایی کرد.
علی علیپور که روز دوشنبه (دیروز) با مسئولان باشگاه پرسپولیس به توافق نهایی دست یافته بود، صبح امروز (سهشنبه) با دریافت رضایتنامه از باشگاه راهآهن قراردادش را با باشگاه پرسپولیس نهایی کرد.
علیپور که متولد سال 1374 است و سهمیه امید پرسپولیس به حساب میآید، با این باشگاه قراردادی یک سال و نیمه امضاء کرده است.
عجب
[color=#ff0000][b]علیپور قراردادش را با پرسپولیس نهایی کرد[/b]
پرسپولیس نیوز : مهاجم پیشین تیم فوتبال راهآهن قراردادش را با باشگاه پرسپولیس نهایی کرد.
علی علیپور که روز دوشنبه (دیروز) با مسئولان باشگاه پرسپولیس به توافق نهایی دست یافته بود، صبح امروز (سهشنبه) با دریافت رضایتنامه از باشگاه راهآهن قراردادش را با باشگاه پرسپولیس نهایی کرد.
علیپور که متولد سال 1374 است و سهمیه امید پرسپولیس به حساب میآید، با این باشگاه قراردادی یک سال و نیمه امضاء کرده است.[/color]
آقا امیر ببخشید که از کیسه اف سی خبر میزارم..
ولی چون خبر جالبی بود گفتتم شاید واسه بقیه هم جالب باشه..
اگه دوس نداشتی بگو عدم بزنم
یک بازیکن اضافی در فهرست استقلال
باشگاه استقلال در فاصله چند ساعت تا پایان فصل نقل و انتقالات با موضوع عجیبی مواجه شده است.
به گزارش "ورزش سه"، با ماندنی شدن محمد قاضی و امیر حسین صادقی تعداد بازیکنان بزرگسال استقلال به 19 رسیده که این یکی بیشتر از حد مجاز است. علی نظری جویباری معاون باشگاه استقلال با تائید این مساله به خبرنگار "ورزش سه" می گوید: از حالا تا 12 شب وقت زیادی است و تا آن زمان یک فکری می کنیم.
او در مورد اینکه گفته می شود مسلمان از دست استقلال پریده و احتمالا با باشگاه دیگری قرارداد امضا می کند گفت: از دست ما پریده؟ ما اعلام کرده ایم او را لازم نداریم و اصلا برنامه ای برای جذب او نداریم.
مسوول نقل و انتقالات باشگاه استقلال در مورد اینکه در مصاحبه با رادیو ورزش گفته بود که صادقی احتمال دارد از استقلال جدا شود،گفت: من این حرف را نزدم . من گفتم اگر مسلمان را جذب کنیم، امیر حسین را از لیست خارج می کنیم که این اتفاق نیفتاد.
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
آقا امیر ببخشید که از کیسه اف سی خبر میزارم..
ولی چون خبر جالبی بود گفتتم شاید واسه بقیه هم جالب باشه..
اگه دوس نداشتی بگو عدم بزنم :icon_1:
یک بازیکن اضافی در فهرست استقلال
باشگاه استقلال در فاصله چند ساعت تا پایان فصل نقل و انتقالات با موضوع عجیبی مواجه شده است.
به گزارش "ورزش سه"، با ماندنی شدن محمد قاضی و امیر حسین صادقی تعداد بازیکنان بزرگسال استقلال به 19 رسیده که این یکی بیشتر از حد مجاز است. علی نظری جویباری معاون باشگاه استقلال با تائید این مساله به خبرنگار "ورزش سه" می گوید: از حالا تا 12 شب وقت زیادی است و تا آن زمان یک فکری می کنیم.
او در مورد اینکه گفته می شود مسلمان از دست استقلال پریده و احتمالا با باشگاه دیگری قرارداد امضا می کند گفت: از دست ما پریده؟ ما اعلام کرده ایم او را لازم نداریم و اصلا برنامه ای برای جذب او نداریم.
