نظر سنجی جدید
ســـوال نظرسنجی
از عملرد حمید درخشان راضی هستید !؟
ســـوال نظرسنجی
از عملرد حمید درخشان راضی هستید !؟
عجب
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/19 17:58:25
نظر سنجی جدید
ســـوال نظرسنجی از عملرد حمید درخشان راضی هستید !؟ عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/20 00:13:19
گزارش تمرین پرسپولیس
انجمن عصر پادشاهان : تمرین امروز عصر پرسپولیسیها در کیش در حالی برگزار شد که همه بازیکنان پیش از شروع تمرین در جلسه ۳۰ دقیقهای با کادر فنی شرکت کردند. تمرین امروز عصر تیم فوتبال پرسپولیس در زمین شماره یک مجموعه ورزشی المپیک کیش برگزار شد. این تمرین از ساعت 17:45 با سوت کادر فنی آغاز شد و بازیکنان تا ساعت 19 به تمرین پرداختند. در این تمرین بازیکنان پرسپولیس با لباسهای جدیدی که کاملاً شبیه پیراهن تیم ملی اسپانیا بود تمرین کردند که البته این پیراهنها متعلق به یک برند معروف بود که امروز این البسه بر تن سرخپوشان رفت. بازیکنان در ابتدا بدنهایشان را گرم کردند سپس سانتر از جناحین و کارهای ترکیبی از دیگر تمریناتی بود که بازیکنان پرسپولیس انجام دادند که درخشان هر از گاهی تمرینات را قطع میکرد و نقاط مدنظرش را به بازیکنان منتقل میکرد. گفتنی است پیش از حضور پرسپولیسیها در زمین ورزشگاه کیش جلسهای در حدود 30 دقیقه در هتل محل اقامتشان با کادر فنی داشتند. در این جلسه کادر فنی پرسپولیس 30 دقیقه برای بازیکنان این تیم صحبت کرد و به آنها درباره موارد گوناگون توضیحاتی دادند. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/20 00:21:25
میگم مثل اینکه پرونده پرسپولیس - رئال به وزارت اطلاعات ارجاع داده شده
اینو ببین http://www.varzesh3.com/newspapershow.do?newspaper1=navad-1393-07-20.jpg |
|
1393/07/20 17:17:28
باقری: تا سوشا و نیسلون را داریم، هیچ دروازهبان دیگری لازم نداریم
پرسپولیس نیوز : پیشکسوت و مربی دروازهبانهای تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سوشا و نیلسون در بهترین فرم خود هستند. ما دو نفر از بهترینهای ایران را داریم. طبیعی است دیگران دنبال نفرات خوب ما باشند ولی دلیلی ندارد خودمان این خوشبختی را خراب کنیم. دنبال هیچ دروازهبان دیگری هم نیستیم و اگر به من باشد این دو نفر را به هیچ باشگاهی هم نمیدهم. نادر باقری در گفتگویی با سایت باشگاه پرسپولیس به سوالات پاسخ داد: از شرایط دروازهبانها تا چه حد راضی هستید؟ دروازهبانهای ما از نقاط اتکای تیم به حساب میآیند. فکر نمیکنم از نظر آمادگی و فنی در این بخش مشکلی وجود داشته باشد و هر دو دروازهبان در بهترین شرایط قرار دارند. همیشه شنیدهایم آرزوی هر تیمی داشتن دو دروازهبان خوب است اما این شرایط هم حرف و حدیثهای خاص خودش را دارد؟ بله، اصل این است که هر تیمی آرزوی داشتن دو دروازهبان خوب را دارد تا در رقابت با هم، بهترین بمانند و هیچگاه نگران خط دروازه نباشید و این امتیاز بزرگ به طرز فکر و ظرفیت روحی دروازهبانها هم بر میگردد، اینکه آنها چقدر حرفهای باشند و باور من این است که بچههای ما در این بخش هم مشکل ندارند. این شرایط برای هر دوی آنها جا افتاده است و برخورد حرفهای دارند. اما هر از چند گاهی خبرهایی منتشر میشود، مبنی بر ناراحتی یکی از آنها به دلیل نیمکت نشینی؟ اگر عدم حضور در ترکیب اصلی باعث ناراحتی نشود و به آنها بر نخورد، تعجب میکنم. هر بازیکنی دوست دارد بازی کند. بازیکنی که خودش را در حد ترکیب اصلی نداند و برای آن نجنگد به درد پرسپولیس نمیخورد. ناراحتی آنها طبیعی است، آنچه اهمیت دارد این است که برخورد و رفتارشان چگونه خواهد بود. بازیکن اگر دلش برای تیم بسوزد، ناراحت میشود ولی در ادامه باید دلش با تیم باشد و در رفتار و گفتار حرفهای عمل کند. در واقع آن ناراحتی باید به انگیزه و انرژی بیشتر تبدیل شود. در پرسپولیس * چرخشی دروازهبانها به شکل شناخته شده اجرا نشد اما به نظر منتقدان، این اتفاق به شکل دیگر روی میدهد. در یازده بازی گذشته در شش دیدار نیلسون و در پنج بازی سوشا مکانی دروازهبان بود اما اینطور نبود که بخواهیم از هر نوع * چرخشی استفاده کنیم. شاید این شائبه پیش بیاید که سهمیهای برای هر یک در نظر گرفته شده است؟ دروازهبانی که سهمیهای نمیشود. شرایط اینطور پیش رفت، ما شرایط روحی و جسمی را ملاک قرار میدهیم. هر بازیکنی شاید از شرایط روحی خود آگاه باشد اما شرایط روحی همبازی خود را نمیداند و این ملاک تعیین کنندهای است. در این شرایط فکر میکنید سوشا مکانی میتواند به جایگاه خود در تیم ملی برسد؟ من اعتقاد دارم در همین اردو هم به سوشا مکانی اجحاف شد. او دروازهبان بسیار خوبی است. من به نظر کیروش و به توانایی دروازهبانهای حاضر در اردوی تیم ملی احترام میگذارم اما اعتقاد دارم سوشا همین حالا باید در اردو باشد. از نظر بدنی، روحی و تکنیکی در شرایط بسیار خوبی است. دروازهبانی هم پستی است که مربی میتواند با دو سه بازی کار طرف را آنالیز کند. توانایی دروازهبانی مثل سوشا مکانی هم شناخته شده است. من اعتقاد دارم، سوشا با تلاشی که میکند جایگاه خود را پس میگیرد. در روزهای گذشته شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه سپاهان تمایل دارد بین دو باشگاه معاوضه دروازهبان صورت بگیرد و رسانهها درباره تعویض سوشا و گردانی گمانهزنی کردهاند؟ ما که تا این لحظه غیر از همین گمانهزنیها هیچ حرفی در اینباره نشنیدهایم، هیچ صحبتی در اینباره مطرح نشده است. اگر روزی هم حرفی بشود باشگاه و سرمربی تصمیمگیری میکنند. البته دیدیم که آقای درخشان هم در مصاحبهای چنین اتفاقی را تکذیب کردهاند. نظر شخصی من هم این است که ما هیچ دلیلی برای اینکار نداریم. برای همه دروازهبانها و البته شهاب گردان و رحمان احمدی احترام قائل هستیم ولی ما دو نفر از بهترینهای لیگ ایران را داریم. نیلسون عملکرد خود را سال قبل نشان داد. بیشترین کلین شیتها را داشت و با تیم، نایب قهرمان لیگ شد. سوشا مکانی هم در این سالها رو به جلو حرکت کرده و از تیم قهرمان لیگ آمده است. ما که نمیتوانیم بهتر از اینها پیدا کنیم و دلیل ندارد خوشبختی خودمان را خراب کنیم، ما بارمان را بستهایم. همه گلرها عزیز و شهاب و رحمان هم خوب هستند ولی ما در این خط به قدری خوب هستیم که حتی یک لحظه به هیچ تغییر و تحولی در آن فکر نکنیم ولی طبیعی است که تیمهای دیگر دنبال نفرات خوب ما باشند و مطلبی هم از سوی فراز کمالوند، سرمربی گسترش فولاد تبریز درباره معاوضه چند بازیکن با دروازهبانشان مطرح شده است که ناراحتی پرسپولیسیها را در پی داشت؟ من چند سال با آقای کمالوند کار کردم و میدانم چنین شخصیتی ندارد. با این وجود صبح امروز یکشنبه در گفتگویی که با وی داشتم متوجه شدم چنین حرفهایی را از قول ایشان منتشر کردهاند. خودش خیلی ناراحت بود و به شدت گفتن چنین حرفهایی را رد کرد. او گفت در مورد بازیکنان پرسپولیس و معاوضه نفرات اصلا آن حرفها را نزده است. جدای از این مطلب همانطور که گفتم، ما وقتی سوشا و نیلسون را داریم اصلا نیازی به هیچ تغییر احساس نمیکنیم که بخواهیم به تیمهای دیگر پیشنهادی بدهیم. وقتی از ناحیه ما مطلبی مطرح نشده، پس کل موضوع منتفی است. سوشا و نیلسون خوب و آماده و با روحیه هستند و ما هم اصلا قصد نداریم آنها را از دست بدهیم. از اون قدیمیا ...