مسوول نقل و انتقالات باشگاه استقلال در مورد اینکه در مصاحبه با رادیو ورزش گفته بود که صادقی احتمال دارد از استقلال جدا شود،گفت: من این حرف را نزدم . من گفتم اگر مسلمان را جذب کنیم، امیر حسین را از لیست خارج می کنیم که این اتفاق نیفتاد.:icon_4:
نه جالب بود تعداد بازیکناشون رو نمیدونند خرید میکنند
مجیدی در یک قدمی پرسپولیس
رضایت نامشو بگیره میاد اگه بدن البته
پرسپولیس نیوز : بازیکن فصل گذشته استقلال خوزستان با پرسپولیس به توافق رسید.
میثم مجیدی که نیم فصل نخست را در استقلال خوزستان بازی میکرد با مسئولان باشگاه پرسپولیس به توافق رسید.
در صورتی که او بتواند رضایتنامه خود را از باشگاه استقلال خوزستان بگیرد، قرارداد خود را با پرسپولیس امضا میکند.
عجب
نه جالب بود تعداد بازیکناشون رو نمیدونند خرید میکنند :icon_4:
[b]
مجیدی در یک قدمی پرسپولیس
رضایت نامشو بگیره میاد اگه بدن البته [/b]
پرسپولیس نیوز : بازیکن فصل گذشته استقلال خوزستان با پرسپولیس به توافق رسید.
میثم مجیدی که نیم فصل نخست را در استقلال خوزستان بازی میکرد با مسئولان باشگاه پرسپولیس به توافق رسید.
در صورتی که او بتواند رضایتنامه خود را از باشگاه استقلال خوزستان بگیرد، قرارداد خود را با پرسپولیس امضا میکند.
بازی ملی فقط با ۲۰ سال سن / مدافع تیم ملی عراق جانشین حسینی در پرسپولیس میشود
پرسپولیس نیوز: مدافع چپ تیم ملی عراق به زودی برای عقد قرارداد با باشگاه پرسپولیس به ایران خواهد آمد.
باشگاه پرسپولیس به زودی با دفاع چپ تیم ملی قرارداد امضا خواهد کرد. ضرغام اسماعیل داود القریشی دفاع چپ تیم ملی عراق است که سخت مورد توجه حمید درخشان قرار گرفته و از مسئولان باشگاه پرسپولیس درخواست کرده مقدمات جذب این بازیکن را فراهم کنند.
القریشی فقط 20 سال سن دارد اما با این حال 18 بازی ملی در کارنامه فوتبالی این بازیکن دیده میشود و در آخرین بازی تیم ملی عراق که مقابل تیم ملی ازبکستان بود در ترکیب ثابت تیم ملی کشورش حضور داشت.
مدافع چپ 20 ساله عراقی از سال 2010 در تیم الشرطه عضویت داشته و برای این تیم تا کنون 10 گل به ثمر رسانده است. او قابلیت بازی در پست دفاع چپ و هافبک چپ را دارد اما در اکثر بازیهای تیمش به عنوان مدافع چپ به میدان رفته و در حقیقت قرار است در پرسپولیس هم در این پست بازی کند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس از فردا (چهارشنبه) مقدمات لازم را برای سفر القریشی به تهران انجام خواهند داد تا وی بتواند هر چه سریعتر قراردادش را با پرسپولیس نهایی و در تمرینات این تیم شرکت کند.
مدافع مدنظر درخشان قرار است تیم ملی کشورش را در بازی دوستانه ایران مقابل عراق همراهی کند و احتمالا تا آن موقع کار پیوستن او به پرسپولیس نهایی شده است.
القریشی قرار است جانشین میثم حسینی در پرسپولیس شود، هر چند یک بازیکن استرالیایی و یک مدافع فلسطینی هم به درخشان معرفی شده اما نظر سرمربی سرخپوشان روی بازیکن عراقی است تا سهمیه آسیایی پرسپولیس با جذب وی اختصاص یابد.