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/21 13:16:30
تمرین یازدهم سرخپوشان در زمین شماره یک جزیره انجمن عصر پادشاهان : تیم فوتبال پرسپولیس در اردوی یک هفتهای خود در کیش، یازدهمین جلسه تمرینی را در زمین شماره یک ورزشگاه المپیک کیش برگزار کرد. در ادامه تمرینات سرخپوشان، یازدهمین جلسه تمرین تیم فوتبال پرسپولیس بعدازظهر امروز زیر نظر کادر فنی برگزار شد. بازیکنان بعد از گرم کردن، کار با توپ و پاسکاریهای کوتاه و بلند را در دستور کار قرار دادند. بازی تحت فشار و پرسینگ برنامه بعدی سرخپوشان بود. بازی فوتبال در مرحله اول با تاکید کادر فنی یک ضرب و دو ضرب اجباری انجام شد و فوتبال آزاد در مرحله بعدی با کری زیاد بازیکنان همراه شد. محمد نوری تمرینات خود را به طور اختصاصی شروع کرد و تحت نظر مومنی تمرینات هوازی انجام داد و قرار است فردا در تمرینات تیمی شرکت کند. دغاغله هم اختصاصی تمرینات بدنسازی انجام داد و زیر نظر کادر پزشکی به تمرینات بدنسازی پرداخت. عجب
|
|
1393/07/21 14:33:13
مخالفان علی دایی در آستانه برکناری از پرسپولیس!
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، خبر بسیار کوتاه و گویا بود. وجود یک عامل ضد انقلابی در جریان مذاکرات باشگاه پرسپولیس و رئال مادرید. از همان ابتدا که این خبر منتشر شد، منابع خبری گمانه زنی ها را شروع کرده و نوشتند که این اشتباه بزرگ مدیران ارشد پرسپولیس باعث برکناری شان خواهد شد. حالا خبرهای کامل تری هم در این زمینه منتشر شده است. منابع موثق فاش کردند در جلسه ای که مدیران ارشد پرسپولیس (سیاسی رئیس هیات مدیره و منتقمی سرپرست باشگاه) با مسئولان وزارت ورزش داشته اند، آنها از این دو خواسته اند هر چه سریع تر خود را آماده جدایی از پرسپولیس کنند! امیرحسین جهانشاهی که رابط برگزاری بازی پرسپولیس و رئال در تهران بوده، از چهره های سرشناس ضد انقلابی در خارج از ایران است. خیلی ها این فرد را می شناسند ولی مسئولان رده بالای پرسپولیس ظاهرا شناختی از او نداشته و حتی کوچ ترین اطلاعاتی درباره رزومه این فرد کسب نکرده بودند. از اون قدیمیا ...
|
|
1393/07/21 20:12:52
مرتضی احمدی: دلم میخواهد یکبار دیگر بازیهای پرسپولیس را در ورزشگاه ببینم
پرسپولیس نیوز : سرپرست باشگاه پرسپولیس، عضو هیأت مدیره و سخنگوی باشگاه پرسپولیس و مدیر روابط عمومی و امور بینالملل باشگاه امروز با حضور در منزل حاج سید مرتضی احمدی از او عیادت کردند و عید را به وی و خانوادهاش تبریک گفتند. به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، مرتضی احمدی از هواداران و تماشاگران قدیمی پرسپولیس و از اساتید هنر نمایش، بازیگری و دوبله، دو ماهی است که در بستر بیماری به سر میبرد. بهروز منتقمی، مهدی خواجوند و مجتبی جانعلی امروز به همین مناسبت و برای تبریک عید غدیر در منزل وی حضور پیدا کردند. بهروز منتقمی، پس از این ملاقات گفت: آقای حاج سید مرتضی احمدی پدر معنوی هواداران پرسپولیس است. او چه برای باشگاه پرسپولیس و چه به عنوان یک پیشکسوت هنر برای ما و کشور ایران گنجینهای ارزشمند به حساب میآیند. متاسفانه کمی دیر مطلع شدیم ایشان دو ماهی است که به دلیل کسالت در منزل بستری هستند. او کسی است که از پیرهای صد ساله تا کودکان کم سن و سال از بازی و صدای او خاطره دارند. ما به محض اطلاع، عید غدیر را فرصت خوبی برای حضور در محضر ایشان و عیادت دیدیم. جالب اینکه وی خاطرات بسیار شیرینی از پرسپولیس نقل کرد و مهمترین دغدغه او مسائل اخلاقی جامعه و فوتبال بود. وی تعریف کرد که اکثر بازیهای پرسپولیس را در ورزشگاه میدید و تمایل داشت پس از بهبودی یک بار دیگر برای تماشای بازی پرسپولیس به ورزشگاه بیاید. ما هم امیدواریم به زودی ایشان را یک بار دیگر در جامعه هنری حاضر ببینیم و همچنین از پیشکسوتان پرسپولیس و تئاتر و سینما میخواهیم حتما به دیدن استاد بروند. مرتضی احمدی هم در جریان ملاقات خطاب به مسوولان پرسپولیس گفت: دلم برای پرسپولیس تنگ میشود. دلم میخواهد یکبار دیگر بازیهای پرسپولیس را در ورزشگاه ببینم. این روزها بیش از هر چیز نگران بداخلاقیها در فوتبال بویژه برخی از بازیکنان هستم. امیدوارم بازیکنان پرسپولیس با نگاه به گذشته این باشگاه و فلسفه آن جزء بازیکنان خوش اخلاق فوتبال ایران باشند که بیشتر از هر چیز به این افتخار میکنیم. پرسپولیس برای خانوادهها است و برای دوست داشتن آن هیچ محدودیتی وجود ندارد. وی افزود: فکر میکنم پرسپولیس امسال کار خیلی سختی پیش رو دارد و باید برای دیدن تیمی ایدهآل یک سال صبر کنند. جوانهای خوبی داریم، کادر فنی خوبی هم حضور دارد و با حضور یکی دو چهره بزرگ در تیم، قطعا خاطرات شیرین گذشته تکرار میشود. مرتضی احمدی پس از آنکه خاطراتی درباره نحوه تشکیل تیم راه آهن که خود نیز در آن دخالت داشت به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: به هواداران و اهالی هنر بگویید مرتضی احمدی به شدت کسالت دارد و در خانه بستری است. از اون قدیمیا ...
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/22 11:28:19
درخشان: دو مهاجم خارجی انتخاب شدهاند، چند هافبک و دفاع داخلی زیر نظر هستند
پرسپولیس نیوز : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دو مهاجم خارجی را انتخاب کردیم و چند هافبک داخلی را مد نظر داریم که بعد از جمعبندی، در نیم فصل با آنها و باشگاههایشان صحبت خواهیم کرد. حمید درخشان در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس گفت: بچهها در اردوی کیش همکاری و تمرینات خیلی خوبی داشتند، میشود گفت شرایط نسبتا خوبی هم از نظر بدنی پیدا کردهاند که باید آن را حفظ کنیم. وی در ارتباط با اینکه آیا اهداف وی از برگزاری این اردو تأمین شده است، ادامه داد: حدود 20 درصد از نظر بدنی پیشرفت کردهایم. در اردوی کیش تاکید ما بیشتر روی مساله آمادگی جسمانی و استقامت بود تا بازیکنان در این مساله فرم مطلوبتری پیدا کنند و توان بیشتری برای برنامههای تیمی داشته باشند. سرمربی پرسپولیس درباره وضعیت تیم در مورد مسائل تاکتیکی گفت: همانطور که گفتم ما بیشتر دنبال مساله بدنی بودیم. صبح و بعدازظهر روی این موضوع کار کردیم. البته از نظر کار گروهی و هماهنگی تیمی نیز توسعه داشتیم. درخشان در پاسخ به این سوال که آیا سرخپوشان بعد از این اردو از نظر بدنی قادر به اجرای تفکرات وی خواهند بود یا نه، تصریح کرد: همانطور که گفتم ما تا حدودی در این حوزه رشد کردیم. طبعا انتظار داریم تاثیر آن را در عملکرد تیمی ببینیم ولی باید به این نکته هم توجه داشت که نمیشد بیش از این روی تیم فشار بیاوریم، چون جواب عکس میداد. وی ادامه داد: در یک زمان یک هفتهای نمیتوانیم کار خارقالعادهای انجام بدهیم. یک تیم نیم بند داشتیم که کارهای خوبی روی آن انجام شده است. با کمک خدا و حمایت هواداران باید مرحله به مرحله پیشرفت کنیم. درخشان درباره اینکه به نظر میرسد بازیکنان پرسپولیس نسبت به پیروزی و بازی جام حذفی اطمینان دارند، در حالی که تیم در شرایط بدنسازی بوده است، گفت: خوشحالم از اینکه بازیکنان باور دارند که قوی