عجب
[color=#ff0000]۱۸ [list]
[b]بازی ملی فقط با ۲۰ سال سن / مدافع تیم ملی عراق جانشین حسینی در پرسپولیس میشود[/b]:icon_1:
[/list]
پرسپولیس نیوز: مدافع چپ تیم ملی عراق به زودی برای عقد قرارداد با باشگاه پرسپولیس به ایران خواهد آمد.
باشگاه پرسپولیس به زودی با دفاع چپ تیم ملی قرارداد امضا خواهد کرد. ضرغام اسماعیل داود القریشی دفاع چپ تیم ملی عراق است که سخت مورد توجه حمید درخشان قرار گرفته و از مسئولان باشگاه پرسپولیس درخواست کرده مقدمات جذب این بازیکن را فراهم کنند.
القریشی فقط 20 سال سن دارد اما با این حال 18 بازی ملی در کارنامه فوتبالی این بازیکن دیده میشود و در آخرین بازی تیم ملی عراق که مقابل تیم ملی ازبکستان بود در ترکیب ثابت تیم ملی کشورش حضور داشت.
مدافع چپ 20 ساله عراقی از سال 2010 در تیم الشرطه عضویت داشته و برای این تیم تا کنون 10 گل به ثمر رسانده است. او قابلیت بازی در پست دفاع چپ و هافبک چپ را دارد اما در اکثر بازیهای تیمش به عنوان مدافع چپ به میدان رفته و در حقیقت قرار است در پرسپولیس هم در این پست بازی کند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس از فردا (چهارشنبه) مقدمات لازم را برای سفر القریشی به تهران انجام خواهند داد تا وی بتواند هر چه سریعتر قراردادش را با پرسپولیس نهایی و در تمرینات این تیم شرکت کند.
مدافع مدنظر درخشان قرار است تیم ملی کشورش را در بازی دوستانه ایران مقابل عراق همراهی کند و احتمالا تا آن موقع کار پیوستن او به پرسپولیس نهایی شده است.
القریشی قرار است جانشین میثم حسینی در پرسپولیس شود، هر چند یک بازیکن استرالیایی و یک مدافع فلسطینی هم به درخشان معرفی شده اما نظر سرمربی سرخپوشان روی بازیکن عراقی است تا سهمیه آسیایی پرسپولیس با جذب وی اختصاص یابد.[/color]
آره عزیز اینجا رو ببین معلومه برای چی رفته
http://www.perspolisnews.com/images/93/daily/dey/09/2.jpg
عجب
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]راسته علی کریمی از تیم ملی رفت؟؟؟[/div][/quote]
آره عزیز اینجا رو ببین معلومه برای چی رفته
http://www.perspolisnews.com/images/93/daily/dey/09/2.jpg
نه ینظرم من کار عالی کرده فک نکنم کسی هم از هوادارای پرسپولیس ناراحت باشه همه خوشحالن
وقتی شده تیم سلایق یه نفر برای چی باید بره ؟
گلزن ترین هافبک ایران رو نمیاره تیم ملی اونوقت چند تا ادمی که همش داران سوتی میدن رو میاره
جایی که نمی توانی کار کنی ، برو تا خیانت نکنی
پس فردا جام ملت ها نتیجه نمی گیریم می افته تقصیر علی
عجب
نه ینظرم من کار عالی کرده فک نکنم کسی هم از هوادارای پرسپولیس ناراحت باشه همه خوشحالن
وقتی شده تیم سلایق یه نفر برای چی باید بره ؟
گلزن ترین هافبک ایران رو نمیاره تیم ملی اونوقت چند تا ادمی که همش داران سوتی میدن رو میاره
جایی که نمی توانی کار کنی ، برو تا خیانت نکنی
پس فردا جام ملت ها نتیجه نمی گیریم می افته تقصیر علی :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.