هستند، چون بخشی از برنامه ما تقویت روحی و روانی تیم بود اما هیچ تیمی را دست کم نمیگیریم. همه تیمها قابل احترام هستند و قطعا با برنامهریزی خاصی روبروی ما قرار میگیرند. تیمها برابر پرسپولیس به جهت انگیزههایی که دارند، قدرت مضاعفی را پیدا میکنند. بازیکنان ما به قدری حرفهای هستند که به این مسائل توجه داشته باشند و قطعا ما نیز این نکات را به آنها یادآوری میکنیم. سرمربی پرسپولیس درباره امکانات ورزشی کیش و مشکلی که در جریان یکی از تمرینات پیش آمده بود، خاطرنشان کرد: جزیره کیش امکانات خوبی دارد اما در حدی که میزبانی خوبی از یک تیم داشته باشد. برای حضور همزمان چند تیم، نیاز به امکانات بیشتری بویژه زمینهای تمرینی خوب و استاندارد است. با توجه به شرایط خوبی که این جزیره دارد، شایسته است در این حوزه توسعه بیشتری پیدا کند. در این صورت نه تنها تیمهای داخلی نیازی به حضور در خارج از کشور نخواهند داشت و هزینهها را در داخل کشور انجام خواهند داد بلکه حتی امکان میزبانی از تیمهای غیر ایرانی نیز بوجود خواهد آمد. درخشان در مورد بررسیهای زیادی که برای جذب بازیکنان خارجی داشته است، تصریح کرد: دو مهاجم، نسبتا نظر ما را جذب کردهاند. البته آنها در حال بازی در تیمهای خود هستند و اینطور نیست که بیرون مانده باشند. در این ارتباط با نمایندگان آنها در تماس هستیم و اقدامات برای توافق با آنها و باشگاههایشان آغاز شده است. وی درباره اینکه در صحبتهای قبلی خود عنوان کرده بود، به دنبال بازیکن در سایر پستها بویژه در خط میانی نیز هست، اضافه کرد: هنوز در خط هافبک به جمعبندی نرسیدهایم. با توجه به اینکه نیلسون و اومانا را در اختیار داریم، تنها امکان جذب دو بازیکن خارجی دیگر وجود دارد و برای سایر خطوط در میان گزینههای داخلی به دنبال بازیکن هستیم. چند گزینه مد نظر قرار دارد که روی آنها فکر میکنیم ولی چون با تیمهای خود در حال بازی هستند، به خودمان اجازه ندادیم با آنها وارد مذاکره شویم و پس از انتخاب نهایی تا نیم فصل صبر خواهیم کرد. سرمربی پرسپولیس در مورد ارزیابی خود از وضعیت جعفرپور که در تمرینات حضور دارد، تصریح کرد: او روز به روز بهتر شده است و منتظریم که به فاکتورهای مورد نظر ما نزدیک شود و در آن زمان تصمیمگیری خواهیم کرد. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/22 11:37:12
گزارش تصویری تمرین بازیکنان با لباس قشنگ اسپانیا!!
http://perspolisnews.com/images/93/tamrinat/training-19mehr/21.jpg http://perspolisnews.com/images/93/tamrinat/training-19mehr/3.jpg http://perspolisnews.com/images/93/tamrinat/training-19mehr/6.jpg
این مطلب در 1393/07/22 11:37:12 نوشته شده است و در 1393/07/22 11:37:21 ویرایش شده است .
عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/22 18:23:15
علی دایی و همایون بهزادی؛ افسانهایهای فوتبال ایران در مراسم AFC
پرسپولیس نیوز : کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامهای از انتخاب دایی و بهزادی به عنوان بازیکنان افسانهای ایران در سال ۲۰۱۴ خبر داد. به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، شصتمین سالگرد تأسیس کنفدراسیون فوتبال آسیا و مراسم ارائه جوایز بهترینهای سالانه آسیا در حالی برگزار خواهد شد که آلکس سوسی، دبیر کل کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامهای به مهدی محمد نبی از حضور همایون بهزادی و علی دایی به عنوان بازیکنان افسانهای ایران در این مراسم خبر داد. عجب
|
منوی کاربری
|
||